ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Alpha Business Banking: Πέντε online δυνατότητες για τις συναλλαγές της επιχείρησής μας

Alpha Business Banking: Πέντε online δυνατότητες για τις συναλλαγές της επιχείρησής μας

 Ο «σύμμαχος» για να διαχειριστούμε απλά, γρήγορα, ψηφιακά τις συναλλαγές της επιχείρησής μας

Το «ντόμινο» των τεχνολογικών εξελίξεων τα τελευταία χρόνια δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο και τον επαγγελματικό «κόσμο», μιας και εκεί η καινοτομία και ο εκσυγχρονισμός -μέσα από την τεχνολογική πρόοδο- είναι το Α και το Ω. Πόσο εύκολο είναι, όμως, για κάθε επιχείρηση να βρει τις απαραίτητες λύσεις και τα απαιτούμενα εργαλεία που θα συμβάλλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό της και θα εκσυγχρονίσουν τις συναλλαγές της;

Alpha Business Banking: Πέντε online δυνατότητες για τις συναλλαγές της επιχείρησής μας

Κι όμως, για την Alpha Bank και το Alpha Business Banking, τα «βήματα» για να διαχειριστεί κάθε επιχείρηση τις συναλλαγές της, γρήγορα, απλά και ψηφιακά, είναι συγκεκριμένα.Αρκεί να επιλέξουμε ένα πρόγραμμα που παρέχει στον επιχειρηματία όλες τις λειτουργικότητες που θα διευκολύνουν τις καθημερινές συναλλαγές και πληρωμές της επιχείρησής του, με ευκολία, ταχύτητα και ασφάλεια, έτσι ώστε να προσφέρει τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές ηλεκτρονικών υπηρεσιών που εφαρμόζονται στο myAlpha Web για Επιχειρήσεις. Για εμάς, λοιπόν, που θέλουμε να έχουμε την άνεση του δικού μας χώρου, μπορούμε απλώς να εκμεταλλευτούμε πέντε ψηφιακά εργαλεία που μας προσφέρει το Alpha Business Banking, για μία ακόμα πιο άμεση και εύκολη τραπεζική καθημερινότητα.

Η online διαχείριση των εταιρικών λογαριασμών μας

Για εμάς που θέλουμε να έχουμε τον πλήρη έλεγχο των εταιρικών μας λογαριασμών, οποιαδήποτε στιγμή και από όπου και να είμαστε, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχουμε ενεργή συνδρομή στο myAlpha Web για Επιχειρήσεις. Έτσι, θα έχουμε πρόσβαση -ανά πάσα στιγμή- στα διαθέσιμα των λογαριασμών μας και τις κινήσεις της επιχείρησής μας. Μάλιστα, θα έχουμε και τη δυνατότητα να μετατρέψουμε τα έγχαρτα statements σε ηλεκτρονικά (e-statements) για να είμαστε ενήμεροι άμεσα, μέσω email, για την έκδοση του αντιγράφου κινήσεων του λογαριασμού μας, αλλά και να διατηρούμε ηλεκτρονικό αρχείο στο ασφαλές περιβάλλον του web banking, μειώνοντας έτσι το οικολογικό αποτύπωμα της επιχείρησής μας.

Η εκτέλεση πληρωμών και εμβασμάτων γίνεται… παιχνιδάκι

Τι θα λέγατε εάν μπορούσαμε να μεταφέρουμε χρηματικά ποσά ψηφιακά σε τράπεζες στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και να κερδίζουμε χρόνο καθημερινά στις συναλλαγές μας, ορίζοντας επαναλαμβανόμενες μεταφορές και προγραμματίζοντας την αποστολή εμβασμάτων σε μελλοντική ημερομηνία; Κι όμως, τώρα μπορούμε, χάρη στο myAlpha Web για Επιχειρήσεις. Διότι έτσι έχουμε την ευκαιρία να ρυθμίζουμε πιο εύκολα ένα πλήθος τακτικών πληρωμών για την επιχείρησή μας όπως είναι η εταιρική μισθοδοσία και η εξόφληση εισαγωγών, καθώς και να πραγματοποιούμε μαζικές πληρωμές με τη χρήση ηλεκτρονικού αρχείου, αυτοματοποιώντας άμεσα τις διαδικασίες μας.

Η ευκολία και η ταχύτητα στη μετατροπή συναλλάγματος είναι το ζητούμενο

Φυσικά, το να καλύψουμε την ανάγκη της επιχείρησής μας σε συνάλλαγμα είναι σημαντικό και, μάλιστα, μπορούμε να το πετύχουμε, χάρη στην υπηρεσία Web FX για Επιχειρήσεις, από την άνεση του γραφείου μας. Πώς; Μέσα από μία ψηφιακή διαδικασία που μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε τις ισοτιμίες που ισχύουν σε πραγματικό χρόνο και να μετατρέψουμε φυσικά, οποιοδήποτε ποσό χρειαζόμαστε έως 300.000 USD.

Η πληρωμή οφειλών χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα είναι γεγονός

Ναι, πλέον μπορούμε να φέρνουμε εις πέρας -γρήγορα και εύκολα- τις πληρωμές των δανείων της εταιρείας μας από το γραφείο μας και να εξοικονομούμε χρόνο, καθορίζοντας τις πληρωμές μας για μελλοντική ημερομηνία και οργανώνοντας καλύτερα τις καθημερινές διαδικασίες στην επιχείρησή μας. Και όχι μόνο αυτό, αλλά συγχρόνως μπορούμε να αποθηκεύουμε τις πληρωμές μας στον υπολογιστή μας ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα των κινήσεών μας ανά πάσα στιγμή αλλά και να συνδράμουμε ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Υψηλές αποδόσεις για τα διαθέσιμα της επιχείρησής μας

Πίστεψέ μας, με την Alpha Online Προθεσμιακή, μπορούμε να αξιοποιήσουμε αποτελεσματικά τα διαθέσιμα της Επιχείρησής μας και να εξασφαλίσουμε υψηλές αποδόσεις εύκολα, γρήγορα και άμεσα, από όπου και εάν βρισκόμαστε. Σε μία εποχή, που οι τεχνολογικές εξελίξεις τρέχουν πιο γρήγορα από εμάς, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να μην είμαστε «εκτός» εποχής, είναι να εμπιστευτούμε το myAlpha Web για Επιχειρήσεις. Διότι μόνο έτσι, θα έχουμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε τις καθημερινές μας εταιρικές συναλλαγές, εύκολα με ασφάλεια όπου και αν είμαστε, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.