ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επιστροφή στο χρώμα με τη σειρά Master της KRAFT Paints

Επιστροφή στο χρώμα με τη σειρά Master της KRAFT Paints

Βάφουμε υγιεινά. Αναπνέουμε ελεύθερα!

Η KRAFT Paints, κορυφαία εταιρεία στην αγορά των αρχιτεκτονικών χρωμάτων και βερνικιών, πάντα πρωτοπόρα στις καινοτομίες και θέτοντας υψηλούς στόχους για την καλύτερη δυνατή ποιότητα στα προϊόντα της, φέρνει πρώτη στην ελληνική αγορά την πιστοποίηση Eurofins με τα χρώματα εσωτερικού χώρου της σειράς Master.

Mία νέα εποχή αρχίζει για όλους μας και η KRAFT Paints μας καλεί να την υποδεχτούμε με έμπνευση, χρώμα και ασφάλεια. Η σειρά χρωμάτων Master, με πιστοποιήσεις Indoor Air Comfort® και Indoor Air Comfort® GOLD από την Eurofins, που εκπληρώνει και το αυστηρό Γαλλικό πρότυπο Α+, σχεδιάστηκε για να προσφέρει καλύτερη ποιότητα αέρα στους εσωτερικούς χώρους, εγγυώμενη ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα παρουσιάζουν ελάχιστες εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC) μετά τη βαφή.

Καθημερινά, ο χρόνος που δαπανούμε σε εσωτερικό περιβάλλον φτάνει σχεδόν το 90%. Αυτό σημαίνει ότι η ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε αποκτά μεγαλύτερη αξία και συνδέεται άμεσα με τη σωματική και ψυχική μας υγεία. Γι’ αυτό και η KRAFT Paints φροντίζει για εμάς, ώστε να μην επιβαρύνει την ποιότητα του εσωτερικού περιβάλλοντος με τα προϊόντα της. Τα πιστοποιημένα χρώματα της οικογένειας Master εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα εσωτερικού αέρα στους χώρους που ζούμε, εργαζόμαστε και περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας, με αποτέλεσμα μία πιο υγιεινή ατμόσφαιρα.

Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια των συνεργατών και των πελατών της κατά την τρέχουσα περίοδο, η KRAFT Paints έχει τοποθετήσει στα συνεργαζόμενα σημεία πώλησης των προϊόντων της ειδική αφίσα με τα επίσημα μέτρα προστασίας που έχουν ανακοινωθεί έως σήμερα για τα καταστήματα.

Και επειδή η KRAFT Paints αυτήν τη νέα περίοδο μας προτρέπει όλους να επιστρέψουμε στο χρώμα, και καθώς το χρώμα αποτελεί έμπνευση, μας δίνει τη δυνατότητα να εμπνευστούμε μέσα από τις χιλιάδες αποχρώσεις που παρουσιάζονται στις βεντάλιες INSPIRED COLLECTION™ και REFLECTIVE COLLECTION™ και να δημιουργήσουμε το υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον που αξίζουμε.

kraft211

Ανακαλύψτε τα χρώματα της KRAFT Paints παρακάτω:

Master

Master

Πλαστικό χρώμα υψηλής ποιότητας κατάλληλο για εσωτερική χρήση (σε τοίχο, γυψοσανίδα). Λόγω της πολύ χαμηλής του γυαλάδας, καλύπτει αποτελεσματικά τις ατέλειες του τοίχου, προσφέροντας ένα ομοιόμορφο ματ φινίρισμα.

Πιστοποιημένο σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές του διεθνώς αναγνωρισμένου εθελοντικού σήματος Indoor Air Comfort® του οργανισμού Eurofins, συνεισφέροντας στην ποιότητα του αέρα και την υγιεινή ατμόσφαιρα εντός του σπιτιού.

Παρέχει ισχυρή αντιμικροβιακή προστασία στην επιφάνειά του, πιστοποιημένη από το διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό οργανισμό IMSL και είναι ιδανικό για χώρους με υγρασία.

