ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Safeliving.gr: Κλειδώνει ηλεκτρονικά όλες τις πόρτες

Safeliving.gr: Κλειδώνει ηλεκτρονικά όλες τις πόρτες

Σε μία εποχή όπου η ασφάλεια είναι ένα από τα κυρίαρχα θέματα που απασχολούν όλους τους πολίτες στην καθημερινότητά τους, υπάρχουν επιχειρήσεις που προσφέρουν εύκολες, απλές και φθηνές λύσεις.

Μία απ' αυτές είναι η Safeliving.gr, μία εταιρεία που έχει μόλις δύο χρόνια ζωής, ωστόσο ήρθε στην αγορά για να καλύψει τα κενά που υπήρχαν, κυρίως σε ό,τι αφορά τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της ασφάλειας και του ηλεκτρονικού κλειδώματος.

Όπως λέει στο Newsbomb.gr ο επικεφαλής της εταιρείας, κ. Γιάννης Κορομηλής, με τις ηλεκτρονικές κλειδαριές ασφαλείας η Safeliving καταργεί τα μεταλλικά κλειδιά, με «όπλο» της τα προϊόντα ilock και navelon.

Οι ηλεκτρονικές κλειδαριές της εταιρείας ταιριάζουν σε όλες τις πόρτες, όσο παλαιές και αν είναι αυτές, και είναι ιδανικές για τις πολυκατοικίες, όπου ασφαλίζοντας την κεντρική είσοδο, καταφέρνουμε να έχουμε ασφάλεια με χαμηλό κόστος, ενώ δεν ταλαιπωρούμαστε με τα κλειδιά και δεν μας απασχολεί το αν για παράδειγμα τα χάσουμε.

Όπως λέει ο κ. Κορομηλής, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και αν θελήσουμε κάτι, υπάρχει 24ωρη εξυπηρέτηση και μπορούμε να έχουμε άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα.

Το κόστος, σύμφωνα με τον κ. Κορομηλή, είναι αρκετά ανταγωνιστικό και κυμαίνεται από 340 έως 890 ευρώ για μία μονοκατοικία και 630 ευρώ, περίπου, για μία είσοδο πολυκατοικίας. Έχει μάλιστα 5ετή εγγύηση, περίοδος η οποία είναι μεγάλη για ένα αντίστοιχο προϊόν.

Μία από τις καινοτομίες των προϊόντων της Safeliving, είναι, όπως επισημαίνει ο κ. Κορομηλής, το γεγονός ότι είναι απλά στη χρήση και όχι μόνο «κλειδώνουν» έξω από το σπίτι μας τους επίδοξους διαρρήκτες, αλλά επιπλέον σε μία έκτακτη κατάσταση (π.χ. σεισμός, πυρκαγιά κ.τλ.) ο ιδιοκτήτης μπορεί να απεγκλωβιστεί άμεσα από την κατοικία του, πατώντας ένα κουμπί. χωρίς να χρειαστεί να ψάχνει για κλειδιά, κωδικούς κ.ά.

Ο κ. Γιάννης Κορομηλής είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, με πολυετή εμπειρία στον τομέα των υπηρεσιών ασφαλείας. Η ιδέα για τις ηλεκτρονικές κλειδαριές «γεννήθηκε» το 2001 και το 2007 ξεκίνησε η έρευνα και η εξέλιξη του προϊόντος.

Το 2010 συνεργάστηκε με δύο φίλους του επιχειρηματίες και με τα κεφάλαια που επενδύθηκαν από κοινού, το 2011 και συγκεκριμένα το καλοκαίρι η Safeliving βγήκε στον «αέρα» με το πρώτο της προϊόν ilock.

Πλέον, η Safeliving έχει στο πελατολόγιο της πάνω από 400 πολυκατοικίες, ορισμένες μονοκατοικίες (οι δύο τομείς όπου δίνει έμφαση) και γραφεία.

Μέσα στο 2014 θα κυκλοφορήσει το ilock2, ένα προϊόν με πρόσθετες λειτουργίες (όπως δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης, άνοιγμα/κλείσιμο πόρτας μέσω SMS κ.τλ.) και στόχος είναι η επέκταση της παρουσίας της εταιρείας και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, καθώς και στο εξωτερικό.

Η εταιρεία έχει προοπτική να δραστηριοποιηθεί και στο εξωτερικό, χάρη στο γεγονός, όπως επισημαίνει ο κ. Κορομηλής, ότι το κόστος των προϊόντων της είναι χαμηλό και ως εκ τούτου ανταγωνιστικό σε σύγκριση με την υπόλοιπη αγορά.