ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διεθνή διάκριση “Best Clinic Award 2015” από τον οργανισμό EBA στο κέντρο Symmetria

Διεθνή διάκριση “Best Clinic Award 2015” από τον οργανισμό EBA στο κέντρο Symmetria

Ο Δρ. Νίκος Μεταξωτός, MD, PhD, δημιουργός του κέντρου Symmetria, παρέλαβε πριν από μερικές ημέρες στις Κάννες τη διεθνή διάκριση Best Clinic Award του οργανισμού ΕΒΑ, καθώς η Symmetria έχει επιλεγεί ως ένας από τους σημαντικότερους οργανισμούς υγείας σε διεθνές επίπεδο. Η βράβευση αυτή έρχεται ως μια ακόμη αναγνώριση της εξαιρετικής φήμης του κέντρου, των ασφαλών και αποτελεσματικών μεθόδων θεραπείας, του επαγγελματισμού του προσωπικού και της άψογης διαχείρισης των επισκεπτών.

Η ανεξάρτητη έρευνα μεταξύ εκπροσώπων του χώρου της υγείας πραγματοποιήθηκε από το ερευνητικό τμήμα του οργανισμού ΕΒΑ, με βάση δεδομένα όπως: στατιστικές πηγές, στοιχεία ιατρικών συλλόγων ή φορέων, συνέδρια, εκθέσεις, μαρτυρίες επισκεπτών. Αξιολογούνται, επίσης, διαπιστεύσεις, εφαρμογή νέων μεθόδων θεραπείας και σύγχρονες τεχνολογίες.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη νέα αυτή διάκριση, ο Δρ. Νίκος Μεταξωτός δηλώνει: «Είμαστε εδώ, είμαστε παρόντες, με συνεχώς καλύτερες υπηρεσίες και πάντα ανταγωνιστικοί. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες της Symmetria στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στους οποίους ανήκει η διάκριση αυτή, και φυσικά ευχαριστώ όλους τους επισκέπτες του κέντρου που για 10 χρόνια τώρα εξακολουθούν να μας προτιμούν».