ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνεργασία του efood με τα Pet City για τη διανομή 2.000 προϊόντων φροντίδας των ζώων συντροφιάς

Συνεργασία του efood με τα Pet City για τη διανομή 2.000 προϊόντων φροντίδας των ζώων συντροφιάς
Η συνεργασία του efood με τα Pet City, αφορά τη διανομή προϊόντων από ένα δίκτυο 64 καταστημάτων.

Το efood, η no1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, προχώρησε σε συνεργασία με τα Pet City.

Το efood, η no1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, προχώρησε σε συνεργασία με τα Pet City, τη μεγαλύτερη εταιρεία πώλησης προϊόντων και αξεσουάρ για κατοικίδια, προσφέροντας στους χρήστες του τη δυνατότητα να επιλέγουν και να παραλαμβάνουν μέσα από την πλατφόρμα του, όλα τα προϊόντα που χρειάζονται για την καθημερινή φροντίδα των ζώων συντροφιάς.

Τα Pet City, διαγράφοντας μια διαδρομή 35 ετών, αποτελούν ηγέτιδα εταιρεία στην Ελλάδα, σε μια αγορά που καταγράφει πολύ σημαντική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια παγκοσμίως, διαθέτοντας το πιο ευρύ δίκτυο καταστημάτων και κωδικούς προϊόντων. Η ενσωμάτωση των Pet City στην πλατφόρμα του efood, προσφέρεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς, να προμηθευτούν άμεσα περισσότερους από 2.000 κωδικούς προϊόντων της εταιρείας, χωρισμένους σε 13 βασικές κατηγορίες, για την εύκολη πλοήγηση και αναζήτηση από τον χρήστη.

Η συνεργασία του efood με τα Pet City, αφορά τη διανομή προϊόντων από ένα δίκτυο 64 καταστημάτων εκ του συνολικού δικτύου των Pet City, που αφορά 85 καταστήματα. Πιο συγκεκριμένα, το efood, μέσω της υπηρεσίας delivered by efood, θα συνεργάζεται με 62 καταστήματα στην Αττική και 2 στη Θεσσαλονίκη, από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή από τις 08.00 το πρωί μέχρι τις 21.00 το βράδυ, ενώ το Σάββατο από τις 08.00 το πρωί μέχρι τις 20.00 το βράδυ.

Η ενσωμάτωση των Pet City στην πλατφόρμα μας, εντάσσεται στη συνολική στρατηγική του efood για συνεχή επέκταση των κατηγοριών προϊόντων που προσφέρουμε στους χρήστες μας, μέσω της υπηρεσίας delivered by efood. Τα προϊόντα για τα ζώα συντροφιάς απευθύνονται σε ένα διευρυμένο και συνεχώς αυξανόμενο κοινό στην Ελλάδα, το οποίο αποκτά τη δυνατότητα για άμεση αγορά και παραλαβή 2.000 διαφορετικών προϊόντων και αξεσουάρ για τα κατοικίδιά τους’, σημειώνει η Θέτις Γούλιου, COO του efood.

Οι χρήστες στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, μπορούν να βρουν τα προϊόντα Pet City, επιλέγοντας την περιοχή κατοικίας τους, στην κατηγορία «Τοπικά Καταστήματα» στην πλατφόρμα του efood, ενώ η υπηρεσία θα είναι σύντομα διαθέσιμη και σε ακόμη περισσότερες πόλεις της Ελλάδας.

Σχετικά με το efood:
Το efood αποτελεί μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην ελληνική αγορά, το οποίο συνεργάζεται σήμερα με περισσότερα από 20.000 καταστήματα, σε 100 πόλεις και απασχολεί περισσότερους από 5.000 εργαζόμενους. Με βάση την τεχνολογία και την καινοτομία, στα 10 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του, αναπτύσσει συνεχώς τις υπηρεσίες του και διευρύνει τις κατηγορίες προϊόντων που διανέμει σε εκατοντάδες χρήστες της πλατφόρμας του, καθημερινά. Τα δύο τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους εργοδότες στην Ελλάδα, με την ανάδειξή του στην πρώτη τριάδα στον θεσμό Best Places to Work. Έχει εντάξει την κοινωνική προσφορά, ως αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας της και μέσω του προγράμματος Love Delivered, στηρίζει περισσότερους από 30 φορείς ετησίως και συνδράμει σε διαφορετικούς κοινωνικούς σκοπούς.

Σχετικά με τα Pet City:

Τα Pet City αποτελούν τη Νο1 εταιρία Pet Shop στην Ελλάδα, με 90 καταστήματα, 800 εργαζόμενους και συνεχόμενη ανοδική πορεία ανάπτυξης εδώ και 35 χρόνια περίπου. Χάρη στις αναλλοίωτες Aξίες, το εξειδικευμένο προσωπικό και την έντονη Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, τα PET CITY απαριθμούν πάνω από 3.000.000 πελάτες που εμπιστεύονται τα Pet City για να καλύψουν τις ανάγκες των πιστών μας φίλων.

Διαβάστε επίσης:

2021: Ένας χρόνος αγάπης, προσφοράς και ομαδικότητας για το efood