ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα tech δώρα που υπόσχονται να χαρίσουν μία μαγική λάμψη σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού μας

Χριστούγεννα στον Κωτσόβολο
Χριστούγεννα στον Κωτσόβολο

Όλοι θυμόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια την ιστορία της Σταχτοπούτας, της νεαρής κοπέλας που μετά τον χαμό του πατέρα της έγινε η υπηρέτρια της μητριάς και των ετεροθαλών αδελφών της, ώσπου χάρη στη νεραϊδονονά της και σε ένα ζευγάρι γυάλινα γοβάκια, κατάφερε να παντρευτεί τον πρίγκιπα και να αλλάξει τη ζωή της προς το καλύτερο.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε τότε όμως, ήταν πως το συγκεκριμένο παραμύθι των αδελφών Γκριμ μας προετοίμαζε για τις πραγματικές δυσκολίες της ενήλικης ζωής. Μας προετοίμαζε για τις ημέρες που η καθημερινότητά μας θα γινόταν τόσο απαιτητική, όσο η στρυφνή μητριά της Σταχτοπούτας, για τα βράδια που θα επιστρέφαμε στο σπίτι από το γραφείο και θα προσπαθούσαμε να χαρίσουμε λίγη μαγική λάμψη σε κάθε δωμάτιο.

Βλέπετε, η βασική διαφορά ανάμεσα στην παραμυθένια ζωή της Σταχτοπούτας και τη δική μας πραγματικότητα, είναι η μαγεία. Ωστόσο, ακόμη και αν δεν υπάρχει κάποια νεραϊδονονά στη ζωή μας, φέτος τα Χριστούγεννα μπορούμε να γίνουμε εμείς οι… νεραϊδονονές του εαυτού μας ή κάποιου αγαπημένου προσώπου, χαρίζοντας ένα γιορτινό δώρο που «κρύβει» τη μαγεία της τεχνολογίας και υπόσχεται να αλλάξει την καθημερινότητα προς το καλύτερο.

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει μερικές γιορτινές προτάσεις που αξίζει να προσθέσουμε στη φετινή gift list μας, καθώς είναι τα δώρα που προσφέρουν μαγική λάμψη σε κάθε δωμάτιο, ενώ μετατρέπουν το κλείσιμο μίας απαιτητικής ημέρας στο ξέγνοιαστο και ξεκούραστο happy end που επιθυμούμε.

Ένα gadget που κάνει μαγικά και μας «λύνει» τα χέρια με τη φροντίδα του σπιτιού

Υπάρχουν κάποιες ημέρες που οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας ανεβάζουν «ταχύτητα» και εμείς, αισθανόμαστε ότι βρισκόμαστε σε έναν «μαραθώνιο» με τον χρόνο. Είναι οι φορές που δεν έχουμε το περιθώριο να ασχοληθούμε με την καθαριότητα του σπιτιού, με αποτέλεσμα ο χώρος μας να μοιάζει με… βομβαρδισμένο τοπίο. Ακριβώς για αυτό, μπορούμε να εντάξουμε στο «οπλοστάσιο» των οικιακών μας συσκευών τα κατάλληλα gadget, τα οποία μας θα μας βοηθούν να διατηρούμε καθαρό τον προσωπικό μας χώρο, εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόπο.

Συνεπώς, υπάρχει καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο από το σκουπάκι Black & Decker PV1820LRGP Pivot, το οποίο προσφέρει δυνατή απορρόφηση, περιστρέφεται έως και 200 μοίρες και φτάνει ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία του σπιτιού μας; Σίγουρα όχι, όμως υπάρχει και το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι Shark CH950EUT, το οποίο είναι ιδανικό για σπίτια που φιλοξενούν κατοικίδια, ενώ καθαρίζει από τους πάγκους της κουζίνας μέχρι τις σκάλες και τις ταπετσαρίες μας.

Ποιο είναι το χριστουγεννιάτικο tech δώρο που θα ζήλευε μέχρι και η Σταχτοπούτα;

Μπορεί να έχουμε μεγαλώσει αρκετά για να πιστεύουμε στη μαγεία και τα παραμύθια όμως, όταν ανακαλύπτουμε μία ηλεκτρική συσκευή, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες της καθημερινότητάς μας, νιώθουμε όπως ακριβώς θα ένιωθε η Σταχτοπούτα, τη στιγμή που ο πρίγκιπας της φορούσε το γυάλινο γοβάκι. Με λίγα λόγια, ένα γιορτινό πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει μία συσκευή που ρυθμίζεται σύμφωνα με τις ανάγκες και το πρόγραμμά μας, είναι ένας «σύντροφος» που αλλάζει τη ζωή μας προς το καλύτερο.