  • Το λαμπερό λευκό και οι χιλιάδες αποχρώσεις αντέχουν στο χρόνο, αναβαθμίζοντας αισθητικά τον χώρο σας
  • Πιστοποιημένο ως προϊόν χαμηλών εκπομπών πτητικών ενώσεων (VOC)
  • Έχει υψηλή καλυπτικότητα
  • Πλένεται εύκολα και αντέχει στο συχνό πλύσιμο με ήπια απορρυπαντικά
  • Δουλεύεται εύκολα, απλώνεται ομοιόμορφα και είναι σχεδόν άοσμο
  • Συνεισφέρει στην ποιότητα του αέρα

Master -Easy Clean

Master Easy Clean

Το χρώμα που ζει κάθε στιγμή μαζί σας. Καθαρίστε στην πράξη!

Δημιουργεί μία ιδιαίτερης υφής και αντοχής semi matt επιφάνεια που αναδεικνύεται από το φωτισμό και την αρχιτεκτονική του χώρου χαρίζοντας λαμπερές αποχρώσεις και την αίσθηση της καθαρότητας.

Λόγω της ειδικής σύνθεσης του και των κεραμικών μικροσφαιριδίων
της 3ΜTM που περιέχει, δημιουργεί μία εξαιρετικής σκληρότητας semi-matt επιφάνεια με διπλάσια αντοχή στη στίλβωση κατά το καθάρισμα των λεκέδων από ένα κοινό ματ πλενόμενο πλαστικό χρώμα.

Καθαρίζεται εύκολα από τους πιο επίμονους λεκέδες αλλά και τα γδαρσίματα στον τοίχο ή στους διαδρόμους που προέρχονται από βαλίτσες, χτυπήματα κ.λπ. χωρίς να αλλοιώνεται η εμφάνιση του τοίχου.

Είναι το πρώτο στην κατηγορία του με Πιστοποίηση Indoor Air ComfortTM GOLD του οργανισμού Eurofins ως Best-In-Class προϊόν, με εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές Πτητικών Οργανικών Ενώσεων, έως και 15 φορές χαμηλότερες εκπομπές TVOC από το επιτρεπτό όριο του Α+.

  • Υψηλή αντοχή και προστασία σε λεκέδες, συχνό πλύσιμο & τρίψιμο
  • Υψηλής αισθητικής
  • Συνεισφέρει στην ποιότητα του αέρα
  • Κατάλληλο για παιχνίδια & παιδικά έπιπλα
  • Δεν πιτσιλάει κατά την βαφή Υψηλή λευκότητα

Master - Clean Air

Master Clean Air

Χρώμα ενεργής επιφάνειας, εξαιρετικής ποιότητας, κατάλληλο για ταβάνια. Είναι πιστοποιημένο με το πληρέστερο ευρωπαϊκό εθελοντικό πρόγραμμα Indoor Air Comfort GOLD® του οργανισμού Eurofins, ως Best – In – Class προϊόν, συνεισφέροντας στην ποιότητα του αέρα και την υγιεινή ατμόσφαιρα εντός του σπιτιού.

Είναι χρώμα βασισμένο σε ρητίνες υδρύαλου, που χάρη στην προηγμένη τεχνολογία της φωτοκατάλυσης, βοηθά στη μείωση
με τον φωτισμό ορατού φάσματος του χώρου, καυσαερίων και ρύπων όπως των ΝΟx, που εγκλωβίζονται μέσα στο σπίτι, βελτιώνοντας την ποιότητα του αέρα.

Διαθέτει υψηλή διαπνοή και συνιστάται η χρήση του για ταβάνια χώρων που διαθέτουν τζάκι, σόμπες, ξυλόσομπες, σε εσωτερικά γκαράζ, σε χώρους με καπνό από τσιγάρα και κουζίνες με εστίες φυσικού αερίου.

