ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα tech δώρα που «ξεκλειδώνουν» τη μαγεία της επικοινωνίας

Χριστούγεννα στον Κωτσόβολο
Χριστούγεννα στον Κωτσόβολο

Η αλήθεια είναι πως αν πριν από μερικά χρόνια, κάποιος μας έλεγε πως θα μιλούσαμε εξ αποστάσεως μέσα από ακουστικά χωρίς καλώδια, ότι θα κάναμε meetings με τους συναδέλφους μας πίσω από μία οθόνη ή ότι θα αρκούσε ένα «κλικ» για να «ταξιδέψουμε» στην άλλη άκρη του κόσμου για ένα digital party με αγαπημένα μας πρόσωπα από την άνεση του σαλονιού μας, ενδεχομένως θα νομίζαμε ότι αναφερόταν στις… νέες περιπέτειες του Χάρι Πότερ.

Σήμερα όμως, όλη αυτή η μαγεία της επικοινωνίας, μπορεί να βρεθεί στα χέρια μας και δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα Χριστούγεννα, αποτελούν την ιδανική αφορμή για να την αποκτήσουμε ή να χαρίσουμε τη δύναμή της στους ανθρώπους που αγαπάμε περισσότερο.

Πώς θα βρούμε όμως τις συσκευές που θα κάνουν τις φετινές γιορτές πιο μαγικές για τους λάτρεις της τεχνολογίας; Ποια είναι τα tech προϊόντα που θα βάλουν μαγεία στα Χριστούγεννα; Στην περίπτωση που δεν έχετε ετοιμάσει ακόμη τη γιορτινή λίστα δώρων σας, σας έχουμε μερικές προτάσεις που αξίζουν την προσοχή σας. Διότι καθεμιά από τις συσκευές που θα ανακαλύψετε στη λίστα που ακολουθεί, θα δώσει στον παραλήπτη της δυνάμεις μαγικές και θα τον κάνει να νιώσει ως ένας άλλος, πιο tech Χάρι Πότερ!

Ιδού, λοιπόν, μερικές προτάσεις για να «ξεκλειδώσετε» φέτος της μαγεία της επικοινωνίας, πιο εύκολα από ποτέ!

Τα ασύρματα earpods που μας λύνουν μαγικά τα χέρια

Πόσες φορές κατά τη διάρκεια μιας απαιτητικής ημέρας έχετε ονειρευτεί να γινόταν με έναν μαγικό τρόπο, να λυθούν τα χέρια σας, ώστε την ώρα που συνομιλείτε με έναν φίλο ή κάποιον συνάδελφο, να μπορείτε ταυτόχρονα να στέλνετε emails, να επικοινωνείτε με άλλα πρόσωπα μέσα από το κινητό σας ή ακόμη και να μαγειρεύετε; Αυτήν ακριβώς τη μαγική πλευρά της επικοινωνίας, μπορείτε να απολαύσετε τώρα με τη βοήθεια της τεχνολογίας και συγκεκριμένα, των πιο σύγχρονων και ασύρματων ακουστικών! Βάλτε, λοιπόν, στη χριστουγεννιάτικη gift list σας ένα ζευγάρι wireless και ασύρματα ακουστικά για εσάς ή για εκείνον τον φίλο ή τον συγγενή που είναι άκρως επικοινωνιακός -και θα μας θυμηθείτε!

Οι δικές μας μαγικές προτάσεις: Στον Κωτσόβολο θα βρείτε τώρα τα hands free ακουστικά Apple AirPods, που συνδυάζουν το λιτό και ευφυές design με την πρωτοποριακή τεχνολογία και τον κρυστάλλινο ήχο. Θα βρείτε επίσης και τα ασύρματα Xiaomi Mi True Wireless Earbuds, για να ακούτε μουσική στερεοφωνικά και να κάνετε κλήσεις χωρίς ενοχλητικά καλώδια, καθώς και τα iLuv Bubble Gum Air, τα ασύρματα ακουστικά με μικρόφωνο και θήκη φόρτισης!

