ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Black Friday: Πώς θα προλάβουμε να πάρουμε όσα θέλουμε προτού εξαντληθούν!

Black Friday: Πώς θα προλάβουμε να πάρουμε όσα θέλουμε προτού εξαντληθούν!

Η στιγμή που περιμέναμε ήρθε. Η Black Friday έφτασε και μας δίνει την ευκαιρία να βρούμε τα προϊόντα που θέλουμε να αποκτήσουμε εδώ και καιρό, σε απίστευτες τιμές.

Πώς όμως μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα προλάβουμε να πάρουμε ό,τι θέλουμε, προτού εξαντληθεί;

Για να ολοκληρώσουμε τις αγορές μας με επιτυχία αυτή τη Μαύρη Παρασκευή, είναι σημαντικό να είμαστε καλά ενημερωμένοι. Και σε ό,τι αφορά στη Black Friday, η ενημέρωση δεν αφορά μόνο στην τιμή, αλλά μεταξύ άλλων, στην ποσότητα και το σωστό timing!

Εσύ ξέρεις πόσα ακριβώς προϊόντα θα βρεις σε Black Friday τιμές;

Λίγο προτού ξεκινήσουμε τις online αγορές και τις εξορμήσεις μας στα καταστήματα, λοιπόν, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε όλα τα προϊόντα τα οποία έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε αυτή τη Μαύρη Παρασκευή και κυρίως, να διασφαλίσουμε πως οι επιλογές που θα έχουμε στη διάθεσή μας, θα είναι κάτι περισσότερο από πολλές.

Τα καλά νέα είναι πως η ελληνική εταιρεία η οποία έφερε για πρώτη φορά τη Black Friday στην Ελλάδα, το Public, όχι μόνο διαμόρφωσε ειδικό ωράριο για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του αυτή τη Μαύρη Παρασκευή, αλλά έδωσε και φέτος στους καταναλωτές τη δυνατότητα να γνωρίζουν πόσα ακριβώς τεμάχια θα διαθέσει και σε ποιες κατηγορίες προϊόντων.

Με λίγα λόγια, μας βοηθά να γνωρίζουμε τι «παίζει» σε κάθε κατηγορία ούτως ώστε να φροντίσουμε να προλάβουμε να αποκτήσουμε ό,τι θέλουμε!

Τι θα βρούμε στα Public σε απίστευτες τιμές τις επόμενες ώρες; Συνολικά περισσότερα από 1.500.000 προϊόντα -αριθμός που φαντάζει απίστευτος αλλά είναι αληθινός.

Για την ακρίβεια, η ελληνική εταιρεία ανακοίνωσε ότι φέτος θα διαθέσει σε Black Friday τιμές 28.000 smartphones έως και -44% από την αρχική τιμή, 25.000 τηλεοράσεις με έως -63%, 6.000 laptops με έως -54% από την αρχική τιμή, 80.000 προϊόντα gaming έως -68%, 14.000 wearables με έως -45%, 9.000 tablets με έως -34% από την αρχική τιμή, 10.000 φορητά ηχεία και ακουστικά με έως -50%, 10 παιδικά βιβλία με 10 ευρώ για να διαλέξεις καθώς και προϊόντα marketplace (βρεφικά, προσωπική φροντίδα, ένδυση, υπόδηση, κοσμήματα, είδη διακόσμησης, έπιπλα και άλλα πολλά προϊόντα) με έως -85% από την αρχική τιμή!

Αγορές online ή σε φυσικά καταστήματα; Το timing κάνει τη διαφορά!

Αν επιλέξετε να πραγματοποιήσετε ξεκούραστα και δίχως χρονικά όρια τις αγορές σας μέσω Διαδικτύου, τότε ενδεχομένως θα έχετε κάνει ήδη μια online έρευνα αγορές για να ανακαλύψετε τις καλύτερες Black Friday προσφορές.

Στην περίπτωση όμως, που επιμένετε παραδοσιακά και θέλετε να επισκεφτείτε τα φυσικά καταστήματα για να δείτε από κοντά τα προϊόντα που θέλετε, τότε είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως το Public έχει διαμορφώσει ένα ειδικό ωράριο για τους πελάτες του τη Μαύρη Παρασκευή. Πιο αναλυτικά, κάθε μέρα και καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορείτε να επισκεφτείτε όλα τα καταστήματα Public -με εξαίρεση όσα είναι σε εμπορικά κέντρα- από τις 08.00 έως 21.00!

Τι άλλο αξίζει να γνωρίζετε; Ότι ειδικά για την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, τα Public που βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα (The Mall Athens, Mediterranean Cosmos, Golden Hall) θα λειτουργήσουν από τις 09.00 έως τις 21.00 με εξαίρεση το Athens Metro Mall το οποίο θα λειτουργήσει από τις 08.00 μέχρι τις 21.00.

Όποιο προϊόν και αν περιλαμβάνει η λίστα της Μαύρης Παρασκευής μας, δεν υπάρχει αμφιβολία πως για να προλάβουμε να αποκτήσουμε ό,τι θέλουμε προτού εξαντληθεί, καλό είναι να μείνουμε συντονισμένοι στο βραβευμένο Black Friday του Public, το οποίο ήρθε φέτος ακόμα πιο δυναμικό, με προσφορές σε 1.500.000 προϊόντα!

To Black Friday στο Public γράφει και πάλι ιστορία και αυτό... είναι γεγονός!