ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τιμητική διάκριση για το κατάστημα Media Markt Αμαρουσίου στα Retail Business Awards 2015

Τιμητική διάκριση για το κατάστημα Media Markt Αμαρουσίου στα Retail Business Awards 2015

H Μedia Markt έδωσε το παρόν στα Retail Business Awards 2015 και βραβεύτηκε στην κατηγορία «Retail Store-Hλεκτρικά & Ηλεκτρονικά Είδη 2015» για το καλύτερο κατάστημα ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών ειδών.

Η συγκεκριμένη διάκριση αφορά στο κορυφαίο σε εξυπηρέτηση, απόδοση και συνολική εικόνα σημείο πώλησης του λιανικού εμπορίου στον τομέα των ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών ειδών, για τον οποίο η καινοτομία και τεχνολογική υπεροχή αποτελούν κοινό τόπο σε ό,τι αφορά τα σημεία πώλησης.

Το πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα Media Markt Αμαρουσίου, έλαβε την τιμητική αυτή διάκριση χάρη στην πρωτοποριακή δομή του και στις μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρει. Πρόκειται για το κατάστημα ορόσημο της εταιρείας μιας και με την έναρξη της λειτουργίας του το 2005 σηματοδότησε μια νέα εποχή στην αγορά ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, αποτελώντας κόμβο νέας τεχνολογίας στον οποίο οι καταναλωτές μπορούν να βρουν όλες τις τεχνολογίες, όλα τα brands, σε ένα σημείο, στις καλύτερες τιμές.

Το ανακαινισμένο Media Markt Αμαρουσίου προσφέρει μια πρωτοποριακή καταναλωτική εμπειρία με διαδραστικά terminal υψηλής τεχνολογίας, όπου με μία κίνηση οι επισκέπτες μπορούν να πλοηγηθούν στα προϊόντα και τις υπηρεσίες του καταστήματος. Υπάρχει επίσης ο Πολυχώρος Άθλησης και Υγείας με όργανα γυμναστικής, συσκευές wearable καθώς και άλλα σχετικά προϊόντα. Στο online lounge του καταστήματος οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την τεχνολογία. Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στο τμήμα προϊόντων νέας τεχνολογίας το οποίο προσφέρει ευρεία γκάμα επιλογών με πάνω από 1.500 προϊόντα, όπως laptop, tablet, κινητά, προϊόντα σταθερής τηλεφωνίας και wearable, τα οποία καλύπτουν το 50% της συνολικής επιφάνειας του καταστήματος. Τέλος οι μικροί φίλοι της Media Markt έχουν πλέον τον δικό τους χώρο στο ειδικά διαμορφωμένο τμήμα για παιδιά με βιβλία, παιχνίδια και dvd.

Τα Retail Business Awards αποτελούν πλέον τον μεγαλύτερο θεσμό του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας. Τελούν κάθε χρόνο υπό την Αιγίδα του εκάστοτε Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ). Πρόκειται για μια διοργάνωση που πραγματοποιείται τα τελευταία 14 χρόνια με μεγάλη επιτυχία και επιβραβεύει τις υγιείς δυνάμεις του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας.