ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Φέτος τα Χριστούγεννα ξετυλίγουμε τη μαγεία και απολαμβάνουμε μία μαγική ατμόσφαιρα στο σπίτι μας

Χριστούγεννα στον Κωτσόβολο
Χριστούγεννα στον Κωτσόβολο

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα Χριστούγεννα είναι μία περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας, θέλουμε να απολαμβάνουμε μία μαγική ατμόσφαιρα στο σπίτι μας. Ακριβώς επειδή έχουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο και την ευκαιρία να χαιρόμαστε την παρέα των αγαπημένων μας προσώπων, θέλουμε ο προσωπικός μας χώρος να περιλαμβάνει μερικές «πινελιές» μαγείας, οι οποίες θα τον μετατρέπουν σε ένα ζεστό, παραμυθένιο «καταφύγιο», στο οποίο όλοι θα νιώθουμε άνετα και φιλόξενα.

Ομολογουμένως, όλα αυτά θα ήταν πολύ πιο εύκολο να πραγματοποιηθούν, αν ξαφνικά προσγειωνόταν ένα πρωί στο κατώφλι της πόρτας του σπιτιού μας μία καλοσυνάτη, κομψή κυρία με τη μαγική της ομπρέλα. Διότι αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε για να αναβαθμίσουμε την ατμόσφαιρα του σπιτιού μας την παρούσα περίοδο, είναι μία σύγχρονη Μαίρη Πόπινς, η οποία θα διαθέτει μαγικές ιδιότητες και ψελλίζοντας τις κατάλληλες μαγικές συλλαβές, θα μπορούσε μέσα σε μία στιγμή να μεταμορφώσει το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο μας.

Ωστόσο, επειδή η διάσημη γκουβερνάντα ανήκει μόνο στις σελίδες των παραμυθιών, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να ανακαλύψουμε τα χριστουγεννιάτικα δώρα, τα οποία μόλις θα τα ξετυλίξουμε, θα φέρουν τη μαγεία στο σπίτι μας! Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει μερικές προτάσεις δώρων, οι οποίες μας υπόσχονται πως φέτος τα Χριστούγεννα, θα απολαμβάνουμε καθημερινά μία μαγική ατμόσφαιρα στο σπίτι μας.

Λέμε «σουπερκαλιφρατζιλίστικ» και απολαμβάνουμε μία υγιεινή και καθαρή ατμόσφαιρα

Αλήθεια, έχετε σκεφτεί πόσο καλύτερη θα ήταν η ποιότητα της ζωής μας, αν μπορούσαμε με ένα μαγικό ξόρκι, όπως το «σουπερκαλιφρατζιλίστικ» της Μαίρη Πόπινς, να εξαφανίσουμε τις σκόνες, τα μικρόβια και τις δυσάρεστες οσμές από τον προσωπικό μας χώρο; Σίγουρα αυτό θα ήταν το ιδανικό σενάριο, το οποίο δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα, καθώς πλέον μπορούμε με το πάτημα ενός κουμπιού να απαλλαγούμε από όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα του αέρα στο σπίτι μας. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουμε, είναι να χαρίσουμε σε εμάς και την οικογένειά μας ένα πολύτιμο δώρο, δηλαδή τον αφυγραντήρα Inventor Eva Ion Pro WiFi, ο οποίος διαθέτει έξυπνη τεχνολογία Wi-Fi και ιονιστή, ρυθμίζει τα επίπεδα της υγρασίας στον χώρο μας και μας προσφέρει μία αίσθηση απόλυτης φρεσκάδας. Εναλλακτικά, υπάρχει και ο Morris MDB-12150HIW που μας παρέχει πέντε διαφορετικά στάδια φιλτραρίσματος, ενώ αποτελεί μία συσκευή «δύο σε ένα», καθώς λειτουργεί ως αφυγραντήρας και ως καθαριστής αέρα.