Κάτι τέτοιο κάνει και η καινοτόμα ρομποτική σκούπα iRobot Roomba i7+, η οποία καθαρίζει δάπεδα και χαλιά, χαρτογραφεί και αναγνωρίζει κάθε δωμάτιο του σπιτιού, ενώ διαθέτει την επαναστατική λειτουργία του αυτόματου αδειάσματος του κάδου. Φυσικά, εξίσου χρήσιμη είναι και η Rowenta X-Plorer RR7365, μία ρομποτική σκούπα που προστατεύει το σπίτι από τα αλλεργιογόνα χάρη στο πλενόμενο φίλτρο υψηλής απόδοσης, συγκεντρώνει όλα τα υπολείμματα και τα απορροφά, ενώ σκουπίζει και σφουγγαρίζει κάθε επιφάνεια.

Μία σκούπα stick που θυμίζει μαγικό ραβδί και αναβαθμίζει την καθαριότητα του σπιτιού

Όσοι μεγαλώσαμε ακούγοντας το παραμύθι της Σταχτοπούτας, σίγουρα θυμόμαστε πως χάρη στη νεραϊδονονά της βρήκε τα κατάλληλα ρούχα, το σωστό όχημα και πρόλαβε να παραστεί έγκαιρα στον πριγκιπικό χορό. Η νεραϊδονονά έκανε μερικές κινήσεις με το μαγικό της ραβδί και σε χρόνο «ντετέ», όλα ήταν έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά. Αλήθεια, λοιπόν, πόσο πιο εύκολη θα ήταν η καθημερινότητά μας και πόσο χρόνο θα εξοικονομούσαμε, αν είχαμε ένα μαγικό ραβδί το οποίο θα ήταν ειδικά σχεδιασμένο για την καθαριότητα του σπιτιού; Για να μάθουμε την απάντηση, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουμε είναι να επιλέξουμε το κατάλληλο χριστουγεννιάτικο δώρο από τα καταστήματα Κωτσόβολος, εκεί όπου το δώρο είναι πιο εύκολο από ποτέ!

Ποιο είναι αυτό το δώρο; H σκούπα stick Black & Decker BHFEV182CP Extreme Pet 4 σε 1, η οποία ολοκληρώνει τόσο εύκολα, γρήγορα και αποδοτικά τον καθαρισμό των δαπέδων, που είναι βέβαιο πως θα μαγέψει τον παραλήπτη του δώρου μας. Το μικρό βάρος, η έλλειψη καλωδίου, η ρύθμιση του ύψους της και το γεγονός πως μετατρέπεται σε τέσσερα διαφορετικά είδη σκούπας, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που αξίζει μία θέση σε κάθε σπίτι. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και η Dyson Cyclone V10 Absolute, μία εύχρηστη σκούπα stick, η οποία μας προσφέρει έως και 60 λεπτά ισχυρής απορροφητικότητας, ενώ με μία μόνο κίνηση μετατρέπεται σε σκουπάκι χειρός και χαρίζει μία μαγική λάμψη σε κάθε δωμάτιο.

Ο χρόνος μέχρι την καθιερωμένη ανταλλαγή των γιορτινών δώρων μετράει αντίστροφα! Τι περιμένουμε, λοιπόν, για να μετατρέψουμε την καθημερινότητα σε ένα παραμύθι με happy end; Πραγματοποιώντας μία επίσκεψη σε κάποιο καταστήματα Κωτσόβολος, θα βρούμε τα σύγχρονα οικιακά gadget που υπόσχονται να φέρουν μία μαγική λάμψη σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, αλλά και τις συσκευασίες δώρου που θα μας παρακινήσουν να πραγματοποιήσουμε μία ανεκτίμητη κίνηση αγάπης. Διότι αγοράζοντας μία βραβευμένη συσκευασία δώρου από τον Κωτσόβολο, η οποία ταιριάζει στην αισθητική των αγαπημένων μας τεχνολογικών προϊόντων, θα στηρίξουμε έμπρακτα τα γενναία παιδιά, αλλά και το «σπίτι» της ΕΛΕΠΑΠ.