ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Mediterranean Collage: Μεταπτυχιακό στο Marketing - MSc Marketing Management

Mediterranean Collage: Μεταπτυχιακό στο Marketing - MSc Marketing Management

Το πρόγραμμα έχει σαν στόχο να ενισχύσει τις διοικητικές και ηγετικές δεξιότητες των συμμετεχόντων και να τους προσφέρει ακριβώς αυτό που ζητούν οι σύγχρονες επιχειρήσεις από τα στελέχη marketing.

Περιλαμβάνει σύγχρονα μαθήματα - το περιεχόμενο των οποίων ανανεώνεται κάθε χρόνο- τα οποία δίνουν έμφαση στις νέες τάσεις της αγοράς εργασίας, μέσω μαθημάτων για Διαπολιτισμική Επικοινωνία, Digital marketing, Branding και έρευνα αγοράς, Στρατηγική και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Απόκτησε Μεταπτυχιακό στο Marketing από το
Mediterranean College, γιατί:

Είναι το μοναδικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα που προσφέρεται στην Ελλάδα και είναι πιστοποιημένο από το Chartered Management Institute (CMI Accredited Status). Παράλληλα με το μεταπτυχιακό τίτλο Msc, οι φοιτητές μπορούν να αποκτήσουν το CIM Professional Diploma in Marketing (διπλή πιστοποίηση).
Τα προγράμματα Marketing του University of Derby είναι τα κορυφαία στο είδος τους μεταξύ όλων των Βρετανικών πανεπιστημίων με την κατάταξή τους να είναι στην 1η θέση βάσει της προσωπικής ανάπτυξης και στη 2η θέση βάσει της συνολικής ικανοποίησης των φοιτητών.
Η διδασκαλία είναι προσαρμοσμένη σε στελέχη (με ηλεκτρονική τάξη, ατομική υποστήριξη, αξιολόγηση μέσω γραπτών εργασιών, κ.α.)
Ο τρόπος αξιολόγησης είναι επαγγελματικά προσανατολισμένος και δημιουργικός και βασίζεται σε γραπτές εργασίες τύπου project.

Σπουδές με πλεονεκτήματα:
Το πτυχίο απονέμεται απευθείας από το University of Derby, το 1ο σε κατάταξη Βρετανικό Πανεπιστήμιο, από τα εκπροσωπούμενα στην Ελλάδα, στην ειδικότητα της Διοίκησης Επιχειρήσεων (Guardian University Guide 2016). Είναι αναγνωρισμένο στην Ελλάδα ως επαγγελματικά ισοδύναμο με εκείνο των δημοσίων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ.
• Παρέχονται υποτροφίες και ειδικές επιδοτήσεις διδάκτρων 25% - 50%, με ακαδημαϊκά, κοινωνικά και επαγγελματικά κριτήρια.
• Περιλαμβάνεται σειρά ΔΩΡΕΑΝ παροχών: προσωπικός υπολογιστής αφής (tablet), ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης & ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, σεμινάρια & workshops, γραφείο καριέρας κ.α.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

info@medcollege.edu.gr
www.medcollege.edu.gr