ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

BP Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE

BP Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE

H νέα βενζίνη BP Super Unleaded 98 οκτανίων,  με 98 οκτάνια και τεχνολογία ACTIVE, αποτελεί «super» επιλογή για να πηγαίνουμε ακόμα πιο μακριά με το ΙΧ μας, με «super» προστασία και «super» επιδόσεις του κινητήρα.

Όσοι αγαπάμε το αυτοκίνητό μας, έχουμε αυτό το καλοκαίρι μία επιπλέον δυνατότητα «super» προστασίας του κινητήρα, για να πάμε ακόμα πιο μακριά στις καλοκαιρινές μας διαδρομές, με «super» επιδόσεις, και απολαυστική οδήγηση.

Τη δυνατότητα αυτή μας την εξασφαλίζει η νέα βενζίνη ΒΡ Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE.

Όλα τα καύσιμα ΒΡ με τεχνολογία ACTIVE έχουν πρωτοποριακή σύνθεση που καταπολεμά τη βρωμιά του κινητήρια χάρις στα εκατομμύρια ΕΝΕΡΓΑ μόρια που περιέχουν . Τα ενεργά μόρια προσκολλώνται στα κατάλοιπα απομακρύνοντάς τα από κρίσιμα μέρη του κινητήρα και καλύπτουν τις μεταλλικές επιφάνειες του καθαρού κινητήρα, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό στρώμα που εμποδίζει τα κατάλοιπα να στερεοποιούνται στο μέταλλο.

Τώρα η γκάμα των καυσίμων ΒΡ εμπλουτίζεται με τη νέα βενζίνη ΒΡ Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE. Η νέα βενζίνη της BP με 98 οκτάνια προσφέρει στον κινητήρα «super» προστασία και «super» επιδόσεις.

Με συνεχή χρήση της βενζίνης ΒΡ Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE σίγουρα βοηθάμε να λειτουργεί ο κινητήρας σαν καινούργιος, μειώνουμε τις πιθανότητες να χρειαστεί συντήρηση εκτός προγράμματος και συμβάλουμε στο να μπορεί να μας πάει ακόμα πιο μακριά, προσφέροντας περισσότερα χιλιόμετρα ανά γέμισμα*.

Μάθετε περισσότερα στο bpfuels.gr

* Σε σύγκριση με τα κοινά καύσιμα 95 οκτανίων. Τα πλεονεκτήματα μπορεί να διαφέρουν λόγω παραγόντων όπως ο τύπος του οχήματος, οι συνθήκες και ο τρόπος οδήγησης.

Ροή Ειδήσεων