ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

YIAMAS Gastro Bar…. Το hot spot της Καλαμάτας στην καλοκαιρινή έκδοση

YIAMAS Gastro Bar…. Το  hot spot της Καλαμάτας στην καλοκαιρινή έκδοση

To Yiamas Gastro Bar μας συστήθηκε φέτος τον χειμώνα, με τον συνδυασμό των γεύσεων και την καλαίσθητη διακόσμηση να το κατατάσσει στα χειμερινά hotspots.

Η καλοκαιρινή του εκδοχή ήρθε για να διατηρήσει την φήμη του, αλλάζοντας το σκηνικό και μετατρέποντας το σε ένα υπέροχο ταξίδι στα σοκάκια της γεύσης και των αισθήσεων.
Κάθε βράδυ σας περιμένει να απολαύσετε τις νέες γεύσεις σε φαγητό και cocktails όπως έχουν δημιουργηθεί από τους μετρ του είδους Στέλιο Μπαρμπέα και Γιάννη Σταθάκη.

Το Yiamas Gastro Bar ξεκίνησε δυνατά από τις πρώτες ημέρες της λειτουργίας του πριν 6 μήνες και συνεχίζει ακόμη πιο ανεβασμένο στην καλοκαιρινή του έκδοση χάρη σε μια μοναδική συνέργεια...

Τα teams του “Aqua Club”, του “Yiamas Gastro Bar” του Elite City Resort στην Καλαμάτα ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο μια μείξη all day snack και Gastro Cocktail Bar.

Από νωρίς στην πισίνα τα snacks παίρνουν άλλη διάσταση καθώς έχουν την σφραγίδα του “Yiamas”.

Στο νέο deck με θέα την θάλασσα θα απολαύσετε τo νέο γευστικό καλοκαιρινό concept του chef Στέλιου Μπαρμπεα αλλά και τα very best πιάτα του χειμώνα που δεν θέλετε να αποχωριστείτε..

Αυτό που σίγουρα θα αγαπήσετε είναι η νέα μπάρα όπου σίγουρα θα δώσετε το ραντεβού σας για τα καλοκαιρινά cocktails σας. Eξωτικές νότες, ανεβασμένη διάθεση και γεύσεις που δεν έχετε δοκιμάσει έως τώρα.

Στα decks φυσικά o μοναδικός Jimmy Konstantopoulos ο οποίος καταφέρνει να συνδυάσει το παλιό με το νέο αρμονικά και μελωδικά.... Συχνά η μουσική του συνοδεύεται από σολίστ σαξοφώνου αλλά και τρομπέτας.

Το σενάριο έχει σε κάθε περίπτωση ενδιαφέροντα πιάτα, μια δόση ηλιοβασιλέματος, και την μοναδική εξυπηρέτηση του Yiamas Gastro Bar....

Το Yiamas Gastro Bar εφάρμοσε πρώτο το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο εντυπώσεων και κριτικής μέσω μιας εφαρμογής για κινητά και tablets που δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη-καταναλωτή να μεταφέρει της εντυπώσεις του και να βαθμολογήσει σε 15 διαφορετικές κατηγορίες την ποιότητα των υπηρεσιών σε φαγητό, κρασί, γλυκό, μουσική, προσωπικό και ατμόσφαιρα. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά και στους πρώτους 500 πελάτες που απάντησαν το ποσοστό θετικών εντυπώσεων ξεπερνά το 95%.

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ

Το Yiamas Gastro Bar πριν από έξι μήνες μας συστήθηκε κάπως έτσι: «Το Yiamas Gastro Bar ήρθε τη στιγμή που το nightlife μοιάζει να επαναλαμβάνεται... και οι «καινούριες» προτάσεις λείπουν αισθητά, το Yiamas Gastro Bar ήρθε για να επαναφέρει τη διασκέδαση και το καλό φαγητό σε πρώτη προβολή». Έξι μήνες μετά μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι τα κατάφερε.

Yiamas Gastro Bar- Elite City Resort, τέρμα Ναβαρίνου , 24100 Καλαμάτα
Τηλέφωνο για κρατήσεις 27210 22434- 6942 021 032
https://www.facebook.com/YiamasGastroBar.
https://www.facebook.com/elitecityresort
http://elite.com.gr/