ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η AEGEAN κοντά στους δρομείς που νικούν αποστάσεις!

Η AEGEAN κοντά στους δρομείς που νικούν αποστάσεις!

Η AEGEAN, η μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική, υποστηρίζει φέτος για πρώτη φορά τον33οΚλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ως Επίσημος Χορηγός.

Στην AEGEAN είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που χορηγούμε τον Αυθεντικό Μαραθώνιο και στηρίζουμε το έργο του ΣΕΓΑΣ, με στόχο την υψηλών προδιαγραφών διοργάνωση αυτού του διαχρονικού θεσμού, που αποτελεί και το κορυφαίο αθλητικό και τουριστικό γεγονός για τη χώρα μας.

Αγκαλιάζουμε μία από τις σημαντικότερες ημέρες για την Αθήνα, την Ελλάδα, αλλά και τον κλασικό αθλητισμό, στηρίζοντας αυτή τη μοναδική διοργάνωση και τους δρομείς. Η συμμετοχή, η προσπάθεια, η επιμονή, η προσήλωση στο στόχο, το αγωνιστικό πνεύμα και η αισιοδοξία έρχονται να ενωθούν με τις αξίες μας, την ελληνικότητα, την αισιοδοξία που προσφέρουν τα ταξίδια και τη δέσμευσή μας να φέρνουμε τους ταξιδιώτες κοντά σε ό,τι ονειρεύονται.

Άλλωστε για εμάς ο Μαραθώνιος έχει και μια επιπλέον συμβολική αξία. Ξέρουμε καλά τι σημαίνει να μηδενίζεις αποστάσεις, αφού αυτό κάνουμε κι εμείς καθημερινά, φέρνοντάς σας κοντά σε ό,τι αγαπάτε.

Γι’ αυτό, φέτος για κάποιους από τους δρομείς που θα “νικήσουν” την απόσταση και θα φτάσουν στον τερματισμό, θα έχουμε κι εμείς νικήσει άλλη μία, φέρνοντας έναν δικό τους άνθρωπο στον τερματισμό, για να τους υποστηρίξει από κοντά.

Μια έκπληξη θα περιμένει 10 δρομείς όπου θα ανακαλύψουν με τον πιο αναπάντεχο τρόπο ότι ο δικός τους άνθρωπος θα τους περιμένει στον τερματισμό, εμψυχώνοντας τους και δίνοντας επιπλέον ώθηση.

Σας καλούμε στo περίπτερo της AEGEANστον τερματισμό, για να απολαύσουμε μαζί το κορυφαίο αθλητικό γεγονός και να εμψυχώσουμε όλους τους δρομείς στον αγώνα τους.

Αν είσαι δρομέας της κλασικής διαδρομής των 42χλμ, μπες τώρα στο http://aegeanmarathon.gr/, δήλωσε συμμετοχή και ένα δικό σου αγαπημένο πρόσωπο μπορεί να είναι κοντά σου σε αυτή την προσπάθεια.

Μαζί μηδενίζουμε τις αποστάσεις και σας φέρνουμε κοντά σε ό,τι αγαπάτε

https://www.youtube.com/watch?v=XhJCna4NDjE

Σχετικές ειδήσεις