ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

UNISON Human Resources: 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας

UNISON Human Resources: 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας
Η UNISON Human Resources καταφέρνει να εξασφαλίζει σε κάθε επιχείρηση αδιάκοπη κάλυψη των αναγκών της.

Από το 2002 η εταιρεία απαντά αποτελεσματικά στις ανάγκες των επιχειρήσεων με ολοκληρωμένες λύσεις ανθρώπινου δυναμικού

Η UNISON Human Resources, θυγατρική εταιρεία του Ομίλου UNISON, συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και ουσιαστικής συμβολής στην ανάπτυξη όλων των μορφών της ευέλικτης εργασίας στην Ελλάδα, παρέχοντας πλήρεις και αποτελεσματικές λύσεις στην κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων σχετικά με το Ανθρώπινο Δυναμικό.

Διαχρονικά, πρωταρχικό στόχο της UNISON Human Resources αποτελεί η παροχή εξειδικευμένων και πελατοκεντρικά διαμορφωμένων λύσεων, που απευθύνονται σε κάθε τμήμα των επιχειρήσεων, καλύπτοντας όλη την ιεραρχική βαθμίδα στελεχών. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών Ανθρωπίνου Δυναμικού, που σχετίζονται τόσο με τη προσωρινή απασχόληση, όσο και με τη μόνιμη στελέχωση προσωπικού, τη διαχείριση της μισθοδοσίας, έως και την επανατοποθέτηση εργαζομένων. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνει να εξασφαλίζει σε κάθε επιχείρηση αδιάκοπη κάλυψη των αναγκών της, ευελιξία, αύξηση της παραγωγικότητας και μείωση του εργοδοτικού κόστους αλλά και της γραφειοκρατίας, πλεονεκτήματα πολύ σημαντικά για τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους.

Ο Κωνσταντίνος Μωραϊτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου UNISON, δήλωσε σχετικά: «Φέτος, συμπληρώνουμε 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κλάδο του ανθρώπινου δυναμικού. Όλα αυτά τα χρόνια στη UNISON Human Resources επιδιώκουμε να παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις τόσο στους υποψήφιους εργαζόμενους όσο και στις επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους, ενώ αποτελούμε ηγέτιδα δύναμη στην κάλυψη των αναγκών της βιομηχανίας και του ξενοδοχειακού κλάδου, οι οποίοι αποτελούν μοχλό ανάπτυξης για την οικονομία της χώρας. Είμαστε υπερήφανοι που διατηρούμε πολυετείς συνεργασίες με σημαντικούς εργοδότες, γεγονός που αποτυπώνει την ποιότητα των υπηρεσιών και την αξιοπιστία μας, και δεσμευόμαστε να συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του κλάδου».

Η UNISON Human Resources αποτελεί την πρώτη εταιρεία στη χώρα που έλαβε άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Απασχόλησης ως εταιρεία παροχής υπηρεσιών προσωρινής απασχόλησης και διαθέτει άδεια λειτουργίας Ιδιωτικού Γραφείου Ευρέσεως Εργασίας (Ι.Γ.Ε.Ε.). Επιπλέον, ακολουθεί πιστοποιημένες κατά ISO 9001 διαδικασίες εύρεσης, αξιολόγησης και διαχείρισης μισθοδοσίας Ανθρώπινου Δυναμικού, οι οποίες διασφαλίζουν υψηλά επίπεδα υπηρεσιών.

Σχετικά με τον Όμιλο UNISON

Η εταιρεία (ως ISS) έχει δυναμική παρουσία στον κλάδο του Facility Management στην εγχώρια αγορά από το 1977. Σήμερα, ως UNISON πλέον, κατέχει την ηγετική θέση που έχει κατακτήσει εδώ και τέσσερις δεκαετίες, παραμένοντας αποκλειστικός συνεργάτης της ISS. Αξιοποιώντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τις καινοτόμες πρακτικές του Ομίλου, αλλά και την εξειδικευμένη ομάδα των 2.600 ανθρώπων της, παρέχει ολοκληρωμένες και κορυφαίου επιπέδου υπηρεσίες Facility Management αλλά και ανθρώπινου δυναμικού, καθώς η UNISON Human Resources αποτελεί μέλος του Ομίλου και την πρώτη Εταιρεία Προσωρινής Απασχόλησης στην Ελλάδα.

Ως συνοδοιπόρος με κάθε πελάτη στην πορεία προς τη βιώσιμη ανάπτυξη, Ο Όμιλος καλύπτει τις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε οργανισμού με ολοκληρωμένα συστήματα υπηρεσιών (Integrated Facility Services), εξασφαλίζοντας ένα καθαρό, υγιές και φιλόξενο περιβάλλον εργασίας, την επίβλεψη, διαχείριση αλλά και συντήρηση τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων μίας επιχείρησης, μέχρι την τεχνική υποστήριξη και τις υπηρεσίες πρασίνου, αξιοποιώντας σύγχρονες και δοκιμασμένες τεχνολογίες, πλήρως ευθυγραμμισμένες με τον ανθρώπινο παράγοντα.

Μέσα από ένα ευρύ φάσμα υπερσύγχρονων υπηρεσιών στον τομέα του Facility Management, η UNISON αναλαμβάνει όλα όσα καθημερινά απασχολούν μία επιχείρηση, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να παραμένουν προσηλωμένοι στους επιχειρηματικούς τους στόχους.