ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελληνικό: H έκτακτη Γενική Συνέλευση Lamda Development

Ελληνικό: H έκτακτη Γενική Συνέλευση Lamda Development

Σκοπός η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί σήμερα (10/10/2019) το διοικητικό συμβούλιο της Lamda Development με σκοπό την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, μέχρι του ποσού των 650 εκατ. ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, ο Οδυσσέας Αθανασίου, διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, τόνισε πως ο όμιλος Λάτση εμπνεύστηκε τη συγκεκριμένη επένδυση και παρά τις αντιξοότητες όλα αυτά τα χρόνια δεν έπαψε στιγμή να στηρίζει το έργο.

Μετά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου η εσωτερική αξία της εταιρείας, σύμφωνα με τον κ. Αθανασίου, θα διαμορφώνεται στο 1 δισ. ευρώ και κατά συνέπεια αλλάζει ο οικονομικός χάρτης στον οποίο θα είναι ενταγμένη η εταιρεία.

Επίσης ο κ. Αθανασίου αποκάλυψε πως προωθείται η εισαγωγή στο χρηματιστήριο του The Mall, ώστε να αποτελέσει επενδυτική επιλογή για όσους θέλουν να επενδύσουν σε εμπορικά κέντρα.

Ανάφερε πως σε λίγους μήνες θα είναι έτοιμα το ενυδρείο και το μουσείο Ολυμπιακών Αγώνων και η εταιρεία θα συνεχίσει τις επενδύσεις.

ΔΕΙΤΕ όσα έγιναν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Lamda Development:

Για την εταιρεία, η επένδυση του Ελληνικού είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα επενδυτικό εγχείρημα. Είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για την χώρα, ένα έργο που θα αναδείξει την Αθήνα σε έναν παγκόσμιας ακτινοβολίας επενδυτικό, τουριστικό, ψυχαγωγικό και πολιτιστικό προορισμό.

Η επένδυση θα δημιουργήσει, μεταξύ άλλων, δεκάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα στον κόσμο, κτήρια τοπόσημα και θα αποτελέσει παγκόσμιο πόλο έλξης με πολλαπλασιαστικά οφέλη για τη χώρα.