ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οpo.gr: Η πλατφόρμα που συγκεντρώνει online όλα τα παπούτσια της ελληνικής αγοράς

Οpo.gr: Η πλατφόρμα που συγκεντρώνει online όλα τα παπούτσια της ελληνικής αγοράς

Μπορεί να καθυστερήσαμε να εμπιστευτούμε το Διαδίκτυο για τις αγορές μας -σε σύγκριση με άλλους λαούς της Ευρώπης- αλλά, όπως όλα τα στοιχεία δείχνουν, όλο και περισσότεροι Έλληνες προτιμούν πλέον το Διαδίκτυο για τις αγορές τους. Για την ακρίβεια, μόλις το πρώτο τρίμηνο του 2019, το 59% των Ελλήνων καταναλωτών πραγματοποίησε μία online αγορά!

Μπορεί να καθυστερήσαμε να εμπιστευτούμε το Διαδίκτυο για τις αγορές μας -σε σύγκριση με άλλους λαούς της Ευρώπης- αλλά, όπως όλα τα στοιχεία δείχνουν, όλο και περισσότεροι Έλληνες προτιμούν πλέον το Διαδίκτυο για τις αγορές τους. Για την ακρίβεια, μόλις το πρώτο τρίμηνο του 2019, το 59% των Ελλήνων καταναλωτών πραγματοποίησε μία online αγορά!

Τα παραπάνω στοιχεία είναι ιδιαίτερα σημαντικά,καθώς αποκαλύπτουν πως η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στο ηλεκτρονικό εμπόριο έχει αυξηθεί σημαντικά. Κυρίως όμως, οι πληροφορίες αυτές μας δείχνουν ότι ο εκσυγχρονισμός σε ό,τι αφορά στο online shopping και τα ηλεκτρονικά καταστήματα του ελληνικού Διαδικτύου είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητος.

Με τα παπούτσια να αποτελούν, λοιπόν, κάποια από τα πλέον δημοφιλή items που πωλούνται μέσω Διαδικτύου στις μέρες μας, δεν είναι τυχαίο που η πλατφόρμα opo.gr, η οποία έκανε πρόσφατα την εμφάνισή της στο ελληνικό Διαδίκτυο και συγκεντρώνει καθημερινά όλα τα παπούτσια της ελληνικής αγοράς, κατάφερε να κερδίσει την προσοχή και το ενδιαφέρον μας.

Η αναβάθμιση του online shopping

Πώς ο συγκεκριμένος ιστότοπος κάνει τη διαφορά για τους καταναλωτές στις μέρες μας και αναβαθμίζει τις online, shopping εμπειρίες μας;

Το πλέον ενδιαφέρον στοιχείο αναφορικά με το opo.gr είναι πως δεν αποτελεί ένα ακόμη eshop για παπούτσια αλλά, συνιστά ένα πολύτιμο εργαλείο αναζήτησης, ένα διαδικτυακό «ψαχτήρι» για shopping που απευθύνεται στις ανάγκες γυναικών, ανδρών και παιδιών.

Ουσιαστικά δίνει στον καθένα τη δυνατότητα να εντοπίσει τα προϊόντα που θέλει άμεσα, στις καλύτερες τιμές του Διαδικτύου και μάλιστα, έχοντας πρόσβαση σε δεκάδες χιλιάδες παπούτσια -από επώνυμες μάρκες μέχρι no name υποδήματα στις πιο οικονομικές τιμές του Διαδικτύου. Και αυτό διότι συγκεντρώνει σε καθημερινή βάση όλα τα παπούτσια από τα δημοφιλέστερα eshops στην Ελλάδα!

Μέσα από τη νέα αυτή shopping πλατφόρμα, δηλαδή, όλα τα παπούτσια της ελληνικής αγοράς συγκεντρώνονται σε ένα μέρος, γεγονός που διευκολύνει σημαντικά την αγοραστική μας εμπειρία. Διότι πλέον δεν χρειάζεται να ψάχνουμε δεξιά και αριστερά προκειμένου να ανακαλύψουμε τα μοντέλα των παπουτσιών που μας ενδιαφέρουν ή τις καλύτερες προσφορές και εκπτώσεις που «τρέχουν» κάθε στιγμή. Όλα βρίσκονται στο opo.gr και μπορούμε να τα βρούμε χωρίς κόπο.

