ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μεγάλη τιμή για τα μέλη της My Ομάδα των My market οι Ολυμπιακοί Αγώνες

Μεγάλη τιμή για τα μέλη της My Ομάδα των My market οι Ολυμπιακοί Αγώνες

Οι Φραντζεσκάκης, Γκολομέεβ, Βαζαίος και Ντουντουνάκη μιλούν για την εμπειρία τους στο Τόκιο, την ίδια ώρα που η Σμαραγδή ανυπομονεί για τη συμμετοχή της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης εκπροσώπησαν τα τέσσερα από τα πέντε μέλη της My Ομάδα την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Στη σφυροβολία ο Χρήστος Φραντζεσκάκης και στην κολύμβηση οι Άννα Ντουντουνάκη, Ανδρέας Βαζαίος και Κριστιάν Γκολομέεβ έδωσαν τους καλύτερους εαυτούς τους φορώντας το εθνόσημο, ενώ απομένει το πέμπτο μέλος, η Στέλλα Σμαραγδή (άλμα εις μήκος και εις τριπλούν στην κατηγορία αθλητών με αναπηρία), η οποία περιμένει με ανυπομονησία να αγωνιστεί στους Παραολυμπιακούς Αγώνες (24/08 – 05/09).

Κάθε ένας είχε διαφορετικούς προσωπικούς στόχους, αλλά όλοι τους είχαν έναν κοινό. Να βάλουν τα δυνατά τους για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας όσο καλύτερα μπορούν στον κορυφαίο και πιο ιστορικό αθλητικό θεσμό.

«Ήταν απίστευτο το συναίσθημα να αγωνίζομαι για πρώτη φορά στη ζωή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Με το που πάτησα το πόδι μου στο στάδιο, γέμισα υπερηφάνεια. Θα ήθελα να έχω καταφέρει να περάσω στον τελικό. Όμως, ελπίζω πως αυτό θα το πετύχω σε τρία χρόνια, στο Παρίσι», δηλώνει εμφανώς χαρούμενος ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, ο βενιαμίν της My Ομάδα, μα συνάμα κι ο παλιότερος αφού είναι μέλος της εδώ και τρία χρόνια.

Από την πλευρά της η Άννα Ντουντουνάκη υπογράμμισε: «Ήμουν συναισθηματικά φορτισμένη ακριβώς μετά τον ημιτελικό, που έχασα την πρόκριση για τόσο λίγο, όμως ένατη στον κόσμο δεν έχω βρεθεί ποτέ. Θέλει υπομονή και επιμονή. Άρχισα το κολύμπι στα 15 μου και βελτιώνομαι συνεχώς. Ελπίζω στο Παρίσι να είμαι σε θέση να διεκδικήσω αρκετά καλύτερο αποτέλεσμα».

Ο Ανδρέας Βαζαίος δήλωσε πως «ήθελα κάτι καλύτερο. Πίστευα ότι θα ήμουν μέσα στον αγώνα, ωστόσο τελικά δεν μπόρεσα να φτάσω στον ημιτελικό. Είναι η τρίτη μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες και νιώθω μεγάλη τιμή για αυτό. Θα συνεχίσω να προσπαθώ, να βελτιώνομαι και να θέτω νέους στόχους».

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ τόνισε: «Είμαι χαρούμενος. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό και βγήκα πέμπτος στον πρώτο μου τελικό σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Πίστευα ότι μπορούσα να κατακτήσω και ένα μετάλλιο. Εύχομαι να είναι όλα καλά στα επόμενα χρόνια και το 2024 στο Παρίσι να κάνω το μεγάλο μου όνειρο πραγματικότητα».

Από την πλευρά της, η Στέλλα Σμαραγδή περιμένει πώς και πώς για την τρίτη της συμμετοχή σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, ενώ στέλνει τα συγχαρητήριά της στα υπόλοιπα μέλη της My Ομάδα των My market: «Πολλά συγχαρητήρια και στους τέσσερις. Έκαναν υπερήφανη όλη την Ελλάδα με τις εμφανίσεις τους. Εύχομαι στο μέλλον να φτάσουν ακόμη υψηλότερα. Στο Τόκιο θέλω να κάνω το κάτι παραπάνω και να επιστρέψω στην Ελλάδα με ένα μετάλλιο».