Ανοίγουμε τη μαγική τσάντα και εμφανίζουμε μία ζεστή «αγκαλιά» για τους αγαπημένους μας

Όλοι θυμόμαστε τη σκηνή που η Μαίρη Πόπινς εμφανίζει μέσα από τη μαγική τσάντα που κουβαλούσε πάντα και παντού μαζί της, ένα φωτιστικό δαπέδου, ένα φυτό εσωτερικού χώρου, δύο καθρέφτες και έναν καλόγερο ρούχων. Δεν θα ήταν υπέροχο να είχαμε και εμείς μία μαγική τσάντα, μέσα από την οποία θα εμφανίζαμε το κατάλληλο δώρο για κάθε παραλήπτη της gift list μας; Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και αν δεν διαθέτουμε μία τέτοια τσάντα, υπάρχει ένα δώρο το οποίο ταιριάζει σε κάθε αγαπημένο μας πρόσωπο και αυτό είναι μία προηγμένη ηλεκτρική κουβέρτα, όπως η Imetec Adapto 16653, η οποία προσαρμόζεται σύμφωνα με τη θερμοκρασία του σώματος και του δωματίου μας, προσφέροντας μία ζεστή «αγκαλιά» σε κάθε αγαπημένο μας πρόσωπο. Βέβαια, υπάρχει και η Rohnson R-035 από υλικό coral fleece, η οποία διαθέτει πέντε διαφορετικά επίπεδα θερμοκρασίας και διπλή προστασία από την υπερφόρτωση και την υπερθέρμανση.

Μία συσκευή θέρμανσης που μετατρέπει το σπίτι μας σε ένα «παραμυθένιο» σκηνικό

Ακόμη και αν δεν διαθέτουμε στο σπίτι μας μία μαγική ομπρέλα, όπως αυτή της Μαίρη Πόπινς, η οποία μπορεί να μετατρέπει τα σύννεφα σε παραμυθένια κάστρα, υπάρχουν τρόποι για να χαρίσουμε στο σπίτι μας μία μαγική ατμόσφαιρα βγαλμένη από τα παραμύθια. Και το σημείο στο οποίο χρειάζεται να εστιάσουμε, είναι η θέρμανση του σπιτιού μας. Διότι όσο πιο ζεστό είναι το σπίτι, τόσο πιο άνετα και όμορφα θα αισθανόμαστε εμείς και οι καλεσμένοι μας μέσα σε αυτό. Συνεπώς, τι καλύτερο από το να επενδύσουμε σε ένα χρήσιμο και… μαγικό δώρο, όπως το ηλεκτρικό καλοριφέρ λαδιού AEG RA5522, το οποίο ταιριάζει σε κάθε χώρο και διαθέτει τρεις ρυθμίσεις ισχύος, ώστε να ρυθμίζουμε τη θερμοκρασία του χώρου μας, όπως εμείς επιθυμούμε; Επίσης, μπορούμε να επιλέξουμε τον γυάλινο θερμοπομπό της Rohnson Genius Wi-Fi, ο οποίος έχει έναν κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό, ενώ χάρη στη έξυπνη τεχνολογία Wi-Fi μας δίνει τη δυνατότητα να τον χειριζόμαστε από το smartphone μας.

Όλα τα παραπάνω είναι μόνο μερικές από τις επιλογές χριστουγεννιάτικων δώρων, που υπόσχονται να χαρίσουν μία μαγική ατμόσφαιρα στο σπίτι μας. Πραγματοποιώντας μία επίσκεψη σε κάποιο κατάστημα ή το site του Κωτσόβολου, θα συνειδητοποιήσουμε πως η επιλογή των δώρων είναι πιο εύκολη από ποτέ. Όλα αυτά ενώ την ίδια ώρα, θα έχουμε την ευκαιρία να «γευτούμε» την ανεκτίμητη μαγεία της κοινωνικής προσφοράς, αγοράζοντας μία συσκευασία δώρου από τον Κωτσόβολο και πραγματοποιώντας μία κίνηση αγάπης προς το σπίτι και τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ!