ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γάλα ΟΛΥΜΠΟΣ: Η δική μας διασημότητα!

Γάλα ΟΛΥΜΠΟΣ: Η δική μας διασημότητα!

Υπάρχουν προϊόντα και μάρκες που αρέσουν λιγότερο ή περισσότερο. Και υπάρχουνπροϊόντα και μάρκες που κάνουν κάτι πολύ πιο πολύ: εμπνέουν εμπιστοσύνη,πραγματική αξία και προσφέρουν στην Ελλάδα. Και είναι αυτά ακριβώςπου θεωρούνται απαραίτητα για να μπορέσει μια μάρκα να διακριθεί στον θεσμόBrands Αυτά βλέπουν και οι καταναλωτές στο Γάλα ΟΛΥΜΠΟΣ και τοεπέλεξαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την πιο διάσημη μάρκα στην Ελλάδα στηνκατηγορία της!

Για μας, στην ΟΛΥΜΠΟΣ, αυτό ήταν κάτι πολύ περισσότερο από μια διάκριση. Ήταν μια δικαίωση των προσπαθειών που καταβάλλουμε εδώ και 50 χρόνια για να προσφέρουμε στους καταναλωτές γάλα κορυφαίας ποιότητας, να αναπτύξουμε μαζί τους σχέσεις βασισμένες στις ανθρώπινες αξίες και να συμβάλλουμε καθοριστικά σε ένα νέο μοντέλο διατροφής. Ήταν ακόμα μια αναγνώριση των όσων προσφέρουμε ως εταιρεία στη χώρα μας και αυτό μας κάνει ακόμα πιο περήφανους!

Η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που το Γάλα ΟΛΥΜΠΟΣ κερδίζει το βραβείο του γάλακτος με την καλύτερη φήμη, έρχεται να δείξει πως τίποτα δεν είναι τυχαίο, αλλά και να μας γεμίσει με περισσότερες ευθύνες για το μέλλον. Γιατί όταν οι Έλληνες καταναλωτές σου δείχνουν τόσο καθαρά την προτίμησή τους, τότε οφείλεις να μην τους προδώσεις ποτέ! Η ειλικρίνεια, η κορυφαία ποιότητα, και η ελληνικότητα είναι αρχές στις οποίες δεσμευόμαστε περισσότερο από ποτέ!

Ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν με τη διάκριση αυτή, όλους τους Έλληνες που συμμετείχαν στην έρευνα Famous Brands και που απαντώντας αυθόρμητα στο ειδικά σχεδιασμένο για να μην προκαταβάλλει τις απαντήσεις ερωτηματολόγιο, εξέλεξαν το Γάλα ΟΛΥΜΠΟΣ το ελληνικό γάλα με την καλύτερη φήμη! Δεσμευόμαστε να ανταπεξερχόμαστε στις προσδοκίες τους!

Σχετικές ειδήσεις