ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Mediterranean College x University of Derby: Πανεπιστημιακές Σπουδές Ευρωπαϊκού Επιπέδου

Mediterranean College x University of Derby: Πανεπιστημιακές Σπουδές Ευρωπαϊκού Επιπέδου

Mediterranean College x University of Derby Empowering Higher Education: Αναγνωρισμένες Πανεπιστημιακές Σπουδές Ευρωπαϊκού Επιπέδου, στην Ελλάδα. 

«Επιτυχία. Δεν είναι για όλους.

Είναι για εκείνους που θέλουν να δουλέψουν σκληρά· να ταξιδέψουν στον κόσμο· να ξεχωρίσουν. Είναι για εκείνους που έχουν αποφασίσει να αλλάξουν το παιχνίδι· για τους καινοτόμους και τους διαφορετικούς· για εκείνους που έχουν πάθος, ήθος και όραμα!»

Το Mediterranean College -από το 2010- διατηρεί στρατηγική συνεργασία franchise με το Πανεπιστήμιο του Derby, το οποίο συγκαταλέγεται στα 26 καλύτερα Βρετανικά Πανεπιστήμια (Guardian University Guide, 2020). Η συγκεκριμένη κατάταξη βασίζεται σε στοχευμένα κριτήρια όπως, η υποστήριξη και η βελτίωση της εμπειρίας των φοιτητών, η ποιότητα διδασκαλίας και η απασχολησιμότητα. Επιπροσθέτως, το 2017 βραβεύτηκε με το Χρυσό Βραβείο του “Teaching Excellence Framework”, για το εξαιρετικό επίπεδο διδασκαλίας και μαθησιακών αποτελεσμάτων που προσφέρει στους φοιτητές του (TEF GOLD).

Το Κολλέγιο, σε συνεργασία με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο, προσφέρει υψηλού επιπέδου σπουδές, σε 33 προγράμματα Bachelors & Masters. Τα Προγράμματα προσφέρονται αυτούσια στην Ελλάδα και εντάσσονται σε 8 Ακαδημαϊκές Σχολές:

Στις επιμέρους κατατάξεις ανά τομέα σπουδών, το University of Derby έχει διακριθεί ως:

  • TOP5 σε Hospitality & Tourism
  • TOP9 σε Business, Management & Marketing
  • TOP20 σε Engineering & Education

Στις πιο πρόσφατες διακρίσεις του University of Derby συγκαταλέγονται οι εξής:

  • TOP20 Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην ποιότητα διδασκαλίας (Times & Sunday Times University Guide, 2019).
  • TOP10 σε κατάταξη βρετανικό πανεπιστήμιο στην απασχολησιμότητα των φοιτητών (96.3% αποφοίτων εργάζονται ή συνεχίζουν σπουδές μετά από 6 μήνες από την αποφοίτηση).
  • 86% ποσοστό ικανοποίησης φοιτητών (Ανεξάρτητη Εθνική Έρευνα Φοιτητών 2018).

Επιπλέον διακρίσεις:

  • TOP250 World Young Universities

To 2018 συμπεριλήφθηκε στο διακεκριμένο οδηγό “Times Higher Education” (THE) Young University Rankings, ως ένα από τα TOP 201-250 Πανεπιστήμια παγκοσμίως.

  • Κορυφαίο στην Επαγγελματική Απορρόφηση Αποφοίτων

Σταθερά τα τελευταία χρόνια, το University of Derby βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των βρετανικών πανεπιστημίων για την απασχολησιμότητα των αποφοίτων του. Συγκεκριμένα, το 96,3% βρίσκουν εργασία στο 1ο εξάμηνο από την αποφοίτηση (HESA 2017).

Η μεγάλη εμπειρία του Κολλεγίου στην παροχή Ιδιωτικής, Ανώτατης Εκπαίδευσης από το 1977, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τις διακρίσεις του συνεργαζόμενου Βρετανικού Πανεπιστημίου, καθιστούν το Κολλέγιο ως την καλύτερη επιλογή, για αναγνωρισμένες πανεπιστημιακές σπουδές ευρωπαϊκού επιπέδου, στην Ελλάδα.

Επικοινώνησε, σήμερα, για περισσότερες πληροφορίες, για όλα τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του Mediterranean College:

Mediterranean College

Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, ΤΗΛ.: 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, ΤΗΛ.: 2310 287779 / 2310 547708

www.medcollege.edu.gr, info@medcollege.edu.gr

MEDITERRANEAN COLLEGE-REDEFINE SUCCESS

Watch the Full Story!