ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εορταστικά ψώνια με live μουσική και κεράσματα, γίνονται; Και όμως!

Εορταστικά  ψώνια με live μουσική και κεράσματα, γίνονται; Και όμως!

Γίνονται τα γιορτινά ψώνια ακόμα πιο διασκεδαστικά;

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, φέτος τα Χριστούγεννα, για τρίτη συνεχή χρονιά, φρόντισε να απολαύσουμε τις αγορές μας με εορταστικούς ήχους και γνώριμες μελωδίες και μάλιστα με τον πιο πρωτότυπο τρόπο!

Παραδοσιακά, το πρωινό πριν την παραμονή των Χριστουγέννων, πάμε μαζί με όλη την οικογένεια για τα ψώνια που χρειαζόμαστε για το πιο λαμπερό δείπνο του χρόνου, το οποίο συγκεντρώνει όλα τα αγαπημένα πρόσωπα γύρω από το εορταστικό τραπέζι. Γιατί το γιορτινό τραπέζι είναι πολλά περισσότερα από φαγητό. Το ίδιο και τα ψώνια μας στα καταστήματα ΑΒ!

Ενώ λοιπόν αναζητούσαμε στα ΑΒ όλα όσα χρειαζόμαστε για την πιο μαγική μέρα του χρόνου, μια ξεχωριστή ορχήστρα με χάλκινα πνευστά και κρουστά, η «Μπάντα με τους Μολυβένιους Στρατιώτες», έδινε ρυθμό στις χριστουγεννιάτικες αγορές, για εμάς και τους αγαπημένους μας.

Χριστούγεννα Πρωτούγεννα
Χίλιες ευχές γλυκούλες
Για σας τα Βασιλόπουλα και τις Βασιλοπούλες
Να έχετε μέρες γιορτινές, γλυκές σαν πετιμέζι
Με χίλια δυο κεράσματα στρωμένο το τραπέζι
Να λάμπει φως μες την ψυχή, ελπίδα στην καρδιά σας
Να έρθουν μέρες φωτεινές για σας και τα παιδιά σας
Όσο για μας μια υπόσχεση να δώσουμε απομένει
Να μείνουμε ευλαβικά σε σας αφιερωμένοι
80 χρόνια γιορτινά, με όλου του κόσμου τα καλά
και του πουλιού το γάλα!

Με αυτόν τον τρόπο, και υπό τους ήχους αγαπημένων τραγουδιών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η «Μπάντα με τους Μολυβένιους Στρατιώτες» που έκανε την εμφάνισή της σε επιλεγμένα καταστήματα, μας ταξίδεψε στη μαγεία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Γιατί η ΑΒ μας μεταφέρει και φέτος στη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα στα καταστήματά της και κάνει τα γιορτινά μας ψώνια, αξέχαστα!