ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέοι ναύλοι για τους ευρωπαϊκούς προορισμούς της SWISS

Νέοι ναύλοι για τους ευρωπαϊκούς προορισμούς της SWISS

Οι επιβάτες της SWISS που ταξιδεύουν εντός Ευρώπης (συμπεριλαμβάνεται και η Ελβετία), θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν μεγαλύτερη ευελιξία στον σχεδιασμό του ταξιδιού τους, επιλέγοντας τον ναύλο (και το αντίστοιχο πακέτο υπηρεσιών) που ανταποκρίνεται πλήρως στις ταξιδιωτικές τους ανάγκες.

Είτε πρόκειται για διήμερη απόδραση σε μια ευρωπαϊκή πόλη ή για ταξίδι επαγγελματικής φύσεως, οι ταξιδιώτες μπορούν τώρα πια να επιλέξουν ανάμεσα στις νέες κατηγορίες ναύλων:Economy Light, Economy Classic, Economy Flex, ώστε να διαμορφώσουν ένα πακέτο υπηρεσιών σύμφωνα με τις ταξιδιωτικές τους ανάγκες.

Ο Economy Light ναύλος είναι η ιδανική και οικονομικότερη επιλογή για όσους ταξιδεύουν μόνο με την χειραποσκευή τους.

Ο Economy Classic είναι η ιδανική επιλογή για όλους αυτούς που θέλουν τη δωρεάν μεταφορά μιας αποσκευής και τη δυνατότητα επιλογής κράτησης θέσης κατά το κλείσιμο του εισιτηρίου.

Ο Economy Flex ναύλος προσφέρει περισσότερα μίλια, δωρεάν αλλαγή κράτησης και κράτηση θέσης πίσω από την Business Class.

Εκτός από τις τρεις κατηγορίες στην Οικονομική θέση, η SWISS συνεχίζει να προσφέρει Business Class ναύλους για επιβάτες που επιθυμούν premium παροχές και υπηρεσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το: www.swiss.com/new-fares-europe

Η SWISS βραβεύτηκε ως ‘Europe’s Leading Airline Business Class’

Η Swiss International Air Lines (SWISS) και πάλι ψηφίστηκε ως η "Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία της Ευρώπης για τη Business Class" στα ετήσια βραβεία World Travel Awards. Αυτή είναι η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά που η SWISS έχει κερδίσει σε αυτήν την κατηγορία των World Travel Awards, όπου καλύπτει τόσο κοντινούς προορισμούς όσο και διαδρομές μεγάλων αποστάσεων. Όπως πάντα, ψήφισαν σε αυτά τα βραβεία, ειδικοί από τον ταξιδιωτικό και τουριστικό τομέα σε όλο τον κόσμο. "Καθώς είμαστε η αεροπορική εταιρεία της Ελβετίας, έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ειδικά στην κατηγορία premium», λέει ο Markus Binkert, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της SWISS.