ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας: ολοκληρώθηκε η αδειοδότηση – Ξεκινούν μαθήματα

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας: ολοκληρώθηκε η αδειοδότηση – Ξεκινούν μαθήματα

«O Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων στο νέο παράρτημα της Λάρισας, μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών αδειοδότησης με την έκδοση των σχετικών ΦΕΚ.

Το πρόγραμμα μαθημάτων του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Λάρισας ξεκινά στις 14 Οκτωβρίου, ενώ του Aegean College Λάρισας στις αρχές Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πρόσφατη εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας οι εγγραφές για το ΙΕΚ ολοκληρώνονται στις 11 Οκτωβρίου. Έως τότε οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ στη διεύθυνση Πατρόκλου 14 ή τηλεφωνικά στο 2410-549360.

Ο ΟΜΗΡΟΣ έχει διαγράψει αδιάλειπτη διαδρομή 75 ετών στον χώρο της εκπαίδευσης και διακρίνεται από την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών πολύ υψηλού επιπέδου όπως μαρτυρούν οι συνεργασίες τους με τα κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όσο και το ποσοστό απορρόφησης των σπουδαστών του ΙΕΚ από την αγορά εργασίας:

Σύμφωνα με την μοναδική επίσημη και επιστημονικά τεκμηριωμένη έρευνα για την επαγγελματική αποκατάσταση αποφοίτων σχολών επαγγελματικής κατάρτισης (Alco, Ιούλιος 2016) 7 στους 10 αποφοίτους του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ εργάζονται στην ειδικότητα που σπούδασαν.