ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

AΘΗΝΕΟ#7: H νέα μπίρα του ΑΘΗΝΕΟ δίνει άλλη γεύση στο χειμώνα

AΘΗΝΕΟ#7:  H νέα μπίρα του ΑΘΗΝΕΟ δίνει άλλη γεύση στο χειμώνα

Το ΑΘΗΝΕΟ, ο πρώτος χώρος δημιουργικής Ζυθοποιίας της Αθήνας, πιστό στην υπόσχεσή του να δημιουργεί μία μπύρα για κάθε εποχή, παρουσιάζει την ΑΘΗΝΕΟ#7 μια γνήσια Dark Lager, εμπνευσμένη από τα χαρακτηριστικά του Χειμώνα.

Η ΑΘΗΝΕΟ #7 είναι μια Dark Lager, με έντονη παρουσία λυκίσκων και 6,5% αλκοόλ, θολό σκουρόχρωμο χρώμα και πλούσιο άρωμα που παραπέμπει σε γεμάτο μπουκέτο από ώριμα φρούτα. Η δυνατή της γεύση με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την ένταση στη πικράδα, είναι έτοιμη να γοητεύσει τους φανατικούς λάτρεις του είδους και να συνοδεύσει ιδανικά τις χειμωνιάτικες στιγμές.

Στα καζάνια του ΑΘΗΝΕΟ παρασκευάζονται μπίρες lager, με προσθήκη εκλεκτών τοπικών προϊόντων αλλά και μπίρες Ale διαφόρων τύπων, με πλούσια αρώματα και έντονες γεύσεις. Οι μπίρες του ΑΘΗΝΕΟ βγαίνουν σε μικρές παρτίδες, είναι διαθέσιμες και είναι διαθέσιμες μόνο σε βαρέλι και σε επιλεγμένα σημεία* στην Αθήνα και αλλάζουν κάθε εποχή.

Το ΑΘΗΝΕΟ δημιουργεί μια μπίρα για κάθε εποχή: Τέσσερις μπίρες κάθε χρονιά, η κάθε μια εμπνευσμένη από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε εποχής: άνοιξη/καλοκαίρι: ανοιχτόχρωμες, φρουτώδεις, δροσερές, Φθινόπωρο/Χειμώνα: σκουρόχρωμες και έντονα αρωματικές.

Επισκεφθείτε σήμερα κιόλας το πρώτο Δημιουργικό Ζυθοποιείο της Ελλάδας, και ανακαλύψτε το μαγικό κόσμο της μπίρας.

Το ΑΘΗΝΕΟ είναι ανοιχτό στο κοινό κάθε Σάββατο και με ελεύθερη είσοδο προσφέροντας μια γνωριμία με το χώρο και δοκιμή των χειροποίητων συνταγών που παράγονται στα καζάνια του. Παράλληλα, αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη η εικαστική έκθεση «Το Κριθάρι: η Σπορά» με έργα 9 Ελλήνων καλλιτεχνών .

ΑΘΗΝΕΟ: Λ. Κηφισού 102, 122 41 Αιγάλεω.

*Σημεία που μπορείτε να βρείτε τις μπύρες του ΑΘΗΝΕΟ:

Capture