ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Media Markt: Δύο χρόνια Τζάμπα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας

Media Markt: Δύο χρόνια Τζάμπα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας

Δυναμικά ξεκίνησε η νέα διαφημιστική καμπάνια της Media Markt με κεντρικό μήνυμα «Δύο χρόνια Τζάμπα από παντού». Η εταιρεία συμπληρώνει τα δύο χρόνια της multichannel παρουσίας της στην Ελλάδα αφού από το 2013, εκτός από τα 10 φυσικά καταστήματα, λειτουργεί και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.mediamarkt.gr.

Η καινούρια καμπάνια της Media Markt εστιάζει στην δυνατότητα που προσφέρει στους καταναλωτές να έχουν πρόσβαση στη μοναδική αγοραστική εμπειρία Media Markt, μέρα ή νύχτα, από όπου κι αν βρίσκονται. Είτε στα 10 καταστήματα όπου θα μπορούν να βρουν όλα τα προϊόντα νέας τεχνολογίας σε άψογη παρουσίαση αλλά και δωρεάν parking, είτε στο online καταστήματα www.mediamarkt.gr με δωρεάν παράδοση για αγορές άνω των 85 ευρώ και τεράστια ποικιλία σε ετοιμοπαράδοτες συσκευές, είτε με τηλεφωνική παραγγελία στο 801 500 20 20, το τζάμπα φτάνει κυριολεκτικά σε κάθε περιοχή της χώρας, απ τον Έβρο έως τη Γαύδο, εύκολα και απλά, με μια κίνηση.

Η Media Markt, πιστή στις αξίες της που τη θέλουν να ευχαριστεί το κοινό που την ακολουθεί και την εμπιστεύεται, γιορτάζει τα 2 χρόνια με ένα προϊόν κάθε μέρα σε εξαιρετικά τζάμπα τιμή. Η διαφημιστική καμπάνια έχει ξεκινήσει από τις 04 Απριλίου με παρουσία τόσο σε online όσο και σε offline μέσα.