Από ανδρικά παπούτσια όπως αθλητικά, μποτάκια, επίσημα υποδήματα, σταράκια, μοκασίνια, sneakers, casual σε υποδήματα για γυναίκες, δηλαδή, μποτάκια, μπότες, γόβες, αθλητικά, sneakers, πλατφόρμες, oxfords, πέδιλα, μπαλαρίνες, σανδάλια -εκτός από επώνυμα και παπούτσια φθηνά, σε προσφορές ή με μεγάλη έκπτωση. H ποικιλία είναι μεγάλη σε κάθε κατηγορία, ακόμη και στα παιδικά παπούτσια με χιλιάδες αθλητικά,

μποτάκια, μπότες, sneakers, σταράκια, casual, πέδιλα, σανδάλια, μπαλαρίνες αλλά και βρεφικά παπούτσια.

«Τεστάροντας» τα όρια και τα.. φίλτρα του opo.gr

Εμείς, «τεστάραμε» τις δυνατότητες του opo.gr και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως αυτό online αγοραστικό «ταξίδι» ήταν άνετο και είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Διότι χάρη στα «έξυπνα» φίλτρα της συγκεκριμένης πλατφόρμας για κάθε κατηγορία και με βάση τα κριτήρια που χρησιμοποιήσαμε -από τη μάρκα, το χρώμα, το σχέδιο, το κούμπωμα, την τιμή, το νούμερο- μπορέσαμε να βρούμε με εξαιρετική ευκολία, ακριβώς -και όχι περίπου- το προϊόν που θέλαμε.

Το πλέον σημαντικό στοιχείο για εμάς, βέβαια, ήταν ότι το opo.gr μας ενημέρωνε άμεσα και έγκυρα για τις τιμές, τα διαθέσιμα νούμερα και φυσικά, τα καταστήματα στα οποία τα παπούτσια που θέλαμε ήταν διαθέσιμα, τη στιγμή που τα θέλαμε, μεταφέροντάς μας στο εκάστοτε online κατάστημα προκειμένου να ολοκληρώσουμε την αγορά μας. Έτσι, λοιπόν, με ελάχιστα «κλικ» και από την άνεση των σπιτιών μας, καταφέραμε να έχουμε πρόσβαση σε περισσότερα από 150.000 επώνυμα και αυθεντικά παπούτσια από πολύ γνωστές μάρκες, καθώς και υποδήματα πιο οικονομικά, αλλά ποιοτικά.

Εκτός από την τεράστια ποικιλία παπουτσιών, την ευκολία εύρεσης, τα «έξυπνα» φίλτρα, τη δυνατότητα να βρούμε τις μεγάλες εκπτώσεις που «τρέχουν» σε όλα τα eshops -και μάλιστα, με ένα μόνο «κλικ» στο φίλτρο «με έκπτωση 50% και πάνω»- η online περιήγησή μας στο opo.gr περιλάμβανε μερικά ακόμη πλεονεκτήματα που μπορούν να διευκολύνουν πολύ την εμπειρία κάθε καταναλωτή. Ποια είναι αυτά; Το ιδιαίτερα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον του site και φυσικά, η γρήγορη ανταπόκρισή του, μιας και φορτώνει άμεσα όλα τα παπούτσια που περιλαμβάνονται σε κάθε σελίδα.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που επιθυμείτε να βρείτε τα πιο καλά ή τα πιο οικονομικά γυναικεία, ανδρικά και παιδικά παπούτσια της αγοράς, να ανακαλύψετε τις προσφορές και τις εκπτώσεις που ισχύουν κάθε στιγμή χωρίς να καταναλώσετε πολύτιμο χρόνο στα καταστήματα και παράλληλα, να απολαύσετε μία ευχάριστη και ασφαλή online εμπειρία, αυτή η πλατφόρμα αξίζει την προσοχή σας.Αναβαθμίζοντας τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε τις ηλεκτρονικές μας αγορές, συγκεντρώνοντας όλα τα παπούτσια από τα δημοφιλέστερα eshops στην Ελλάδα και παρουσιάζοντάς τα με τον πιο εύκολο, εύχρηστο και «έξυπνο» τρόπο, το opo.gr σίγουρα αποδεικνύει πως το online shopping δεν θέλει κόπο! Και οτιδήποτε απλουστεύει την καθημερινότητά μας και μας βοηθά να έχουμε αυτό που θέλουμε άμεσα και με ασφάλεια, σίγουρα αξίζει το «κλικ» μας!