ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το e-table.gr στηρίζει οικογένειες που έχουν ανάγκη

Το e-table.gr στηρίζει οικογένειες που έχουν ανάγκη

Το e-table.gr στηρίζει οικογένειες που έχουν ανάγκη σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Το e-table.gr καινοτομεί δίνοντας μια διάσταση εταιρική ευθύνης στην βασική υπηρεσία του που είναι η onlineκράτηση σε εστιατόρια, με στόχο να δημιουργήσεις αξία όχι μόνο για την ίδια υπηρεσία και τους χρήστες της όσο και για την κοινωνία.

Ειδικότερα, το e-table.gr θα προσφέρει 1€ σε οικογένειες που έχουν άμεση ανάγκη, για κάθε onlineκράτηση που θα πραγματοποιηθεί μέχρι 31 Οκτωβρίου. Με τον τρόπο αυτό:

  • Οικογένειες που πιστοποιημένα χρειάζονται στήριξη θα λάβουν οικονομική βοήθεια
  • Ο οποιοσδήποτε έχει τη δυνατότητα να στηρίξει τις οικογένειες αυτές με ένα κλικ και χωρίς να χρειάζεται να δώσει ο ίδιος χρήματα: απλά κάνοντας ηλεκτρονικά και εντελώς δωρεάν την επόμενη κράτηση σε κάποιο εστιατόριο μέσω του e-table.gr
  • Οι νέοι χρήστες που θα κάνουν onlineκράτηση θα γνωρίσουν τα πλεονεκτήματα του e-table.gr όπως οι δωρεάν αποκλειστικές εκπτώσεις αλλά και η μεγάλη ευκολία της διαδικασίας.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν στις οικογένειες με τη μορφή δωροεπιταγών σούπερ μάρκετ, στο πλαίσιο του προγράμματος «Είμαστε οικογένεια» της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Η διαφάνεια του προγράμματος διασφαλίζεται με τη συμμετοχή των κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Είμαστε οικογένεια», και ειδικότερα με τον έλεγχο τόσο των κριτηρίων ένταξης των ωφελούμενων στο πρόγραμμα όσο και των αποδείξεων των αγορών προκειμένου να διαπιστωθεί ότι οι δωροεπιταγές εξαργυρώθηκαν αποκλειστικά με τρόφιμα. Επιπρόσθετα, στο τέλος της ενέργειας το e-table.gr με το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» θα συντάξουν και θα δημοσιεύσουν σχετική απολογιστική αναφορά.

Μάθετε περισσότερα στο www.e-table.gr/src

Σχετικά με το e-table.gr

Αποτελώντας την πρώτη στην ελληνική αγορά πλατφόρμα ηλεκτρονικών κρατήσεων σε εστιατόρια, το e-tablet.grαριθμεί πλέον περισσότερα από 1.600 συμβεβλημένα εστιατόρια σε 21 πόλεις της Ελλάδας. Μέσω του e-tablet.gr ή των αντίστοιχων εφαρμογών του για iOSκαι Androidκινητά, οι χρήστες μπορούν να ανακαλύπτουν νέα εστιατόρια και να πραγματοποιούν δωρεάν την κράτησή τους όλο το 24ωρο, με άμεση επιβεβαίωση και χωρίς πιστωτική κάρτα ή τηλεφωνική επικοινωνία για την επιβεβαίωση της κράτησης. Το e-tablet.gr έχει λάβει σειρά διακρίσεων ενώ έχει βραβευθεί σε συνολικά τρεις διαφορετικές κατηγορίες στα AppAwards 2015.

Σχετικά με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησης του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα. Από την αρχή της λειτουργίας του το 2011 πάνω από 4 εκατομμύρια μερίδες περισσευούμενου φαγητού έχουν σωθεί και προσφερθεί σε κοινωφελείς φορείς.

Σχετικές ειδήσεις