ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. διακρίθηκε στο θεσμό της ICAP ως TRUE LEADER για το 2021

Η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. διακρίθηκε στο θεσμό της ICAP ως TRUE LEADER για το 2021

Η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. αναδείχθηκε TRUE LEADER από την ICAP CRIF, η οποία συνεχίζει για 12η  χρονιά να επιβραβεύει τις Εταιρείες και τους Ομίλους που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στην Ελληνική αγορά το 2021.

Η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. έλαβε τη διάκριση αυτή έχοντας συμπεριληφθεί ανάμεσα στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες για το 2021, με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού, το οποίο προσαυξήθηκε από το 2020 ως το 2021, ενώ βρίσκεται σε κορυφαία θέση του κλάδου βάσει Κύκλου Εργασιών. Με γνώμονα τα παραπάνω, αξιολογήθηκε με ιδιαίτερα υψηλό ICAP CRIF Score.

Η ICAP CRIF, η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα αναγνωρισμένη ως Credit Rating Agency από την European Securities and Markets Authority και ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων από την Τράπεζα της Ελλάδος, αναδεικνύει ετησίως από το 2011, όλες τις Εταιρείες και τους Ομίλους που ικανοποιούν τα αντικειμενικά κριτήρια που θέτει ο θεσμός, χωρίς να παρεμβάλλεται η υποκειμενική γνώμη κάποιας επιτροπής ή μιας ψηφοφορίας.

Το Βραβείο παρέλαβε η κ. Γεωργία Βέρδη, Corporate Head of Quality Assurance του ομίλου ΒΙΑΝΕΞ.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, αναφέρει σχετικά με τη διάκριση αυτή: «Με μεγάλη χαρά δεχόμαστε αυτή τη διάκριση γιατί αντικατοπτρίζει πραγματικά την πρόοδο των προσπαθειών μας και το τι έχουμε καταφέρει ως τώρα. Ως αμιγώς Ελληνική επιχείρηση, επιμένουμε να στηρίζουμε το ελληνικό επιχειρείν, την ελληνική οικονομία και το μέλλον της χώρας. Γιατί η ΒΙΑΝΕΞ θέλει να συνεχίσει να επενδύει στην Ελλάδα και να κάνει τους Έλληνες υπερήφανους!».