  • Βελτιώνει την ποιότητα του αέρα
  • Παρέχει φωτοκαταλυτικές ιδιότητες με τον κατάλληλο φυσικό και τεχνητό φωτισμό ορατού φάσματος
  • Μειώνει τους αέριους ρύπους
  • Προσφέρει υψηλή διαπνοή
  • Είναι ιδανικό για ταβάνια

Master - Hydrocontrol

Master Hydrocontrol

Αντιμυκητιακό πλαστικό χρώμα υψηλής ποιότητας που χάρη στην ισοθερμική του ιδιότητα και τα μικροσκοπικά υαλοσφαιρίδια που περιέχει, εξισορροπεί τη θερμοκρασία των τοίχων και αποτρέπει την υγροποίηση υδρατμών λόγω διαφοράς θερμοκρασίας. Έτσι, προλαμβάνει την ανάπτυξη μικροοργανισμών και αποτρέπει την εμφάνιση υγρασίας, μούχλας και μυκήτων. Λόγω της διπλής δράσης του, είναι ιδανικό για χώρους με έντονη υγρασία όπου δημιουργούνται ατμοί καθώς και χώρους με ανεπαρκή αερισμό ή και απουσία φυσικού φωτισμού, όπως είναι μπάνια, WC, κουζίνες και υπόγεια. Πιστοποιημένο σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές του διεθνώς αναγνωρισμένου εθελοντικού σήματος Indoor Air Comfort® του οργανισμού Eurofins, συνεισφέροντας στην ποιότητα του αέρα και την υγιεινή ατμόσφαιρα εντός του σπιτιού.

Προσφέρει αντιμουχλική και αντιμικροβιακή προστασία, πιστοποιημένη από το διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό οργανισμό IMSL.

  • Αποτρέπει την εμφάνιση υγρασίας, μούχλας και μυκήτων
  • Ιδανικό για μπάνιο, κουζίνα,κάλυψη ατελειών και για ταβάνια
  • Συνεισφέρει στην ποιότητα του αέρα Πιστοποιημένο ως προϊόν χαμηλών εκπομπών πτητικών ενώσεων (VOC)
  • Πλένεται εύκολα και αντέχει στο συχνό πλύσιμο με ήπια απορρυπαντικα
  • Δουλεύεται εύκολα, απλώνεται ομοιόμορφα Kαλύπτει αποτελεσματικά και προσφέρει ένα υπέροχο ultra matt φινίρισμα

Master – Eco

Master Eco

Οικολογικό πλαστικό χρώμα υψηλής ποιότητας για εσωτερική χρήση (σε τοίχο, γυψοσανίδα). Φιλικό στον χρήστη και το περιβάλλον καθώς είναι πιστοποιημένο με το οικολογικό σήμα Ecolabel της Eυρωπαϊκής Ένωσης.

Πιστοποιημένο σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές του διεθνώς αναγνωρισμένου εθελοντικού σήματος Indoor Air Comfort® του οργανισμού Eurofins, συνεισφέροντας στην ποιότητα του αέρα και την υγιεινή ατμόσφαιρα εντός του σπιτιού.

Mπορείτε να μείνετε στον χώρο σας την ίδια μέρα με την ολοκλήρωση του βαψίματος.

Λόγω της πολύ χαμηλής του γυαλάδας, καλύπτει αποτελεσματικά τις ατέλειες του τοίχου, προσφέροντας ένα ομοιόμορφο ματ φινίρισμα.

  • Το λαμπερό λευκό και οι χιλιάδες αποχρώσεις αντέχουν στο χρόνο, αναβαθμίζοντας αισθητικά τον χώρο σας
  • Πιστοποιημένο ως προϊόν χαμηλών εκπομπών πτητικών ενώσεων (VOC)
  • Πλένεται εύκολα και αντέχει στο συχνό πλύσιμο με ήπια απορρυπαντικά
  • Δουλεύεται εύκολα, απλώνεται ομοιόμορφα και είναι σχεδόν άοσμο
  • Συνεισφέρει στην ποιότητα του αέρα. Έχει υψηλή καλυπτικότητα

Με τη σειρά Master της ΚRAFT Paints βάφουμε υγιεινά, αναπνέουμε καλύτερα!