Τα smartphones που θα εντυπωσίαζαν μέχρι και τον Χάρι Πότερ

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αν ο Χάρι Πότερ είχε στα χέρια του ένα από τα smartphones που βρήκαμε τώρα στον Κωτσόβολο, τίποτε δεν θα τον σταματούσε. Και αρκεί να αναλογιστούμε τι μπορούμε να κάνουμε σήμερα με ένα κινητό, για να το αντιληφθούμε. Μέσα σε λίγα χρόνια, η επικοινωνία μέσω των συσκευών κινητής τηλεφωνίας απέκτησε άλλες, πιο μαγικές διαστάσεις και τώρα, μας επιτρέπει να είμαστε σε επικοινωνία με τους αγαπημένους μας, όπου και αν βρισκόμαστε και με τον πιο άμεσο, άνετο και συναρπαστικό τρόπο. Αρκεί μία οθόνη για να μεταφερθούμε από την Ελλάδα στην Αυστραλία και μεταξύ άλλων, για να οργανώσουμε μία ψηφιακή γιορτή με φίλους από κάθε γωνιά του πλανήτη. Και αυτή ακριβώς είναι η μαγεία της επικοινωνίας, που αξίζει να προσφέρουμε φέτος στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Οι δικές μας μαγικές προτάσεις: Βάλτε στη γιορτινή gift list σας το Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, που προσφέρει υψηλές ταχύτητες 5G, το Huawei Nova 9 128GB για να καταγράφετε κάθε σας στιγμή με συνεχόμενες λήψεις 4Κ video, το Sony Xperia 10 III 5G για να απολαμβάνετε περισσότερη ψυχαγωγία με τον πιο μαγικό τρόπο, καθώς και το Samsung Galaxy Z Fold3 256GB Phantom Black που προσφέρει άνετη θέαση, ευελιξία και ανθεκτικότητα.

Το άγγιγμα που θα σας μεταφέρει αυτομάτως σε άλλους κόσμους

Αν θέλετε να εμπλουτίσετε τη λίστα με τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας, με μία συσκευή που έχει τη μαγική δύναμη να απογειώνει τις στιγμές της καθημερινότητας εντός, τότε ένα σύγχρονο tablet αξίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Διότι αυτή η συσκευή, που μπήκε στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια, μπορεί με ένα άγγιγμα να μετατραπεί στη βάση πάνω από την οποία απολαμβάνουμε απολαυστικές εμπειρίες θέασης με τους αγαπημένους μας στο σαλόνι, σε εργαλείο που μας φέρνει κοντά και μέσα από το οποίο, μοιραζόμαστε νέα, στιγμές και στιγμιότυπα. Έχουμε κάθε λόγο, λοιπόν, να πάρουμε στα χέρια μας τη μαγική δύναμη που μας προσφέρει σε επίπεδο επικοινωνίας ένα tablet, επενδύοντας στις πιο σύγχρονες επιλογές.

Οι δικές μας μαγικές προτάσεις: Αν ψάχνετε tablet και θέλετε να βρείτε μόνο τα καλύτερα και τα πιο δυνατά, τότε μην παραλείψετε να δείτε το Samsung Galaxy Tab A7 T500 Wifi, που σας προσφέρει απλόχερα όλα όσα αγαπάτε και θέλετε να μοιραστείτε με τους φίλους σας, το Lenovo M10 HD 2nd Gen 4GB/64GB Wi-Fi με την υψηλή ανάλυση εικόνας που έχει σχεδιαστεί για όλη την οικογένεια και το Huawei MediaPad T5 10.1" Wifi με την ολοζώντανη οθόνη Full HD.

Αυτές τις γιορτές μην αφήσετε τη μαγεία της επικοινωνίας να «γλιστρήσει» από τα χέρια σας! Κάντε, λοιπόν, τη διαφορά εμπλουτίζοντας τη λίστα δώρων σας με συσκευές που έχουν τη μαγική δύναμη να αναβαθμίσουν τόσο τη δική σας καθημερινότητα, όσο και των αγαπημένων σας, με προϊόντα τεχνολογίας που θα επιτρέψουν σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να γίνει… Χάρι Πότερ, με ένα και μόνο άγγιγμα. Και μαζί με τη μαγεία της επικοινωνίας, μην ξεχάσετε να ανακαλύψετε και τη μαγεία του να προσφέρετε, κάνοντας μία κίνηση αγάπης για το σπίτι της ΕΛΕΠΑΠ. Διότι αγοράζοντας μία συσκευασία δώρου από τον Κωτσόβολο, στηρίζετε τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, ώστε να έχουν μία καλύτερη ζωή!