ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Η Ζωή είναι Ωραία» από τη Μαρινόπουλος Α.Ε.

«Η Ζωή είναι Ωραία» από τη Μαρινόπουλος Α.Ε.

Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας, η πίεση, το άγχος και οι πολλές απαιτήσεις, μας κάνουν συχνά να ξεχνάμε πως «η ζωή είναι ωραία».

Ένα δροσερό smoothie με φρέσκα φρούτα, λίγη πρωινή γυμναστική πριν τη δουλειά, μια μάσκα ομορφιάς με φυσικά υλικά μετά από μία δύσκολη μέρα στο γραφείο, είναι μόνο μερικά από τα απλά, καθημερινά, πράγματα που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας πιο ωραία.

Συλλέγοντας όλες αυτές τις πολύτιμες στιγμές, η Μαρινόπουλος Α.Ε. εμπνεύστηκε και υλοποίησε μια μοναδική καμπάνια ενημέρωσης για μια... ζωή ωραία!

Με σημεία αναφοράς, τις τρεις θεματικές ενότητες:
• Διατροφή • Ομορφιά • Άθληση
συγκέντρωσε και μας παρουσιάζει πολύτιμα «μυστικά ευτυχίας» που όλοι μπορούμε να υιοθετήσουμε. Γιατί... Η Ζωή είναι Ωραία!

Με «σύμμαχο» την καταξιωμένη fitness instructor, επαγγελματία και μητέρα, Ελένη Πετρουλάκη, καθώς και μία ομάδα έμπειρων, επιστημονικών συνεργατών, η Μαρινόπουλος δημιούργησε ένα portal ενημέρωσης με τίτλο «Η ζωή είναι ωραία». Στην ιστοσελίδα www.zoiorea.gr, κάθε γυναίκα μπορεί να βρίσκει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη σωστή διατροφή, ομορφιά & άθληση.

Παρακολουθώντας κάποιο από τα video ή διαβάζοντας τις συμβουλές της κάθε ενότητας, μπορεί να κάνει ένα ευχάριστο «διάλειμμα» από την απαιτητική καθημερινότητα.

Έχοντας διαμορφώσει τις δικές της ισορροπίες ανάμεσα στην επαγγελματική ζωή, την οικογένεια αλλά και το healthy lifestyle, η Ελένη Πετρουλάκη μοιράζεται τα δικά της «ωραία» μυστικά . Μας εξηγεί πώς με φυσικά υλικά, οικονομικές προτάσεις και γρήγορα tips που εντάσσονται αρμονικά στην καθημερινότητα, μπορούμε να δούμε, στην πράξη, ότι «η ζωή είναι ωραία», αρκεί να το θελήσουμε και να το πιστέψουμε!

Στην πράξη τώρα! Η Ελένη Πετρουλάκη μαζί με έναν από τους επιστημονικούς συνεργάτες του www.zoiorea.gr, θα επισκέπτονται ένα διαφορετικό κατάστημα Carrefour, κάθε φορά, σε ημερομηνίες και ώρες για τις οποίες οι ενδιαφερόμενες θα ενημερώνονται από το Calendar της ιστοσελίδας. Εκεί, θα μοιράζονται με το κοινό θέματα διατροφής, άθλησης & ομορφιάς, αλλά και πολλά ακόμη «μυστικά» του www.zoiorea.gr, δίνοντας έξυπνες και κυρίως εύκολες & οικονομικές συμβουλές, ενώ η Ελένη Πετρουλάκη θα ετοιμάζει «live» τα υγιεινά και γευστικά smoothies που κάνουν τη δική της καθημερινότητα πιο «ωραία».

Η ζωή μπορεί να είναι πραγματικά «ωραία» με απλούς τρόπους και η Μαρινόπουλος σας καλεί να τους ανακαλύψετε!

Σχετικές ειδήσεις