ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς να κόψετε τα έξοδα μετακίνησης στη μέση; Αλλάξτε σε υγραέριο!

Πώς να κόψετε τα έξοδα μετακίνησης στη μέση; Αλλάξτε σε υγραέριο!

Το υγραέριο ή αλλιώς Υγροποιημένο Αέριο Πετρελαίου (Liquified Petroleum Gas) είναι ένα μείγμα προπανίου και βουτανίου.

To LPG παράγεται κατά την εξόρυξη και ξήρανση του φυσικού αερίου και τη διύλιση πετρελαίου και αποτελεί πηγή ενέργειας με πολλαπλές εφαρμογές

Τι σημαίνει οδήγηση με υγραέριο;

Με εκατομμύρια οδηγούς σε όλο τον κόσμο και περισσότερα από 50 χρόνια στην ιστορία της οικονομικής μετακίνησης, η υγραεριοκίνηση κερδίζει και στην Ελλάδα τη θέση που της αξίζει ως η πλέον φιλική και οικονομική μορφή αυτοκίνησης.

Ακόμα και τώρα που οι τιμές των καυσίμων έχουν υποχωρήσει σχετικά, η υγραεριοκίνηση μας επιτρέπει να μειώσουμε έως 50 % τα καθημερινά μας έξοδα και να εξοικονομήσουμε πάνω από 1.500 € το χρόνο. Και έτσι, εκεί που οι άλλοι είναι ακίνητοι, εμείς όχι μόνο συνεχίζουμε να οδηγούμε αλλά και να κερδίζουμε!

Επιπλέον, η ραγδαία αύξηση των πρατηρίων υγραερίου αλλά και η εύκολη και άμεσα αποδοτική μετατροπή κάθε αυτοκινήτου, καθιστούν την υγραεριοκίνηση ως την ιδανική εναλλακτική μορφή αυτοκίνησης. Με δυο λόγια, συμφέρει όσο καμία άλλη!

Πόσο θα άλλαζε η ζωή μου αν κινούμουν με υγραέριο;

• Θα μείωνα καθημερινά έως 50% τα έξοδα για καύσιμα. Αυτό σημαίνει ότι θα εξοικονομούσα πάνω 1.500 € το χρόνο.

• Θα γλίτωνα χρόνο, κόπο και πάνω από όλα χρήματα μειώνοντας δραστικά τα service του αυτοκινήτου μου.

• Θα συνέβαλα σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μου. Η υγραεριοκίνηση έχει αποδεδειγμένα μειωμένες εκπομπές CO2 ενώ εξαλείφει πλήρως τα μικροσωματίδια που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

• Θα πρόσφερα μέγιστη ασφάλεια σε μένα και την οικογένειά μου, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

• Θα ήμουν πιο ελεύθερος και αυτόνομος από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί μου επιτρέπει να επιλέγω εγώ το πως θα μετακινηθώ κάθε στιγμή. Η αυτονομία του υγραερίου μπορεί να ξεπεράσει τα 600km. Βενζίνη ή υγραέριο εγώ αποφασίζω!

Τι δε θα άλλαζε στη ζωή μου;

Οι επιδόσεις του αυτοκινήτου μου! Με το υγραερίου το αυτοκίνητό μου όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του αλλά πολλές φορές εμφανίζει ακόμη καλύτερες επιδόσεις λόγω της ποιότητας του καύσιμου και των περισσότερων οκτανίων.

Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους!

Βενζίνη Υγραέριο (LPG) Ετήσιο όφελος
Κατανάλωση (lt/100 km) 10 10
Χιλιόμετρα το χρόνο 17.000 17.000 1.172€
Μέση Τιμή Λίτρου 1,315€ 0,625€
Ετήσιο κόστος 2.235€ 1.062€

Ισχύει για αυτοκίνητο που η μέση κατανάλωσή του είναι 10lt/100km.

Πως θα επιλέξω το κατάλληλο συνεργείο;

Εκτός από νόμιμη άδεια λειτουργίας και ειδικά εκπαιδευμένους μηχανικούς στην τοποθέτηση υγραερίου, θα πρέπει να δραστηριοποιείται χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου, να έχει εγκαταστήσει χιλιάδες συστήματα και να προσφέρει τα πιο δοκιμασμένα συστήματα παγκοσμίως στις καλύτερες τιμές της αγοράς!