ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μεγάλο ενδιαφέρον για την έκθεση «Ελλήνων Κόσμημα»

Μεγάλο ενδιαφέρον για την έκθεση «Ελλήνων Κόσμημα»

Περισσότερες από 250 εταιρείες του κλάδου της αργυροχρυσοχοΐας και των ρολογιών δίνουν το "παρών" στη φετινή, 28η Διεθνή Έκθεση Κοσμήματος, Ωρολογίων, Πολύτιμων Λίθων, Μηχανημάτων και Εξοπλισμού "Ελλήνων Κόσμημα", που διοργανώνει από 28 Φεβρουαρίου ως τις 2 Μαρτίου η ΔΕΘ-Helexpo, στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η διοργανώτρια εταιρεία, τα μεγέθη της έκθεσης καταγράφονται και φέτος ενισχυμένα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Συγκεκριμένα, φέτος, η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ" θα αναπτυχθεί σε 6.600 τ.μ., μέγεθος αυξημένο κατά 25% σε σχέση με το 2014.

Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει και πρόγραμμα προσκεκλημένων ξένων εμπορικών επισκεπτών (hosted buyers) από εννέα χώρες: Βρετανία, Τυνησία, Αλγερία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Τουρκία, Κύπρο, Ρωσία, Αίγυπτο και Λίβανο.

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΣΜΗΜΑ» διοργανώνεται σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών, Κοσμηματοπωλών, Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ) και φιλοξενεί φέτος κατασκευαστές, εργαστήρια, σχεδιαστές, εισαγωγείς και αντιπροσώπους κοσμημάτων και ρολογιών. Απευθύνεται δε, σε επαγγελματίες που θέλουν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις, να ανανεώσουν τις επαφές τους και να αναπτύξουν συνεργασίες με εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σχετικές ειδήσεις