ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Praktiker Hellas συμμετέχει στην Έκθεση Xenia για δεύτερη συνεχή χρονιά

Η Praktiker Hellas συμμετέχει στην Έκθεση Xenia για δεύτερη συνεχή χρονιά

Η Praktiker Hellas, το No.1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων DIY (Φτιάξ’ το μόνος σου) & Home Improvement, συμμετέχει για 2η συνεχή χρονιά με την b2b υπηρεσία της, στην Έκθεση Xenia 2019, η οποία πραγματοποιείται 23-25 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Το περίπτερο της Praktiker Hellas θα βρίσκεται στο Hall 2, στο STAND C29/D31.

Η έκθεση Xenia, αποτελεί θεσμό για τον ξενοδοχειακό κλάδο και αναδεικνύεται για ακόμη μια χρονιά ως το απόλυτο εκθεσιακό γεγονός και κομβικό φόρουμ των επενδυτικών επιλογών τουρισμού της Ελλάδας. Φιλοξενεί τις τελευταίες τάσεις εσωτερικής διακόσμησης, αρχιτεκτονικής και design, που αφορούν κάθε ξενοδόχο, αρχιτέκτονα, διακοσμητή, designer, πολιτικό μηχανικό ή τεχνική εταιρία, ενώ κάθε χρόνο συμμετέχουν περισσότεροι από 500 εκθέτες – κορυφαία ονόματα της αγοράς. Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλες τις νέες τάσεις και τεχνολογίες γύρω από τον τουρισμό γενικότερα και τον ξενοδοχειακό κλάδο ειδικότερα.

Το περίπτερο της Praktiker Hellas, με στόχο να παρουσιάσει όλο το εύρος των δυνατοτήτων της b2b υπηρεσίας της, περιλαμβάνει installations από διαφορετικές προιοντικές κατηγορίες, αναδεικνύοντας όλες τις νέες τάσεις και δυνατότητες για την κάλυψη κάθε σας ανάγκης, σε εξοπλισμό εσωτερικών & εξωτερικών χώρων, αλλά και την παροχή υπηρεσιών, όπως:

  • διακοσμητική & αρχιτεκτονική μελέτη
  • υπηρεσίες διαμόρφωσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων
  • ολοκληρωμένα συστήματα ψύξης-θέρμανσης.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της έκθεσης εκπρόσωποι από την Ομάδα Praktiker b2b θα βρίσκονται στο περίπτερο ώστε να γνωριστούν με τους επισκέπτες και να μοιραστούν πληροφορίες για την υπηρεσία Praktiker b2b, αλλά και να συζητήσουν τις δικές τους ανάγκες.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο praktiker.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λήμνος: Κεραυνός άνοιξε τρύπα στην οροφή σπιτιού - Απίστευτες εικόνες

Σχετικές ειδήσεις