ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Φέτος τα Χριστούγεννα, προσφέρουμε στους αγαπημένους μας τη μαγική περιποίηση που ονειρεύονται!

Χριστούγεννα στον Κωτσόβολο
Χριστούγεννα στον Κωτσόβολο

Κάθε χρόνο αυτήν την εποχή, οι περισσότεροι από εμάς θέτουμε τους στόχους μας για τη νέα χρόνια. Και αρκετοί από αυτούς τους στόχους, αφορούν συχνά στην προσωπική μας περιποίηση. Διότι κακά τα ψέματα, ποιος δεν θα ήθελε να δει στον καθρέφτη την πιο περιποιημένη και παραμυθένια εκδοχή του σε χρόνο «ντετέ» και χωρίς να χρειαστεί να ξοδευτεί ή να επισκεφτεί τους ειδικούς;

Ετοιμάζοντας, λοιπόν, τη λίστα με τα γιορτινά δώρα που θα προσφέρουμε φέτος σε εμάς και τους αγαπημένους μας, έχουμε κάθε λόγο να προσθέσουμε σε αυτή και μερικές συσκευές, που θα χαρίσουν σε κάθε παραλήπτη στιγμές και εμπειρίες μαγικής περιποίησης, βάζοντας λίγη χρυσόσκονη στις εμφανίσεις του.

Αν πιστεύετε, βέβαια, ότι θα χρειαστεί να ψάξετε μακριά για να βρείτε αυτά τα δώρα, σας έχουμε καλά νέα. Βλέπετε, αρκεί μία επίσκεψη σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος ή μία online περιήγηση στην ιστοσελίδα του, για να εξοπλιστείτε με δώρα μαγικής περιποίησης που θα χαρίσουν εμπειρίες ανανέωσης και ομορφιάς με ένα… άμπρα κατάμπρα!

Το κατάλληλο δώρο για εκείνη που θέλει ίσια μαλλιά ως δια μαγείας

Πολλές είναι οι γυναίκες που εύχονται να μπορούσαν να έχουν ίσια μαλλιά ως δια μαγείας και χωρίς να χρειαστεί να περάσουν πολύ χρόνο μπροστά από τον καθρέφτη. Μπορούν όμως, να τα καταφέρουν χωρίς να ταλαιπωρήσουν τα μαλλιά τους; Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, σήμερα μπορούν να απολαμβάνουν μοναδικές hairstyling στιγμές μαγικής περιποίησης, αρκεί βέβαια να πάρουν στα χέρια τους τα κατάλληλα δώρα αυτά τα Χριστούγεννα, δηλαδή ισιωτικές συσκευές που θα μεταμορφώσουν τα σπαστά ή σγουρά μαλλιά τους, προσφέροντας τους το πιο sleek αποτέλεσμα.

Από την ισιωτική μαλλιών Imetec Bellissima My Pro Steam B28 100 με τις anti-puffy και anti-frizz effect λειτουργίες και την τεχνολογία ατμού για μεγαλύτερη διάρκεια στο ίσιωμα, μέχρι την Babyliss ST391E Salon που προσφέρει επαγγελματικό ίσιωμα υψηλής απόδοσης για αποτέλεσμα κομμωτηρίου στο σπίτι και την Imetec Bellissima B9 100 για λαμπερά και προστατευμένα μαλλιά. Επιλογές για στιγμές μαγικής περιποίησης υπάρχουν πολλές και η «πύλη» που θα σας οδηγήσει σε αυτές, βρίσκεται στον Κωτσόβολο!

Το σεσουάρ που με έναν μαγικό χρόνο μας βοηθά να κερδίζουμε χρόνο

Για τις περισσότερες γυναίκες σήμερα, ο ελεύθερος χρόνος είναι περιορισμένος. Δεν υπάρχει, λοιπόν, γυναίκα που να θέλει να περνά τον χρόνο της προσπαθώντας να στεγνώσει τα μαλλιά της, ειδικότερα αν βιάζεται να πάει στο γραφείο ή σε ένα ραντεβού. Μήπως, λοιπόν, να της χαρίσεις φέτος ένα σεσουάρ μαλλιών, που θα τη βοηθά να κερδίζει χρόνο με έναν μαγικό τρόπο;

Στη φετινή gift list με τα προϊόντα μαγικής περιποίησης, ένα σύγχρονο σεσουάρ μαλλιών ξεχωρίζει. Όσο για το ποιο θα προτιμήσουμε, η αλήθεια είναι πως και σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν πολλές επιλογές. Με μία ματιά στο www.kotsovolos.gr, βέβαια, εμείς ξεχωρίσαμε το σεσουάρ μαλλιών Babyliss Power Pro 6704E για τέλειο αποτέλεσμα κομμωτηρίου, το Valera 8612RB Vanity Performance με την ισχυρή ροή αέρα και τη μεγάλη διάρκεια ζωής και μεταξύ άλλων, το πανίσχυρο Babyliss Turbo Shine D570DE με την ιοντική τεχνολογία, για φροντίδα και ενίσχυση των σγουρών μαλλιών.

Κάτι tech για τη φροντίδα του, γιατί και οι άντρες έχουν ανάγκη από λίγη μαγεία

Ποιος είπε ότι οι άντρες δεν έχουν ανάγκη από λίγη μαγεία στην καθημερινότητά τους ή ότι δεν θέλουν να αφιερώνουν λίγο χρόνο για την προσωπική τους περιποίηση; Ο σύγχρονος άντρας θέλει να δείχνει και να αισθάνεται πάντα περιποιημένος οπότε, αν αναζητάς ένα γιορτινό δώρο για εκείνον, τι καλύτερο υπάρχει από ένα σετ φροντίδας και περιποίησης; Το «κλειδί» και σε αυτήν την περίπτωση βρίσκεται στην τεχνολογία, μιας και η μαγική περιποίηση που κάθε άντρας θέλει να απολαμβάνει, «κρύβεται» στο πάτημα ενός κουμπιού.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, να του χάριζες φέτος μία συσκευή που συνδυάζει τη δύναμη της τεχνολογίας με τη μαγεία της περιποίησης; Η ξυριστική μηχανή Philips S3233/52 που προσφέρει εύκολο και άνετο ξύρισμα και ένα καθαρό αποτέλεσμα, η ξυριστική συσκευή σώματος Panasonic ERGK60 που είναι κατάλληλη για υγρό και στεγνό ξύρισμα και η πανίσχυρη κουρευτική μηχανή Wahl Color Pro για μοντέρνα κουρέματα και επαγγελματικά «σβησίματα», είναι δώρα που κάθε άντρας θα εκτιμήσει και θα «τιμήσει»!

Φέτος τα Χριστούγεννα, ας βάλουμε λίγη μαγεία στις στιγμές με τους αγαπημένους μας, χαρίζοντάς τους tech δώρα που θα τους βοηθήσουν να ανακαλύψουν τη μαγική πλευρά της περιποίησης. Το σίγουρο είναι πως στον Κωτσόβολο, θα βρούμε ό,τι ψάχνουμε και μάλιστα, πιο εύκολα από ποτέ. Εκτός από μαγική περιποίηση, μάλιστα, δεν θα ξεχάσουμε να βιώσουμε και τη μαγεία του να προσφέρουμε, κάνοντας μία κίνηση αγάπης για το σπίτι της ΕΛΕΠΑΠ. Διότι αγοράζοντας μία συσκευασία δώρου από τον Κωτσόβολο, στηρίζουμε τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, ώστε να έχουν μία καλύτερη ζωή!