ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Κωτσόβολος διαθέτει κορυφαίες επιλογές για τους δικαιούχους laptop ή tablet

Η Κωτσόβολος διαθέτει κορυφαίες επιλογές για τους δικαιούχους laptop ή tablet

Οι δικαιούχοι του προγράμματος «Ψηφιακή Αλληλεγγύη» μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν laptop ή tabletμέσα από τη μεγαλύτερη ποικιλία επώνυμων συσκευών

Η Κωτσόβολος, συμμετέχει δυναμικά στη δράση της «Ψηφιακής Αλληλεγγύης» και καλεί όλους τους δικαιούχους να επισκεφθούν ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας, για να ανακαλύψουν τον απίστευτο κόσμο της τεχνολογίας, να δοκιμάσουν και να επιλέξουν το δικό τους laptop ή tablet, μέσα από τη μεγαλύτερη ποικιλία επώνυμων προϊόντων. Επίσης, στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ οι δικαιούχοι μπορούν να αποκτήσουν ΔΩΡΕΑΝ Σύνδεση Internet, επιλέγοντας ανάμεσα σε πολλούς παρόχους και προαιρετικά ΔΩΡΕΑΝ Εκπαίδευση.

Η «Ψηφιακή Αλληλεγγύη» απευθύνεται σε 290.000 δικαιούχους και προβλέπει κουπόνι αξίας €230 για την απόκτηση laptop ή tablet, επιδότηση αξίας €12 το μήνα για σύνδεση και πρόσβαση στο διαδίκτυο, και κατ΄οίκον υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και ενημέρωσης. Η δυνατότητα εξαργύρωσης του κουπονιού δίνεται από τις 4 Φεβρουαρίου με ισχύς έως τις 30 Ιουνίου.

Οι δικαιούχοι της «Ψηφιακής Αλληλεγγύης» έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν όλα τα παραπάνω, μέσα από το δίκτυο της Κωτσόβολος, να κάνουν τις επιλογές τους, με δύο μόνο βήματα, απλοποιώντας τη διαδικασία.

Αφού εκτυπώσουν τον κωδικό επιταγής που τους αντιστοιχεί από την ιστοσελίδα e-inclusion.gr, μπορούν στη συνέχεια να επισκεφθούν το κατάστημα Κωτσόβολος της περιοχής τους και με την επίδειξη του εκτυπωμένου κωδικού και της φωτοτυπίας της αστυνομικής τους ταυτότητας να επιλέξουν το laptop ή tablet που τους ταιριάζει. Επίσης, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση μπορούν να επισκεφθούν το link http://psifiakiallileggyi.kotsovolos.gr/psifiaki/

kotsovolos psifiaki drasi

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Κωτσόβολος είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει όλους τους δικαιούχους και να τους ενημερώσει για όλα τα θέματα γύρω από τη δράση της «Ψηφιακής Αλληλεγγύης» προτείνοντάς τους τις καλύτερες λύσεις στη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων.


Σχετικές ειδήσεις