ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελληνικό: Η παρουσίαση του πρωτοποριακού εμπορικού συγκροτήματος Commercial Hub

Ελληνικό: Η παρουσίαση του πρωτοποριακού εμπορικού συγκροτήματος Commercial Hub

Για ποιους λόγους θα ξεχωρίζει ο εμπορικός προορισμός του Ελληνικού – Πώς θα κατασκευαστεί – Τι θα περιλαμβάνει

Δείτε την παρουσίαση live εδώ:

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι παρουσιάσεις του τεράστιου έργου στο Ελληνικό από τη Lamda Development, προκειμένου οι πολίτες να γνωρίζουν την πορεία των έργων της πρώτης πενταετίας. Την ερχόμενη Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, θα μεταδοθούν απευθείας από το κανάλι του Ελληνικού στο YouTube τα σχέδια για το εμπορικό συγκρότημα Commercial Hub, που φιλοδοξεί να γίνει ένας νέος, υπερσύγχρονος εμπορικός, ψυχαγωγικός και επιχειρηματικός προορισμός στον ευρύτερο χώρο του Μητροπολιτικού Πάρκου.

Ήδη γνωρίζουμε πως στο Ελληνικό θα δημιουργηθεί το μεγαλύτερο πάρκο της Ευρώπης και ένα από τα μεγαλύτερα παράκτια πάρκα στον κόσμο, με συνολική έκταση άνω των 2.000.000 τ.μ. νέου καταπράσινου χώρου. Το πάρκο αυτό, όχι μόνο θα αναβαθμίσει το παραλιακό μέτωπο της πόλης και θα έχει διαχρονική συνεισφορά στην ευημερία και την ποιότητα ζωής όλων των Αθηναίων, αλλά άμεσα, αναμένεται να διπλασιάσει σχεδόν τον δημόσιο χώρο πράσινου που αναλογεί σε κάθε κάτοικο της Αττικής. Θα διακρίνεται σε επτά περιοχές, μεταξύ των οποίων βρίσκεται το Μουσείο Αεροπορίας, στο παλιό υπόστεγο αεροσκαφών της Ολυμπιακής.

Τι γνωρίζουμε για το Commercial Hub του Ελληνικού

Ένας από τους πολύ σημαντικούς πυλώνες του Ελληνικού θα είναι και οι εμπορικού σκοπού χρήσεις του. Το Commercial Hub φιλοδοξεί να είναι ένα πρωτοποριακό εμπορικό συγκρότημα, πολύ διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει. Εκτιμάται ότι θα αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής όχι μόνο των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής και των νοτίων προαστίων γενικότερα, αλλά όλων των εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών που θα δέχεται, από τη στιγμή που θα ανοίξει τις πύλες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εμπορικό συγκρότημα θα εκτείνεται σε μια επιφάνεια 130.000 τ.μ. και ο Mixed Use Tower, ο πανύψηλος «πύργος» του, θα είναι στο επίκεντρο. Στόχος είναι να αναδειχθεί σε έναν lifestyle προορισμό που θα ικανοποιεί κάθε ανάγκη, επιθυμία και εμπειρία, ενώ παράλληλα θα σέβεται όλους τους περιβαλλοντικούς κανόνες: Το προφίλ του θα είναι εντελώς «πράσινο» και θα πρόκειται για το πρώτο εμπορικό συγκρότημα στην Ελλάδα με πιστοποίηση κατά LEED. Η τοποθεσία του, σε σχέση με το υπόλοιπο πάρκο, θα είναι εύκολα προσβάσιμη, ενώ, εξυπακούεται πως θα φιλοξενεί κορυφαία παγκόσμια brands.

Είναι πλέον σαφές σε όλους, πως το Ελληνικό μεταμορφώνεται και το τεράστιο έργο της αξιοποίησης της αχανούς έκτασης του πρώην Αεροδρομίου, γίνεται πραγματικότητα. Με την τέταρτη παρουσίαση του προγραμματισμού των έργων από τη Lamda Development, πλέον όλοι έχουμε τη δυνατότητα να ενημερωθούμε για όσα πρόκειται να συμβούν στο Ελληνικό κατά τα πέντε πρώτα χρόνια των έργων – όταν και θα ολοκληρωθεί το σημαντικότερο μέρος μεταμόρφωσης της περιοχής.

Αυτή την Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι σε απευθείας μετάδοση από το κανάλι του Ελληνικού στο YouTube, θα παρακολουθήσουμε όλες τις πληροφορίες για το Commercial Hub, το πρωτοποριακό εμπορικό συγκρότημα, που θα είναι ένας προορισμός για όλη την οικογένεια, για όλο τον χρόνο! Τον συντονισμό έχει αναλάβει η δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου και μέσω της παρουσίασης θα μπορέσουμε όλοι να κάνουμε μια ψηφιακή βόλτα στον νέο υπερσύγχρονο εμπορικό, ψυχαγωγικό και επιχειρηματικό προορισμό του Ελληνικού!