ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα extra οφέλη των Black Friday προσφορών που μας αξίζουν

Τα extra οφέλη των Black Friday προσφορών που μας αξίζουν

Τι καλύτερο, για να υποδεχτούμε την πιο εορταστική περίοδο του χρόνου, που βρίσκεται μία «ανάσα» μακριά;

Πόσες φορές έχουμε σκεφτεί, κατά τη διάρκεια της χρονιάς, πως ενώ οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της οικογένειάς μας είναι αυξημένες, ο οικογενειακός προϋπολογισμός δεν επιτρέπει επιπλέον αγορές; Αυτόν τον Νοέμβρη, ωστόσο, ήρθε η ώρα να ξεχάσουμε τους περιορισμούς, καθώς η πιο δημοφιλής γιορτή για κάθε καταναλωτή επιστρέφει, πιο ανανεωμένη από ποτέ. Ο λόγος για τη Black Friday, στις 25 Νοεμβρίου, που μας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε αγορές προϊόντων, σε σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές.

Ήρθε η στιγμή, λοιπόν να γνωρίσουμε από «πρώτο χέρι» τη Black Friday που μας αξίζει, ανακαλύπτοντας μία ευρεία γκάμα από προϊόντα τεχνολογίας, οικιακές συσκευές, βιβλία, είδη σπιτιού και διακόσμησης και άλλα προϊόντα που βρίσκονται αυτές τις ημέρες σε εξαιρετικά συμφέρουσες προσφορές, τις οποίες όλοι θέλουν να εκμεταλλευτούν. Τι καλύτερο άλλωστε, για να υποδεχτούμε την πιο εορταστική περίοδο του χρόνου, που βρίσκεται μία «ανάσα» μακριά;

Και για εμάς, που δεν βλέπουμε την ώρα να ικανοποιήσουμε τα «θέλω» όλης της οικογένειας, αρκεί να γνωρίζουμε πως τα Public μας κάνουν το καλύτερο δώρο. Ποιο είναι αυτό; Υπερδιπλάσια προϊόντα, για να ζήσουμε τις Black Friday προσφορές, όπως μας αξίζει! Ήδη έχουμε ξεκινήσει να σκεφτόμαστε πώς θα εκπλήξουμε τη μικρή πριγκίπισσα της οικογένειας, το έτερον ήμισυ ή κι εμάς τους ίδιους, προσφέροντας μοναδικά δώρα! Ποιος από εμάς, άλλωστε, θα μπορούσε να αντισταθεί σε επιπλέον 1,5 εκατομμύρια προϊόντα που έχουν προστεθεί στο ένα εκατομμύριο κορυφαία είδη τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και οικιακές συσκευές, που πλέον μπορούμε να αποκτήσουμε, με έως και 60% χαμηλότερη τιμή;

Για να ψωνίζουμε χωρίς να ανησυχούμε για το πορτοφόλι μας

Η αλήθεια είναι πως η ανάγκη μας να βελτιώνουμε συνεχώς την καθημερινότητά μας δεν σταματά ποτέ – ειδικά όσο η τεχνολογία και οι καινοτομίες που μας προσφέρει προχωρούν με αλματώδεις ρυθμούς. Μπορεί λοιπόν, να μην έχουμε τη δυνατότητα, αλλά και την ανάγκη να επιλέξουμε και τα 2.500.000 συνολικά προϊόντα, που προσφέρει το κατάστημα Public, ακόμη και εάν καθένα από αυτά χαρίζει μία νέα, αξέχαστη εμπειρία σε κάθε καταναλωτή. Μπορούμε όμως να εξοπλίσουμε το σπίτι και το γραφείο μας, να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας και να επιλέξουμε τα πιο ευφάνταστα δώρα, μέσα από αμέτρητες επιλογές, χωρίς να… τινάξουμε στον αέρα τον προϋπολογισμό μας.

Με την έξυπνη υπηρεσία Black Friday Now, Pay Later της Klarna, μπορούμε να ολοκληρώσουμε τις αγορές μας τώρα και να πληρώσουμε με τον τρόπο που μας διευκολύνει, σε τρεις άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα! Μια πραγματική διευκόλυνση για όλους, καθώς τώρα μπορούμε να αξιοποιήσουμε όλες τις Black Friday προσφορές προσφέροντας στον εαυτό μας και στους αγαπημένους μας όλα εκείνα που πραγματικά μας αξίζουν!

Για να βρίσκουμε όλα όσα έχουμε ανάγκη

Από εκεί και πέρα όμως, μήπως μία καταγραφή των αναγκών μας είναι απαραίτητη, στις φετινές Black Friday προσφορές; Η απάντηση, φυσικά, είναι θετική και αφορά όχι μόνο στον προϋπολογισμό μας, αλλά και στη σωστή οργάνωση των αγορών μας, για να μην μείνει κανένας παραπονεμένος.

Είτε επιλέξουμε τις online αγορές, είτε αποφασίσουμε να απευθυνθούμε σε ένα κατάστημα Public, ένα είναι το σίγουρο: Θα βρούμε εύκολα και γρήγορα αυτό που αναζητάμε, αρκεί να έχει προηγηθεί η απαραίτητη οργάνωση. Προϊόντα τεχνολογίας, ψυχαγωγίας, αλλά και οικιακές συσκευές! Όποιο και εάν το προϊόν, που τον φετινό χειμώνα θα μας «λύσει τα χέρια», θα το βρούμε ανάμεσα στην τεράστια ποικιλία που προσφέρουν τα Public και μάλιστα, σε τιμές Black Friday.

Τα extra οφέλη για μία ευκολότερη και πιο άνετη Black Friday εμπειρία

Μέσα στους γρήγορους και πιεστικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, με τα απανωτά meetings, τις υπερωρίες και τις ατελείωτες ώρες στους δρόμους της πόλης, ποιος από εμάς δεν θα ήθελε να έχει ευελιξία ακόμη και στις αγορές του; Τα Public όμως μας δίνουν τη δυνατότητα να ορίσουμε εμείς την ημέρα παραλαβής που μας εξυπηρετεί περισσότερο, μέσω της υπηρεσίας Flex delivery και να παραλάβουμε τις αγορές μας, χωρίς να αλλάξουμε το πρόγραμμά μας.

Και για εμάς που αναζητάμε ακόμη περισσότερα, για να είμαστε stress free, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγορά μας, τα Public παραμένουν στο πλευρό μας, προσφέροντάς τεχνική υποστήριξη όταν τη θελήσουμε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να επιλέξουμε το πρόγραμμα Safety Net, την υπηρεσία προστασίας συσκευών για έναν χρόνο, με δυνατότητα επέκτασης έως και πέντε επιπλέον χρόνια, για να είμαστε για πάντα ξέγνοιαστοι! Εάν δεν είναι αυτή η ευκολότερη και πιο άνετη Black Friday αγοραστική εμπειρία, τότε ποια είναι;

Όσο ευχάριστη και εάν είναι η διαδικασία του shopping, ειδικά κατά τη διάρκεια των Black Friday προσφορών, άλλο τόσο σημαντικό είναι να βρούμε έναν «σύμμαχο» που θα βάλει στο καλάθι των αγορών μας, τα προϊόντα που μας αξίζουν. Ο προορισμός μας, λοιπόν, για τη Black Friday που μας αξίζει είναι και φέτος τα Public που έφεραν πρώτα τις Black Friday προσφορές στην Ελλάδα το 2016 και γνωρίζουν το θεσμό καλύτερα από κάθε άλλον!