ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο έργο για την Intrasoft International στη Βουλγαρία

Νέο έργο για την Intrasoft International στη Βουλγαρία

Κοινοπραξία, στην οποία συμμετέχει η INTRASOFT International Βουλγαρίας επιλέχθηκε από τον Δήμο Βάρνας στη Βουλγαρία για την υλοποίηση του Ολοκληρωμένου Έργου Αστικών Συγκοινωνιών, διαδραματίζοντας κεντρικό ρόλο στην προσπάθεια της κυβέρνησης για βιώσιμη και ολοκληρωμένη αστική ανάπτυξη.

Ο σκοπός του έργου είναι η αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής στην πόλη της Βάρνας, μέσω επενδύσεων σε βιώσιμες αστικές μεταφορές. Το έργο αποτελείται από δέκα τμήματα (components) συνολικά.

Στο πλαίσιο του έργου αυτού, η INTRASOFT International θα παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού, ανάπτυξης, κατασκευής έργων, επίβλεψης, παράδοσης και εγκατάστασης στα πρώτα τέσσερα (4) μέρη του έργου.

Τα μέρη αυτά περιλαμβάνουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα έκδοσης εισιτηρίων (τμήμα 1), τον εξοπλισμό των οχημάτων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς μέσω συστήματος αυτόματου εντοπισμού οχημάτων (τμήμα 2), το σύστημα πληροφόρησης των επιβατών σε πραγματικό χρόνο (τμήμα 3) και την αναβάθμιση του Κέντρου Ελέγχου των Αστικών Συγκοινωνιών (τμήμα 4).

Ο συνολικός προϋπολογισμός για τα τέσσερα τμήματα του έργου είναι 7,4 εκατ. ευρώ, ενώ η συμμετοχή της INTRASOFT International Βουλγαρίας είναι 3,9 εκατ. ευρώ. Η κοινοπραξία περιλαμβάνει επίσης τις εταιρείες Ballistic Cell, Bonima και Ericsson. Η σύμβαση είναι διάρκειας 2,5 ετών.

Σχετικές ειδήσεις