ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κρυπτονομίσματα: Ο $PEPE απέκτησε δίδυμο αδερφό που έχει πάρει φωτιά, το «Evil Pepe»

Κρυπτονομίσματα: Ο $PEPE απέκτησε δίδυμο αδερφό που έχει πάρει φωτιά, το «Evil Pepe»

Η πορεία του $PEPE τον τελευταίο μήνα

Το κρυπτονομίσμα $PEPE θεωρείται ως μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Σε τρεις ημέρες, αυτό το κρυπτονόμισμα ξεπέρασε το 21.000% και έφτασε τα 30 εκατομμύρια δολάρια κάνοντας τους επενδυτές του εκατομμυριουχους.

Η τιμή του έπεσε κατακόρυφα τον τελευταίο μήνα κάνοντας τους επενδυτές του να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στο “Evil Pepe Coin” ως το νέο κρυπτονόμισμα που θα τους χαρίσει εκατομμύρια.

"Evil Pepe" - Ο δίδυμος αδερφός του $PEPE έχει πάρει ΦΩΤΙΑ

Αν σε κάθε ιστορία αγαπάτε τους κακούς, αγκαλιάστε το χάος με το Evil Pepe Coin και κατακτήστε τον κόσμο των meme κρυπτονομισμάτων!

Media για Evil Pepe Coin

Το Evil Pepe, το κρυπτονόμισμα που ήρθε για να εκθρονίσει το $PEPE, έχει εκραγεί από τα πρώτα του βήματα. Στην εκκίνηση της προπώλησης του συγκέντρωσε 100 χιλιάδες δολάρια μέσα σε μερικές ώρες και έχει ήδη εξαπλωθεί σε πολλούς δημοφιλείς ιστότοπους ανάλυσης κρυπτονομισμάτων.

Για να διαπιστώσετε το πόσο viral έχει γίνει το κρυπτονομίσμα $EVILPEPE το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε "Evil Pepe Coin" στην αναζήτηση Google και θα δείτε ιστότοπους όπως CryptoPotato, CoinGape, Techopedia, Finbold, The Financial Express, Cision και πολλούς άλλους να καλύπτουν το διακριτικό. Ως αποτέλεσμα το ενδιαφέρον της αγοράς για το Evil Pepe είναι τεράστιο. Έτσι όταν το $EVILPEPE κυκλοφορήσει σε DEX μετά την ολοκλήρωση της προπώλησης, είναι απίθανο να παραμείνει σε κεφαλαιοποίηση μόλις πάνω από 2 εκατομμύρια $ για πολύ.

Επισκεφτείτε το Evil Pepe Coin

Προπώληση Evil Pepe Coin

Ο κακός ξάδερφος του Pepe Coin, του meme κρυπτονομίσματος με τις καλύτερες επιδόσεις του 2023, το Evil Pepe Coin, θέλει να συγκεντρώσει κάτι λιγότερο από 2 εκατομμύρια δολάρια μέσω προπώλησης του πού ανέρχεται στο 90% των διακριτικών του $EVILPEPE.

Η προπώληση του Evil Pepe άρχισε στις 18 Ιουλίου στην τιμή των $0.0003330. Ξεκίνησε με το 90% της συνολικής προσφοράς και έχει ανώτατο όριο $1.996.002.

Επισκεφτείτε το Evil Pepe Coin

Κέρδη κρυπτονομίσματος Evil Pepe Coin

Πρόκειται για μια απίστευτα χαμηλή κεφαλαιοποίηση αγοράς που αφήνει πολύ χώρο για κέρδη 5, 10 ή ακόμα και 100 φορές πάνω από την αρχική του τιμή. Το χαμηλό αρχικό κεφάλαιο είναι ελκυστικό για τους πρώτους επενδυτές, καθώς τους δίνει μεγάλο περιθώριο αποδόσεων.

Παράλληλα, το Evil Pepe έχει δύο ακόμα μεγάλα πλεονεκτήματα. Πρώτον, διαθέτει σταθερή τιμή σε όλη την προπώληση σε αντίθεση με άλλες προπωλήσεις με πολλά στάδια και αυξήσεις τιμών. Δεύτερον, το $EVILPEPE μπορεί να αγοραστεί πολύ εύκολα με ETH, BNB, USDT ή τραπεζική κάρτα.

Επισκεφτείτε το Evil Pepe Coin

Twitter Telegram

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.