ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Προϊόν Νέας Γενιάς: Αυτές είναι οι προγεμισμένες κάψουλες click & go

Προϊόν Νέας Γενιάς: Αυτές είναι οι προγεμισμένες κάψουλες click & go

Άραγε πρόκειται για μία προσωρινή μόδα ή μήπως για μία καθημερινή συνήθεια, η οποία όσο πάει θα καθιερώνεται σε… λατρεία; Ό,τι από τα δύο και να ισχύει, το μόνο σίγουρο είναι πως το ηλεκτρονικό τσιγάρο κερδίζει καθημερινά όλο και περισσοτέρους ένθερμους υποστηρικτές σε κάθε γωνία του κόσμου.

Παρόλα αυτά, δεν είναι λίγοι εκείνοι που παρότι είπαν το μεγάλο «ναι» στο vaping, ισχυρίζονται πως δεν αισθάνονται απόλυτα ικανοποιημένοι με την επιλογή τους αναζητώντας διαρκώς κάτι καλύτερο, αφού η συσκευή ατμίσματος που χρησιμοποιούν, σπαταλά πολύ χρόνο κατά την επαναφόρτισή της, ενώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν όταν χρειάζεται να κάνουν refill στο δοχείο του υγρού.

Το γεγονός πως μπορεί να βρίσκονται εν κινήσει είτε ως πεζοί, είστε ως οδηγοί, δεν τους δίνει την ευχέρεια να ακολουθήσουν τη διαδικασία που απαιτείται, με αποτέλεσμα να μην έχουν επιλογή και να είναι αναγκασμένοι να περιμένουν τη στιγμή που θα είναι άνετοι για να γεμίσουν το υγρό του ηλεκτρονικού τσιγάρου τους.

Είναι απαραίτητο, λοιπόν, σε μία εποχή που οι ρυθμοί είναι τόσο έντονοι, να βρεθούν και οι σύγχρονες επιλογές ατμίσματος, οι οποίες όχι μόνο θα μας βοηθούν να εξοικονομούμε επιπλέον χρόνο, αλλά συγχρόνως θα μπορούν να συμβαδίζουν μαζί μας στους ίδιους γρήγορους ρυθμούς.

Ένα «κλικ» και είστε έτοιμοι!

Αν αναλογιστούμε πως χρειάζονται μόλις δύο κινήσεις για να απολαύσουμε ένα συμβατικό τσιγάρο, είναι αρκετό για να συνειδητοποιήσουμε και το μέγεθος του προβλήματος που προκύπτει από τα «παραδοσιακά» ηλεκτρονικά τσιγάρα που περιγράφουμε παραπάνω. Ωστόσο, επιλέγοντας έναν τρόπο ατμίσματος εξίσου εύχρηστο και γρήγορο, όπως είναι το καινοτόμο myblu™, όχι μόνο η καθημερινότητα θα είναι πολύ πιο απολαυστική, αλλά σαφώς και πιο ωφέλιμη!

Λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει κάποιος που επιλέγει να χρησιμοποιήσει τα προϊόντα νέας γενιάς, η Imperial Tobacco σχεδίασε και κυκλοφόρησε μία εξαιρετικά απλή και ποιοτική συσκευή η οποία με την πρωτοποριακή μέθοδο «click and go», μας δίνει την ευχέρεια να αντικαθιστούμε την κάψουλα με το υγρό ηλεκτρονικού τσιγάρου myblu, με μία απλή κίνηση.

Πιο συγκεκριμένα τοποθετείς την προγεμισμένη κάψουλα mybu στη συσκευή σου και καταλαβαίνεις πως έχει κουμπώσει μόλις ακούσεις το χαρακτηριστικό «κλικ» - μπορείς πλέον να απολαύσεις την ποιοτική εμπειρία vaping που σου εξασφαλίζει το myblu χωρίς επιπλέον κουμπιά! Τελείωσε το υγρό στην κάψουλα που χρησιμοποιείς, ή θέλεις να κάνεις διαφορετικές γεύσεις μέσα στην ημέρα σου;

Ξεκούμπωσε την κάψουλα τραβώντας της ελαφρά προς τα πάνω τοποθέτησε τη νέα κάψουλα.! Κι όμως, τόσο γρήγορα, τόσο εύκολα, τόσο… καλύτερα!

Κανένας περιορισμός στην απόλαυση

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η συγκεκριμένη συσκευή, ήρθε με τις προγεμισμένες κάψουλες «click and go» να «λύσει» τα χέρια κάθε έμπειρου ατμιστή αλλά και αυτών που αποφεύγουν τα προϊόντα νέας γενιάς λόγω πολυπλοκότητας, που μέχρι πρότινος χρειαζόταν να κουβαλάνε μονίμως μαζί τους εξαρτήματα καθαρισμού της συσκευής, μπουκαλάκια αναπλήρωσης για το ηλεκτρονικό του τσιγάρο φορτιστές και διάφορα άλλα εξαρτήματα ανάλογα τη συσκευή.

Το ακόμα καλύτερο είναι πως το myblu™ μπορεί να φτάσει έως και ένα ολόκληρο 24ωρο πλήρους χρήσης μόλις με 30’ φόρτισης μέσω USB καλωδίου για έναν μέσο ατμιστή! Έτσι, συμπυκνώνοντας το χρόνο προετοιμασίας, παρατείνοντας το χρόνο απόλαυσης με μία δυνατή μπαταρία και διαθέτοντας μία «πλούσια» γκάμα από εκλεκτές, δροσερές, γήινες, γλυκιές και φρουτένιες γεύσεις δύο διαφορετικών εντάσεων νικοτίνης τις οποίες μπορούμε να τις προμηθευτούμε από το περίπτερο της γειτονιάς, δεν είναι τυχαίο πως για όσους αναζητούν το επόμενο καλύτερο βήμα, το myblu είναι το προϊόν νέας γενιάς που θα πρέπει να γνωρίσουν.

Σε περίπτωση λοιπόν που σας ενδιαφέρει να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας με τη νικοτίνη, να είστε βέβαιοι πως το myblu™ της Imperial Tobacco είναι η κατάλληλη επένδυση για όλους εσάς που αναζητάτε διαρκώς αυτό το «κάτι» καλύτερο. Πρόκειται για την πιο προηγμένη συσκευή ατμίσματος που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά, η οποία διαθέτει ένα μοναδικό σύνολο σχεδιαστικών και λειτουργικών χαρακτηριστικών που υπόσχονται να κάνουν ακόμη πιο απολαυστική και ποιοτική την καθημερινότητά σας, χωρίς καμία απολύτως δυσκολία ή έκπτωση.