ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το «success story» της NOBACCO

Το «success story» της NOBACCO

Το 60% αγγίζει η αύξηση των πωλήσεων της εταιρείας παραγωγής ηλεκτρονικού τσιγάρου για το 2014, επεκτείνοντας το δίκτυο των καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα και ετοιμάζοντας ένα μεγάλο άλμα στο εξωτερικό. Η NOBACCO αποτελεί αναμφισβήτητα ένα success story για την ελληνική επιχειρηματικότητα.

Τα μυστικό της επιχειρηματικής επιτυχίας είναι απλό. Χρειάζεται όραμα, εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που εργάζονται για το όραμα της εταιρείας, συνεχή πίστη στην ποιότητα και προσήλωση στην προώθηση της καινοτομίας.

Στα επτά χρόνια της λειτουργίας της, η NOBACCO, η κορυφαία εταιρεία ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα, έχει κάνει πράξη τα μυστικά της επιχειρηματικής επιτυχίας.

Επεκτείνει συνεχώς τα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, επενδύει στην ποιότητα και την καινοτομία των προϊόντων της, συνεργαζόμενη με ελληνικά πανεπιστήμια, εξελίσσει συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρει στους καταναλωτές 24ωρη«κάλυψη» σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει στους ατμιστές.

Μία εταιρεία, που δείχνει το δρόμο της ανάπτυξης για την ελληνική επιχειρηματικότητα, την εποχή της κρίσης και της ύφεσης.

Σχετικές ειδήσεις