ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Λάμψα: Συκοφαντικά τα δημοσιεύματα σε βάρος της εταιρείας

Λάμψα: Συκοφαντικά τα δημοσιεύματα σε βάρος της εταιρείας

«Επικίνδυνα και συκοφαντικά» χαρακτηρίζει η Λάμψα πρόσφατα δημοσιεύματα, τα οποία συνδέουν την εταιρεία - ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία - και τους βασικούς μετόχους Θ. και Π. Λασκαρίδη «με ψεύδη και υπονοούμενα γύρω από την δραστηριότητα της εταιρείας».

«Δυσφημούν μια παραδοσιακή ξενοδοχειακή επιχείρηση, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο από το 1946, η οποία απασχολεί πάνω από 1.000 εργαζομένους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δυσφημούν το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, το ιστορικότερο ξενοδοχείο της χώρας, σε μια περίοδο που προσπαθεί να ανακάμψει από την 5ετή κρίση και τις φυσικές ζημιές που υπέστη από τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας», αναφέρει η Λάμψα σε ανακοίνωσή της.

«Συκοφαντούν με ψεύδη τους βασικούς μετόχους της επιχείρησης, οι οποίοι έχουν επενδύσει εξ ιδίων άνω των 180 εκατ. ευρώ στην εταιρεία Λάμψα και στην ριζική ανακαίνιση του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία, χωρίς να λάβουν ούτε 1 ευρώ επιδότηση», σημειώνει η εταιρεία.

Η εταιρεία διαψεύδει τα δημοσιεύματα και δηλώνει ότι όλα τα στοιχεία για την δραστηριότητά της και την εξέλιξη του μετοχολογίου της είναι κατατεθειμένα στο ΧΑΑ και ελευθέρως προσβάσιμα στο διαδίκτυο, οπότε κάθε περαιτέρω παράθεση περιττεύει.

«Εύκολα διαπιστώνεται ότι οι βασικοί μέτοχοι δεν έχουν προβεί σε ουδεμία πώληση προς τρίτους όπως ψευδώς διαδίδεται», τονίζει η Λάμψα και σημειώνει πως θα εξαντλήσει κάθε ποινική και αστική ενέργεια προκειμένου να προστατεύσει το κύρος της και τους εργαζομένους, αλλά και τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με αυτήν.

Σχετικές ειδήσεις