ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυτό είναι το masterplan του έργου στο Ελληνικό – Δείτε live την παρουσίαση από τη Lamda Development

The Ellinikon - Δημιουργώντας την πόλη του μέλλοντος
The Ellinikon - Δημιουργώντας την πόλη του μέλλοντος

Στις 12 το μεσημέρι, σε απευθείας μετάδοση από το κανάλι του Ελληνικού στο YouTube, η επίσημη παρουσίαση του masterplan του έργου

Η ώρα για να δούμε επισήμως το masterplan του εμβληματικού έργου στο Ελληνικό, έφτασε και στις 12 το μεσημέρι, σε απευθείας μετάδοση από το κανάλι του Ελληνικού στο YouTube, ξεκινά η διαδικτυακή παρουσίαση από τη Lamda Development. Πρόκειται για την παρουσίαση του σχεδιασμού ανάπλασης μιας περιοχής συνολικής έκτασης 6,2 εκατ. τ.μ. που θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη αστική ανάπλαση στη χώρα μας και θα δημιουργήσει ουσιαστικά στην περιοχή μια νέα έξυπνη πράσινη πόλη.

Η Lamda Development έχει καθιερώσει τις διαδικτυακές ενημερώσεις του κοινού για το τεράστιο έργο της ανάπλασης της περιοχής, ώστε οι πολίτες να έχουν απευθείας τη δυνατότητα να δουν τι πρόκειται να συμβεί μέσα στην ερχόμενη πενταετία στην περιοχή. Πρόσφατα είδαμε τα σχέδια του Marina Tower, του πρώτου πράσινου ουρανοξύστη στην Ελλάδα που θα δημιουργηθεί στη μαρίνα σκαφών, αλλά και της νέας παραλίας με ελεύθερη πρόσβαση που θα αλλάξει την ακτογραμμή, μαζί με τη Marina Galleria, τον νέο χώρο εμπορικών καταστημάτων και καταστημάτων εστίασης της παραλίας.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι μέσα στην πρώτη πενταετία έργων στο Ελληνικό θα είναι έτοιμο το Μητροπολιτικό Πάρκο, που θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα παράκτια πάρκα του κόσμου και θα περιλαμβάνει εκτός των άλλων, το Μουσείο Αεροπορίας στο παλιό υπόστεγο αεροσκαφών του πρώην αεροδρομίου, όπως και μια σειρά ακόμα έργων που θα προσελκύουν διαρκώς επισκέπτες τόσο από όλη την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό: Το ολοκληρωμένο Τουριστικό Συγκρότημα / Καζίνο, συγκροτήματα κατοικιών σε διάφορα σημεία του, το νέο εμπορικό κέντρο της Λ. Βουλιαγμένης, δύο υπερσύγχρονες μαρίνες και φυσικά τον Marina Tower και τη νέα παραλία.

Σήμερα, στην τρίτη κατά σειρά διαδικτυακή ενημέρωση για το εμβληματικό έργο του Ελληνικού, παρουσιάζονται αναλυτικότερες λεπτομέρειες για την πορεία του έργου. Σε απευθείας μετάδοση από το κανάλι του Ελληνικού στο YouTube, στις 12 το μεσημέρι ξεκινά η παρουσίαση, την οποία συντονίζει η δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου. Για να παρακολουθήσουμε πρώτοι την επίσημη «πρώτη» του masterplan αυτού του έργου που θα αλλάξει την Αττική, θα αλλάξει την ίδια την Ελλάδα.