ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Praktiker Hellas: Δίνει το σύνθημα και για Black Friday!

Praktiker Hellas: Δίνει το σύνθημα και για Black Friday!
Praktiker

Μέχρι την Παρασκευή, 25/11, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα 16 καταστήματα Praktiker και το praktiker.gr, για μια μοναδική Black Friday αγοραστική εμπειρία, που θα κάνει όλους να αναφωνήσουν «αυτό είναι σωστό»!

Η Praktiker Hellas, το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, αφού έδωσε το σύνθημα για τις πιο όμορφες γιορτές με τη χριστουγεννιάτικη καμπάνια της, συνεχίζει δίνοντας το σύνθημα και για Black Friday! Με μεγάλες Προσφορές Black Friday έως και 60% και ασυναγώνιστες τιμές, μας καλεί να αξιοποιήσουμε τις φετινές της προτάσεις και να επενδύσουμε σε όλα εκείνα τα είδη σπιτιού που θα κάνουν τους χώρους μας ακόμα πιο άνετους, πρακτικούς και όμορφους.

Στη νέα Καμπάνια Black Friday της Praktiker, παρακολουθούμε την ομάδα της εταιρείας σε ένα εκ των 16 καταστημάτων της να περνά τις τιμές προσφοράς στα προϊόντα, δημιουργώντας πανηγυρικά συνθήματα για τις καταπληκτικές προσφορές της περιόδου. Τα συνθήματα εξαπλώνονται σε όλο το κατάστημα μεταξύ των συναδέλφων και η ατμόσφαιρα γεμίζει ενθουσιασμό για τις μεγάλες ευκαιρίες που προσφέρει η εταιρεία. Η Praktiker βασιζόμενη στα «γηπεδικά» συνθήματα της μουντιαλικής περιόδου, εντείνει τη γιορτινή μας διάθεση για τον ερχομό των Χριστουγέννων, μαζί με την ανυπομονησία μας για την Black Friday, που έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε ακόμα περισσότερα, ακόμα πιο οικονομικά, επενδύοντας στο σπίτι μας!

Άλλωστε, τις μεγάλες προσφορές πραγματικά αξίζει να τις αξιοποιούμε επενδύοντας σε ολόκληρο το σπίτι μας: στην πρακτικότητα μέσω της διακόσμησης, στη δημιουργία άνετης και χαλαρωτικής ατμόσφαιρας, στην ωραία αίσθηση που μας δίνει καθημερινά το όμορφο design. Στην Praktiker, παράλληλα με τις «παραδοσιακές» μεγάλες προσφορές σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, μπορούμε να βρούμε προνομιακές τιμές σε ο,τιδήποτε χρειαζόμαστε για το σπίτι μας, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε στυλάτα έπιπλα και ευφάνταστα διακοσμητικά, οικιακά είδη και εξοπλισμό για το μπάνιο και την κουζίνα, χρηστικά εργαλεία και λαμπερά χρώματα, όλα τα απαραίτητα για έναν πράσινο κήπο και μπαλκόνι και ένα μεγάλο πλήθος εποχιακών ειδών και υλικών για τα χόμπι μας.

Αυτή τη Μαύρη Παρασκευή η Praktiker έρχεται για να δώσει χρώμα στις επιθυμίες μας, με μοναδικές προτάσεις, εξασφαλίζοντας ασύγκριτες προσφορές για όλο το σπίτι, σε μια τεράστια γκάμα ετοιμοπαράδοτων και επώνυμων προϊόντων. Με προνομιακά πακέτα έως 60 άτοκες δόσεις, το πρόγραμμα Δ-ΟΣΗ ΘΕΛΕΙΣ για αγορές χωρίς πιστωτική κάρτα, με το σύστημα Click & Collect για ταχείες αγορές, με την υπηρεσία ενοικίασης τρέιλερ Move-it, όλοι μπορούν να αποκτήσουν εύκολα και οικονομικά όλα όσα επιθυμούν.

Εως και την Παρασκευή, 25/11, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα 16 καταστήματα Praktiker και το praktiker.gr, για μια μοναδική Black Friday αγοραστική εμπειρία, που θα κάνει όλους να αναφωνήσουν «αυτό είναι σωστό»!