ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μαγεία της μουσικής: Δώρα για όσους ζουν για να ακούνε μουσική και ακούνε μουσική για να ζουν

Χριστούγεννα στον Κωτσόβολο
Χριστούγεννα στον Κωτσόβολο

Αν υπάρχει μία απόλαυση που μοιραζόμαστε όλοι και όλες και η οποία εμπλουτίζει με περισσότερη μαγεία την καθημερινότητά μας, αυτή είναι η μουσική. Τις φορές που θέλουμε να χαλαρώσουμε στον προσωπικό μας χώρο, ακόμη και τις στιγμές που θέλουμε να χορέψουμε ξέφρενα, αρκεί να δυναμώσουμε την ένταση και να αφήσουμε τις νότες να μας οδηγήσουν σε ένα μυστικό «καταφύγιο», το οποίο μας κάνει να νιώθουμε ακόμη πιο όμορφα και φιλόξενα.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε, λοιπόν, πως τα χριστουγεννιάτικα items που μας φέρνουν ακόμη πιο κοντά στη μαγεία της μουσικής, είναι πάντα καλοδεχούμενα από τους παραλήπτες της λίστας των δώρων μας.

Δεν έχει σημασία αν ακούνε τζαζ ή μέταλ, αλλά να τους παρέχουμε ένα high tech gadget, το οποίο θα κάνει ακόμη πιο απολαυστικές, συναρπαστικές και έντονες, τις στιγμές κατά τη διάρκεια των οποίων απολαμβάνουν την αγαπημένη τους playlist. Είτε πραγματοποιούν τις δουλειές του σπιτιού, είτε βρίσκονται στο βαγόνι ενός τρένου πηγαίνοντας προς το γραφείο, το δώρο μας θα είναι το μέσο με το οποίο θα δραπετεύουν μελωδικά από την πραγματικότητα. Ακριβώς για αυτό, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές προτάσεις, οι οποίες θα κάνουν τους παραλήπτες της λίστας των δώρων μας να βάλουν περισσότερη από τη μαγεία της μουσικής στη ζωή τους!

Ένα gadget που «απογειώνει» μουσικά τις βραδιές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα

Ο χειμώνας είναι μία εποχή που μας παρακινεί να δώσουμε ραντεβού στο σαλόνι μας, για σπιτικές συναντήσεις συντροφιά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η συνταγή για να αναβαθμιστούν αυτές οι συναντήσεις σε μαγικές, παραμυθένιες βραδιές, περιλαμβάνει πάντα τα ίδια συστατικά: Καλό φαγητό, καλή παρέα και καλή μουσική. Και όσον αφορά στο τελευταίο σκέλος, πλέον μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι κάθε συνάντηση με τους φίλους μας, θα είναι μία μοναδική εμπειρία, αρκεί να τους χαρίσουμε ένα ανθεκτικό ηχείο, όπως το Sony MHC-V73D. Το συγκεκριμένο ηχείο περιλαμβάνει σύνδεση μέσω Bluetooth, ενώ παράγει έναν δυνατό, έντονο ήχο συνδυασμένο με τον ανάλογο συγχρονισμένο φωτισμό και μας παρασύρει σε διασκεδαστικές, χορευτικές βραδιές, με «όχημα» τη μαγεία της μουσικής.

Εναλλακτικά, υπάρχει και το Panasonic SC-TMAX5, ένα Bluetooth ηχείο που είναι εύκολο στη μεταφορά και διαθέτει woofer 16 εκατοστών, το οποίο τροφοδοτείται από δύο ενισχυτές, καθώς και δύο tweeter των πέντε εκατοστών που εξασφαλίζουν κρυστάλλινη, καθαρή αναπαραγωγή ήχων υψηλής συχνότητας.

Βέβαια, αν θέλουμε κάτι πιο μικρό και χρηστικό, δηλαδή ένα gadget το οποίο θα μας επιτρέπει να έχουμε πάντα και παντού μαζί μας τη μαγεία της μουσικής όπου και αν βρισκόμαστε, το JBL Flip 5 IPX7 Waterproof μας προσφέρει 12 συνεχόμενες ώρες αυτονομίας, ενώ είναι ειδικά κατασκευασμένο ώστε να αποδίδει μία αξεπέραστη ποιότητα ήχου σε κάθε συνθήκη, είτε έχει βροχή, είτε λιακάδα! Εξίσου εύχρηστο είναι και το Bose SoundLink Revolve+ II, ένα μικρό αλλά high tech Bluetooth ηχείο, το οποίο ξεχωρίζει για την εξαιρετική απόδοσή του, ενώ παράγει βαθύ, συναρπαστικό ήχο 360° για ομοιόμορφη κάλυψη.

