REDS: Δύο νέες εμπορικές μισθώσεις στο Εμπορικό Πάρκο Smart Park

Newsbomb

Mέσω των νέων επιβεβαιώνεται η αναπτυξιακή δυναμική του μεγαλύτερου εμπορικού πάρκου στην Ελλάδα

Την υπογραφή δύο νέων συμφωνιών εμπορικής μίσθωσης ακινήτων στο Εμπορικό Πάρκο Smart Park στα Σπάτα ανακοίνωσε η ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε., 100% θυγατρική της REDS του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

 

Η πρώτη από αυτές αφορά τη μίσθωση υπαίθριου χώρου, συνολικής επιφάνειας περίπου 720 τ.μ., και τη δημιουργία Φυτωρίου, για τη λιανική πώληση φυτών, ειδών φυτωρίου και κηπουρικής υπό το εμπορικό σήμα «ALL4GARDEN».

Αντίστοιχη, η δεύτερη είναι συμφωνία με το εμπορικό σήμα «e-ORO.gr», για τη δημιουργία Εμπορικού Καταστήματος λιανικής πώλησης κοσμημάτων, ρολογιών και συναφών αξεσουάρ καθώς και παροχής υπηρεσιών επισκευής ρολογιών.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, μέσω των νέων αυτών συμβάσεων, η REDS επιβεβαιώνει την αναπτυξιακή δυναμική του μεγαλύτερου εμπορικού πάρκου στην Ελλάδα, ακόμα και υπό τις παρούσες ιδιαίτερες συνθήκες που έχει προκαλέσει στην αγορά η πανδημία του Covid-19.

Σημειώνεται ότι σήμερα στο Εμπορικό Πάρκο Smart Park, μετά και τις πρόσφατες αποφάσεις αναστολής του λιανεμπορίου, παραμένουν σε λειτουργία τα καταστήματα της υπεραγοράς ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ και του Φαρμακείου.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved