ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Λουξ ήταν επίσημος υποστηρικτής στο Δρόμο Εκεχειρίας στην Αρχαία Ολυμπία

Η Λουξ ήταν επίσημος υποστηρικτής στο Δρόμο Εκεχειρίας στην Αρχαία Ολυμπία

Μέσα από τις τρεις διαφορετικές διαδρομές η Λουξ και οι δρομείς μετέφεραν μαζί το μήνυμα της Εκεχειρίας και τις αξίες που πρεσβεύει η συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

H Λουξ ήταν για μια ακόμα χρονιά επίσημος υποστηρικτής της δράσης “Το μονοπάτι της Εκεχειρίας”. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αρχαία Ολυμπία το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαΐου με τη συμμετοχή δρομέων όλων των ηλικιών από πολλές περιοχές της χώρας.

Μέσα από τις τρεις διαφορετικές διαδρομές η Λουξ και οι δρομείς μετέφεραν μαζί το μήνυμα της Εκεχειρίας και τις αξίες που πρεσβεύει η συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να τρέξουν στις διαδρομές: Δρόμος Εκεχειρίας 2023, Ήλιδα – Ολυμπία, 50χλμ, Δρόμος του Κλεοσθένη 2023, Πίσα – Ολυμπία, 5χλμ και Δρόμος του Ίφιτου 2023, 2χλμ για παιδιά και νέους.

Οι αθλητές έτρεξαν για αυτό το σκοπό περνώντας μέσα από απαιτητικές διαδρομές και κατάφεραν να τερματίσουν παρέα με τη Λουξ. Στόχος της διοργάνωσης ήταν η ανάδειξη της Εκεχειρίας ως ευκαιρία για διάλογο, συνεννόηση, συμφιλίωση μεταξύ των λαών, αποδοχή της διαφορετικότητας καθώς και η παραδοχή της υπέρτατης αξίας της ειρήνης.

Η Λουξ για μια ακόμα χρονιά στήριξε το «Μονοπάτι της Εκεχειρίας», αναδεικνύοντας τη σημασία του αθλητισμού ως μέρους του πολιτισμού, που συμβάλλει στην πρόοδο της κοινωνίας και της συμφιλίωσης των λαών.



Λίγα λόγια για τη Λουξ

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών έχει περισσότερα από 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά, αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία.

Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, Healthy Diet Awards, Ελληνική Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση», Retail Business Awards, Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Επιπλέον, πρόσφατα παρουσίασε τη νέα λουξ free, τη μπλε πορτοκαλάδα λουξ χωρίς ανθρακικό, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς συντηρητικά, με φυσικά γλυκαντικά, σάκχαρα φρούτων και στέβια καθώς και την ανανεωμένη σειρά λουξ Tea, που αποτελείται από τρεις μοναδικές γεύσεις. Το 2023 παρουσίασε νέα σειρά χυμών σε 10 μοναδικές γεύσεις καθώς και τη σειρά χυμών λουξ kids.