Τα soundbars που μετατρέπουν κάθε ακρόαση σε μία πρωτόγνωρη και συναρπαστική εμπειρία

Αν θέλουμε να προσφέρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα ένα γιορτινό δώρο, το οποίο θα τους αποκαλύψει τη μαγεία της μουσικής και του ήχου, τότε ένα soundbar είναι η καλύτερη επιλογή. Διότι πρόκειται για μία κομψή συσκευή που συνδέεται με την τηλεόραση και αναβαθμίζει την ποιότητα ήχου, προσφέροντας στον χρήστη μία καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία, πέρα από κάθε φαντασία. Διότι ένα soundbar όχι μόνο βελτιώνει τον ήχο που παράγει η τηλεόραση, αλλά αποτελεί και ένα μοντέρνο, σύγχρονο διακοσμητικό για το καθιστικό ή το υπνοδωμάτιο.

Και παρότι η αγορά είναι γεμάτη από καινοτόμα μοντέλα, που αξίζουν μία θέση στο σπίτι του παραλήπτη μας, εμείς ξεχωρίσαμε το LG SN7Y, ένα home cinema σετ που χάρη στην προηγμένη τεχνολογία Meridian που διαθέτει, μετατρέπει κάθε χώρο σε μία αίθουσα κινηματογράφου. Βέβαια, υπάρχει και το Sonos Beam Black Soundbar, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει μία αψεγάδιαστη ποιότητα ήχου, εκπληκτικά λεπτομερή και απόλυτα ισορροπημένη, ιδανική για τις σινεφίλ βραδιές που απολαμβάνουμε στον προσωπικό μας χώρο. Όποιο soundbar και αν αποφασίσουμε να χαρίσουμε στο αγαπημένο μας πρόσωπο ή στον εαυτό μας, μπορούμε να το ανακαλύψουμε στα καταστήματα Κωτσόβολος, εκεί όπου φέτος, τα χριστουγεννιάτικα δώρα είναι πιο εύκολα από ποτέ.

Για εκείνους που θέλουν να έχουν τη μαγεία της μουσικής πάντα και παντού μαζί τους

Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα στη λίστα με τους παραλήπτες των δώρων μας, τα οποία ξέρουμε πως ακούνε μουσική για να ζουν και ζουν για να ακούνε μουσική. Είναι εκείνοι που διαθέτουν στο σπίτι τους ράφια γεμάτα με κασέτες, cd και βινύλια, εκείνοι που ξέρουν όλες τις τελευταίες μουσικές κυκλοφορίες και ενημερώνουν και εμάς τους υπόλοιπους. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να τους προσφέρουμε ένα γιορτινό δώρο, το οποίο θα μετατραπεί σε μία προέκταση του εαυτού τους το 2022;

Ποιο είναι αυτό το δώρο; Ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά, όπως τα Sony WH-CH510L, τα οποία είναι ιδανικά για όσους μετακινούνται πολύ και συχνά, αφού φτάνουν έως και τις 35 ώρες αδιάκοπης λειτουργίας ακρόασης, είναι ελαφριά και διαθέτουν κουμπιά για αναπαραγωγή, διακοπή ή παράλειψη κομματιών, καθώς και για τη ρύθμιση της έντασης του ήχου. Εξίσου βολικά είναι και τα JBL Tune 700BT, τα ακουστικά κεφαλής που περιλαμβάνουν σύνδεση μέσω Bluetooth και δυνατό JBL Pure Bass sound, ενώ δίνουν τη δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών συσκευών, ώστε ο παραλήπτης του δώρου να μπορεί να δέχεται κλήσεις, την ίδια στιγμή που παρακολουθεί την αγαπημένη του τηλεοπτική σειρά στο tablet του.

Όσο για εκείνους που θέλουν να απολαμβάνουν τη μαγεία της μουσικής, χωρίς διακοπές ή παρεμβάσεις, υπάρχουν τα Bose Noise Cancelling 700 Black, τα ελαφριά ασύρματα ακουστικά που προσφέρουν μία εκπληκτική ποιότητα ήχου, ενώ δίνουν στον παραλήπτη του δώρου τη δυνατότητα να απομονώνεται από τον έξω κόσμο, όταν θέλει να απολαύσει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως το δώρο που θα χαρίσουμε αυτά τα Χριστούγεννα σε κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο, είναι μία υπόσχεση ότι το 2022 θα είναι μία απολαυστική, συναρπαστική χρονιά, «πλημμυρισμένη» από τη μαγεία της μουσικής. Συνεπώς, το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να λάβουμε υπόψη μας την καθημερινότητα του κάθε παραλήπτη, τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητές του, ώστε να καταλήξουμε στην ιδανική επιλογή. Σε κάθε περίπτωση, αγοράζοντας μαζί με το δώρο μας και μία συσκευασία δώρου από τον Κωτσόβολο, θα πραγματοποιήσουμε μία σημαντική κίνηση αγάπης προς τα γενναία παιδιά και το σπίτι της ΕΛΕΠΑΠ!