ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το Δεκαράκι Μοσχάτο σε καλεί να δημιουργήσεις την απόλυτη playlist

Το Δεκαράκι Μοσχάτο σε καλεί να δημιουργήσεις την απόλυτη playlist

Μια ενέργεια γεμάτη μουσική έχει οργανώσει για εμάς η αγαπημένη μας οικογένεια μονοποικιλιακών αποσταγμάτων Δεκαράκι.

Ανταμείβοντας μας για μια ιδιαίτερη χρονιά, τα αγαπημένα μας αποστάγματα μας καλούν να διαμορφώσουμε μια λίστα με τα τραγούδια που συνοδεύουν καλύτερα την κάθε μας στιγμή, παρέα με το αγαπημένο μας τσίπουρο. Εσύ τι μουσική ακούς όταν απολαμβάνεις το δικό σου Δεκαράκι;

H ψηφοφορία για το Δεκαράκι Μοσχάτο, το πρώτο μονοποικιλιακό τσίπουρο έχει ανοίξει! Το Δεκαράκι Μοσχάτο, είναι το τσίπουρο που συντροφεύει τις στιγμές μας, το αγαπάμε καθώς με κάθε άνοιγμα της φιάλης, το άρωμα του Μοσχάτου σταφυλιού μας συνεπαίρνει, ενώ η κρυστάλλινη καθαρότητα του αποστάγματος μας προδιαθέτει για τη γευστική εμπειρία που θα ακολουθήσει. Εσύ που ξέρεις, το απολαμβάνεις δροσερό, στους 10°C, και το συνοδεύεις με εκλεκτούς τυρναβίτικους -και όχι μόνο- μεζέδες.

Μια γουλιά από Δεκαράκι Μοσχάτο σε μεταφέρει νοητά σε μια έξοδο με την παρέα για μεζεδάκια και τσιπουράκι, σε μια καλοκαιρινή συναυλία- Live, σε μια βραδιά με επιτραπέζια και σου δίνει τη δύναμη να ελπίζεις ότι αυτές οι μέρες θα ξανάρθουν σύντομα. Είναι το τσίπουρο που όταν το γεύεσαι θέλεις να ακούς ήχους κιθάρας, τραγούδια με μια έντεχνη «επίγευση». Μπορεί οι ιδιαίτερες συνθήκες να σε περιορίζουν από το να το απολαύσεις όπως ακριβώς θέλεις, όμως τώρα έχεις την δική σου «συντροφιά», τη μουσική σου και να η ευκαιρία να διαμορφώσεις την απόλυτη μουσική λίστα.

Επισκέψου τα social media του Δεκαράκι, σε facebook και Instagram, επίλεξε μέσα από μουσικά δίπολα το αγαπημένο σου τραγούδι και κέρδισε μια συνδρομή στο Spotify. Κλείσε τα μάτια και θυμήσου τις στιγμές που έχει απογειώσει το εξαιρετικής ποιότητας απόσταγμα και διαμόρφωσε τη λίστα με τα τοπ 10 τραγούδια.

Βάλε σε ένα ποτήρι Δεκαράκι Μοσχάτο, άκουσε, ψήφισε και καλή επιτυχία!