ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πόσο αυθεντικός «πρωταθλητής» είσαι;

Πόσο αυθεντικός «πρωταθλητής» είσαι;

Είναι αδιαμφισβήτητο πως η νέα χρονιά σηματοδοτεί αποφάσεις και επιτάσσει καινούργιες αρχές στο πώς αντιλαμβανόμαστε την πορεία της καθημερινότητας και την ποιότητα στη ζωή μας.

Η Champion αποτελεί μία από τις ιστορικότερες μάρκες αθλητικών ειδών παγκοσμίως, με μακρά παράδοση. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι μία εταιρεία με σημαντική επιχειρηματική και οικονομική δραστηριότητα καθώς διαθέτει πάνω από 200 καταστήματα διεθνώς, ενώ και σε εντός των ελληνικών συνόρων η Champion Hellas έχει ήδη στο ενεργητικό της 29 καταστήματα και παρουσία στα top sport hot spots στοχεύοντας και στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της.

antras champion

Αν δεν τα έχετε ανακαλύψει ακόμη, τώρα είναι η ευκαιρία να επωφεληθείτε των μοναδικών εκπτώσεων και ανανεωθείτε με μοναδικά αθλητικά είδη υψηλής ποιότητας! Μέσα στην περίοδο των εκπτώσεων, έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε τα αθλητικά είδη της Champion με απίστευτες εκπτώσεις που αγγίζουν και το 60% ακόμα και στα outlet!

gynaika champion

Ειδικότερα, στα καταστήματα Champion θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε φούτερ, παντελόνια, ζακέτες, t-shirts, αξεσουάρ και παπούτσια που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες για καθημερινές sport, training αλλά και lifestyle εμφανίσεις. Και μία συμβουλή για τους «αυθεντικούς» πρωταθλητές: Η Champion σημειώνει την εμμονή της στην προϊοντική υπεροχή, με σημείο εκκίνησης, την αυθεντικότητα αλλά και την καινοτομία.

Ο αθλητισμός είναι μία διαχρονική υπόσχεση που δίνουμε στον εαυτό μας κάθε αρχή του έτους. Η αθλητική περιβολή όμως είναι κάτι στο οποίο θα έπρεπε να ποντάρουμε πρωτίστως. Κι αυτό διότι πάντοτε τα ρούχα είναι εκείνα που μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα και άνετα με τον εαυτό μας και μόνο έτσι θα τον παρακινήσουμε για επιπλέον άθληση!

grammata champion

Σε κάθε περίπτωση, να υπογραμμίσουμε πως η διαρκής εμμονή της Champion για προϊοντική καινοτομία που ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες απαιτήσεις για αθλητική ένδυση υψηλής ποιότητας και ξεχωριστής σχεδιαστικής έμπνευσης, αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο του DNA της, υπεύθυνο για δεκάδες πατέντες διεθνώς κατοχυρωμένες από την Champion!

Σήμερα στην Ελλάδα λειτουργούν συνολικά 29 καταστήματα. Δείτε αναλυτικά:

diktio