ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ε-FARM: Η πλατφόρμα που πρέπει να επισκεφτείς για να αποκτήσεις το επόμενο αγροτικό σου μηχάνημα

Ε-FARM: Η πλατφόρμα που πρέπει να επισκεφτείς για να αποκτήσεις το επόμενο αγροτικό σου μηχάνημα

Οι σύγχρονες τάσεις στην παγκόσμια και ευρωπαϊκή γεωργική παραγωγή καλούν τον αγρότη να αναβαθμιστεί στο μοντέλο του αγρότη που είναι tech, εγκαταλείποντας το παραδοσιακό προφίλ.

Τι σημαίνει όμως αυτό; Πως η έρευνα και η τεχνολογία στην αγροτική δραστηριότητα είναι το μέλλον της αγοράς, και γι’ αυτό χρειάζεται μία καινοτόμο online προσέγγιση, που σχετίζεται με τα αγροτικά μηχανήματα.

Για εσένα λοιπόν, που αναζητάς ποικιλία και αξιοπιστία, ώστε να πάρεις την καλύτερη απόφαση της αγοράς για το επόμενο αγροτικό σου μηχάνημα, δεν χρειάζεται δεύτερη σκέψη, αρκεί να απευθυνθείς στον online προορισμό που εξοπλίζει τους κορυφαίους στον τομέα της αγροτικής παραγωγής.

Ο λόγος για τη διαδικτυακή πλατφόρμα E-FARM.COM, που ανήκει στο εργοστάσιο της CLAAS, και το 2015 υιοθέτησε μία καινοτόμο προσέγγιση για τον εκσυγχρονισμό της αγοράς μεταχειρισμένων γεωργικών μηχανημάτων, αποτελώντας μια σημαντική επένδυση για κάθε αγροτική επιχείρηση και δίνοντάς σου την ευκαιρία να εξελιχθείς, χωρίς να χρειαστεί να περάσεις το κατώφλι του σπιτιού σου.

Πώς θα αποκτήσεις το επόμενο αγροτικό σου μηχάνημα;

Αν είσαι αγρότης, σίγουρα θα γνωρίζεις πως τα γεωργικά μηχανήματα είναι ο «θησαυρός» της εργασίας σου. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η επιλογή τους είναι σημαντικό να πραγματοποιείται με βάση δυο άξονες: Ασφάλεια και αξιοπιστία. Μπορεί πολλοί αγρότες να συνεχίζουν να ακολουθούν τον παλιό, παραδοσιακό «δρόμο», χάνοντας την ευκαιρία να αγοράσουν ποιοτικά μηχανήματα σε χαμηλές τιμές και με ασφάλεια, καθώς και να έχουν πρόσβαση σε μία μεγάλη ποικιλία προσφορών που δεν μπορούν να βρουν στους τοπικούς εμπόρους, όμως μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις τη διαφορά;

Αν η απάντηση είναι «ναι», τότε μην χάνεις χρόνο και δοκίμασε την E-FARM.COM, την πλατφόρμα με τα ποιοτικότερα μεταχειρισμένα μηχανήματα της Ευρώπης, που ταιριάζουν στις ανάγκες σου και μάλιστα, στις καλύτερες τιμές.

Η αρμόδια ομάδα προσωπικών συμβούλων της E-FARM είναι ο «σύμμαχος» σου, καθώς μέσω του στενού τους δικτύου, που περιλαμβάνει περισσότερους από 900 συνεργαζόμενους εμπόρους, θα σου προσφέρουν πρόσβαση σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή αγορά, σε όλους τους τύπους μηχανημάτων και σε όλες τις τάξεις τιμών. Ακόμη, η E-FARM ανταποκρίνεται στις πλέον διαφορετικές απαιτήσεις των αγροτών και των εργολάβων για σπάνια μοντέλα ή με ειδικά χαρακτηριστικά και εξοπλισμό. Έτσι, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να βρεις το κατάλληλο μηχάνημα στην ιστοσελίδα της και να στείλεις αίτημα για αυτό που σε ενδιαφέρει.

Ωστόσο, οι υπηρεσίες της νεοφυούς εταιρείας δεν τελειώνουν στη μεγάλη γκάμα μηχανημάτων. Διότι, η E-FARM, συνεργάζεται αποκλειστικά με την DEKRA, το Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (KTEO) της Γερμανίας, προσφέροντας τεχνική επιθεώρηση στο νέο μηχάνημα που σε ενδιαφέρει, το οποίο ελέγχεται διεξοδικά από έναν ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα στις εγκαταστάσεις του εμπόρου και σου παρέχουν λεπτομερή έκθεση επιθεώρησης, στην οποία μπορείς να βασιστείς για τη λήψη της αγοραστικής σου απόφασης. Έτσι, θα έχεις την ευκαιρία να αγοράσεις το μηχάνημα που ονειρευόσουν από το εξωτερικό, με σιγουριά για την απόφασή σου, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις χρήματα για να ταξιδέψεις και να απομακρυνθείς από τις ανάγκες εργασιών της φάρμας σου. Στη συνέχεια, η E-FARM σου προσφέρει την υπηρεσία μεταφοράς του μηχανήματος, με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες μεταφορών σε όλη την Ευρώπη, οργανώνοντας την παράδοση στην πόρτα σου. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για την επόμενη επένδυσή σου;

Και για εσένα που αναζητάς, ακόμη μεγαλύτερη σιγουριά πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε αγορά, αρκεί να διαβάσεις και να ακούσεις τα σχόλια των ευχαριστημένων πελατών της E-FARM, και το σίγουρο είναι πως στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι πολλοί. Ποιος άλλος θα μπορούσε, άλλωστε, να σου δώσει την απάντηση που ζητάς, από κάποιον που έχει ήδη ζήσει την εμπειρία της E-FARM και επιστρέφει ξανά και ξανά σε αυτήν, αναζητώντας τα καλύτερα μεταχειρισμένα τρακτέρ και μεταχειρισμένα γεωργικά μηχανήματα;

Είναι αλήθεια πως το μέλλον της αγοράς μεταχειρισμένων γεωργικών μηχανημάτων έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, χάρη σε υπηρεσίες που βοηθούν τους αγρότες να αποφεύγουν τις διακοπές λειτουργίας της επιχείρησής τους και να αισθάνονται ασφαλείς και σίγουροι για τις επιλογές τους, χωρίς να βάζουν τη λέξη «ρίσκο» στην εξίσωση της επαγγελματικής τους ανέλιξης. Κάπως έτσι, λοιπόν, ο σύγχρονος αγρότης είναι tech και το αποδεικνύει μέσα από κάθε επιλογή αγοράς, που στηρίζεται στον εκσυγχρονισμό και την καινοτομία. Είσαι έτοιμος να δοκιμάσεις την E-FARM.COM και να ανακαλύψεις έναν online κόσμο που θα σε πάει ένα «βήμα» πιο μπροστά;

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο +302111989213

E-FARM GREECE: Φάνης Πότκας Διευθυντής Πωλήσεων, Ξανθιάννα Γερασιμίδου Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Πελατών Ελληνικής Αγοράς