ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

#IntersportErmou: H «καρδιά» των σπορ χτυπάει στον πιο digital προορισμό αγορών

#IntersportErmou: H «καρδιά» των σπορ χτυπάει στον πιο digital προορισμό αγορών

Η παρούσα περίοδος αποτελεί μία φάση αναπροσαρμογής, κατά τη διάρκεια της οποίας όλοι προσπαθούμε να επαναπροσδιορίσουμε και να βελτιώσουμε τις παλιές μας συνήθειες.

Σε όλο αυτό βέβαια, έχουμε για «σύμμαχο» την τεχνολογία, τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα που μας επιτρέπουν να πραγματοποιούμε με μεγαλύτερη ευελιξία, άνεση και ασφάλεια, μια πληρωμή, μια αγορά, την κάθε μας κίνηση! Και φυσικά έχουμε τον αθλητισμό!

Ειδικά όσον αφορά τον αθλητισμό και την ενασχόληση με τα σπορ, η επέλαση της τεχνολογίας έχει σηματοδοτήσει μία ολότελα νέα εποχή, παίζοντας καθοριστικό ρόλο όχι μόνο στις προπονήσεις μας, αλλά και στον τρόπο που πραγματοποιούμε τις αγορές των αθλητικών ειδών που μας συντροφεύουν σε αυτές. Όσοι από εμάς ασχολούνται εντατικά με τη φυσική άσκηση, γνωρίζουν από «πρώτο» χέρι, πόσο απαραίτητο είναι για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη αθλητή, να διαθέτει έναν εξοπλισμό ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες που παρουσιάζει εντός και εκτός γηπέδου αλλά κυρίως, πόσο πιο εύστοχες είναι οι επιλογές μας, όταν αυτές γίνονται με την ακρίβεια που μας παρέχει ένα digital μέσο.

Για εσάς, λοιπόν, που θέλετε να μεταβείτε σε μία νέα εποχή αγορών και να «γευτείτε» μία απόλυτα digital εμπειρία shopping και εξυπηρέτησης, τότε πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε το σύγχρονο και επιβλητικό flagship κατάστημα της INTERSPORT στην Ερμού, το μεγαλύτερο αυτή την στιγμή στη χώρα μας, εκεί όπου η «καρδιά» των σπορ χτυπάει δυνατά! Να είστε σίγουροι πως σε μία έκταση 2.400 τμ, τριών επιπέδων και έχοντας την έμπειρη καθοδήγηση του εξειδικευμένου προσωπικού, θα βρείτε τα ιδανικά προϊόντα για να δώσετε μεγαλύτερη ώθηση στις προπονήσεις σας.

Footscan για αθλητικά που «αγκαλιάζουν» το πέλμα

Αλήθεια, πόσες φορές έχει τύχει να επενδύσετε σε αθλητικά παπούτσια, τα οποία παρά τις καινοτομίες και την… τσιμπημένη τιμή τους, δεν ήταν αυτό που ακριβώς χρειαζόσασταν; Για να μην ξανασυμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε την τεχνολογία Footscan, η οποία έχει την ικανότητα να προσδιορίζει με ψηφιακό τρόπο τον ακριβή τύπο running υποδήματος, σύμφωνα πάντα με τα χαρακτηριστικά του πέλματος του καθένα.

Επιπλέον, χάρη στα digital monitors που υπάρχουν ενσωματωμένα στον τοίχο των παπουτσιών, μπορείτε να συλλέξετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με τις τεχνικές ιδιαιτερότητες των μοντέλων που σας ενδιαφέρουν, να τα συγκρίνετε μεταξύ τους και έχοντας στο πλευρό σας το έμπειρο προσωπικό της INTERSPORT, θα είστε σίγουροι πως έχετε κάνει μία επιλογή, κομμένη και ραμμένη για τις ανάγκες σας!

E-shopping για ακόμη πιο άμεση εξυπηρέτηση

Οι δύο νέες, πρωτοποριακές e-shopping υπηρεσίες «Digital Locker» και «Click and Collect Service Bar», είναι στη διάθεσή μας, και μας επιτρέπουν να ολοκληρώσουμε την παραγγελία και την αγορά μας γρήγορα, εύκολα και… self service! Στην πρώτη περίπτωση, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι τον κωδικό που μας αποστέλλεται μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και στη δεύτερη, πρόκειται για παραγγελίες που μπορούμε να παραλάβουμε και να εξοφλήσουμε απευθείας στο κατάστημα. Μάλιστα, υπάρχει διαθέσιμη και η υπηρεσία «Ε-shop Κiosk» για ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσα από το κατάστημα, οι οποίες αφορούν σε είδη και μεγέθη που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα προς δοκιμή.

Κάθε επίπεδο μία μοναδική εμπειρία

Αυτό που κάνει το νέο κατάστημα της INTERSPORT να ξεχωρίζει, δεν είναι μόνο η «πλούσια» ποικιλία σε προϊόντα και αθλητικά brands, όπως adidas ή Nike, αλλά ο έξυπνος τρόπος που είναι τοποθετημένα και οργανωμένα και κάνει ακόμη πιο εύκολη την πλοήγησή μας. Το ισόγειο του καταστήματος περιλαμβάνει την ανδρική αθλητική ένδυση σε running, training και sportstyle, ενώ το πρώτο πάτωμα είναι μοιρασμένο σε γυναικείο και παιδικό τμήμα, με συλλογές running, fitness και sportstyle. Στον ίδιο όροφο υπάρχει και ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για τους μικρούς αθλητές, το «Touch play area», όπου τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν μετρώντας το ύψος τους και το μέγεθος του παπουτσιού τους, κάνοντας… κόντρες με τους αγαπημένους τους αθλητικούς ήρωες.

Ο δεύτερος και τελευταίος όροφος του καταστήματος είναι αφιερωμένος στους λάτρεις του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου, ενώ διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ στον τομέα «Home Gym», για εκείνους που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα γυμναστήριο στο… σπίτι τους. Τέλος, λίγο πιο δίπλα γίνεται παρουσίαση της Outdoor κατηγορίας, όπου με το σύγχρονο «Mountain Simulation» μπορούμε να δοκιμάσουμε ορειβατικά παπούτσια σε πραγματικές συνθήκες εδάφους, ενώ με το «cold chamber» και το «test your jacket» να τεστάρουμε το τεχνικό μπουφάν σε συνθήκες ψύχους.

Κλείνοντας, εάν αποφασίσετε να επισκεφθείτε το νέο υπερσύγχρονο κατάστημα INTERSPORT στην Ερμού, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι κάθε ρούχο που κάποιος δοκιμάζει αλλά δεν αγοράζει, αυτό απολυμαίνεται και αποσύρεται για 24 ώρες από τη διαθεσιμότητα, ενώ όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας, τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας, για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε ξέγνοιαστοι τις αγορές σας.

Πάρε μια μικρή γεύση από το πρωτοποριακό κατάστημα εδώ:

Εσείς… τι περιμένετε για να ζήσετε αυτή την μοναδική shopping εμπειρία;

#IntersportErmou