ΕΛΛΑΔΑ

Απαγωγή Κυπαρίσση: Ντοκουμέντα στο «μικροσκόπιο» των αρχών - Τα κομβικά πρόσωπα στις έρευνες

Απαγωγή Κυπαρίσση: Ντοκουμέντα στο «μικροσκόπιο» των αρχών - Τα κομβικά πρόσωπα στις έρευνες
Θρίλερ δίχως τέλος για τον επιχειρηματία Γιώργο Κυπαρίσση.
Θρίλερ δίχως τέλος για τον επιχειρηματία Γιώργο Κυπαρίσση

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ, προκειμένου να εντοπίσουν τον επιχειρηματία Γιώργο Κυπαρίσση και τους απαγωγείς του.

Οι αρχές επιχειρούν να αποκρυπτογραφήσουν όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους ώστε να επιλυθεί άμεσα η υπόθεση ενώ χθες οι απαγωγείς φέρεται να επικοινώνησαν με τους οικείους του επιχειρηματία και να ζήτησαν λύτρα σχεδόν 2 εκατ. ευρώ.

Στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνουν βίντεο από κάμερες της περιοχής, για να εντοπίσουν το δρομολόγιο και τις κινήσεις των δύο οχημάτων που πήραν μέρος στην πρώτη φάση της απαγωγής, το κινητό τηλέφωνο του θύματος αλλά και τα στίγματα των κινητών που βρίσκονταν σε συγκεκριμένο πεδίο ερευνών την ώρα της απαγωγής.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς προχθές από το Πικέρμι καθώς επέστρεφε στο σπίτι του στο Ντράφι, από έξοδό του για φαγητό.

Τι κατέθεσε φίλη του που άκουσε τους δράστες

Φως στην υπόθεση προσπάθησε να ρίξει με την κατάθεση της, η γυναίκα που μιλούσε την ώρα της απαγωγής με το θύμα, και μάλιστα με βιντεοκλήση.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά άκουσε το θύμα και την οχλαγωγία καθώς είχε αφήσει δίπλα του το κινητό τηλέφωνο και τονίζει ότι οι δράστες μιλούσαν καθαρά ελληνικά.

Το θύμα προσπαθούσε να καθυστερήσει τους δράστες στην συνομιλία που είχε μαζί τους άλλα κάποιος εξ αυτών το κατάλαβε και αμέσως απενεργοποίησε το κινητό.

Οι αστυνομικές αρχές πλέον στρέφουν τις έρευνες τους στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του επιχειρηματία καθώς εκτιμούν ότι από εκεί προέρχονται οι απαγωγείς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Θα ανοίξουν στις 10 Γενάρη με 30.000 κρούσματα; Το μέτρο που ίσως πέσει στο «τραπέζι»

Μετάλλαξη Όμικρον: Τα 5 πιο κοινά συμπτώματα - Ποια εμφανίζονται πιο σπάνια

Αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης από 01/01: Εκατ. ασφαλισμένοι «εγκλωβίστηκαν» - Πότε βγαίνουν